o yüzden rekor bende olur en hızlı vurulan ben olurum ..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
o yüzden rekor bende olur en hızlı vurulan ben olurum ..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
alper kardeş avatarda üzerinde bulunmakta olduun motoru biri ucundan tutuyo gibi geldi sankim banaalper_tim adlı üyeden alıntı
yoksam saat 18.38 pilim zayıfladı da ben halusünasyon mu görüom
Ducatista:)
sizin canınız akşam akşam dayakmı istiyo yine bu kez kaç kişiyle üstüme cıkmayı düşünüyosunuz 5 kişi yetmedi demi tolga sende cok konusuyon ama en son bana elini sürdügünde tavandaki avizede gördüm seni indinmi benden habersiz
bana bi 6 patlar verin bak boş geçiyomuyum.
Serkan abi ben siirt liyim biliyosun bizim o tarafın muhabbetlerini.
itfaiye indirdi abi beni
patlatacam ben sana 6 tane dur sen
şükrü işini ihmal etiğini tespit ettim ona göre
KAMP ADAMLARI
şaka dostum şaka senin eline kim su dökebilir bu alemde sakatta olsan sağlamda olsan kıyamayız biz sanavedat kaya adlı üyeden alıntı
itfaiye zorlamı indirdi seniFutureShock adlı üyeden alıntı
demedinmi beni buraya serkan abim monte etti onun desturu olmadan inemem diye tolga çok şeker görünmeye başladın gözüme Allah sonunu hayretsin
ben kaçayım bir 6 patlar veya avize acısı cekemem...
anca servise yetişirim..
iyi akşamlar..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
dostum sen patlama patlarsan tahribat büyük olar waallaserkan79 adlı üyeden alıntı
abi sen büyüksün sana laf yok ama söz ayranla boyıcam senivedat kaya adlı üyeden alıntı
yok bea o kadar büyük olmaz en son kandilli rasathanesinde test ettim 8.5 cıktı yaşlanmışım-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
iyide ayran uyutacak beni genemi kaza yapıcam yaaaa oooo..serkan79 adlı üyeden alıntı
kı.....yerden kalkmayacak boyle giderse..
Şu paint ball dan önce bi ısınma atışları yapsak aslında
yaww arkadaş nerden çıktı bu muhabbet yaw geziye gidiyoduk nereye geldik allah allah bu türk insanının içindemi var şiddet nedir
gardaş unutma düşenin dostu olmazvedat kaya adlı üyeden alıntı
olur abi neden olmasın lakin çadır kuracak yer varmı var ise bile bu albatrosgillerin çadırı benim çadırdan uzak olsun.....thewall adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
motor servisten cıktımı neyle kaza yapacanvedat kaya adlı üyeden alıntı
amma geyik yapmışsınız yaa
geziye daha bi hafta var
23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu var unutmayın
gezinin ismi büyük mt gezisi ise geyiğide büyük olurSkullhunter adlı üyeden alıntı
büyük deme dostum başka şey çağrıştırıyo banaserkan79 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)