valla direksiyon sınavı 5-6 agustos diyo gelişmiş ibo eger dogru sölüyosa gidecez mecburen
topa tüfege boyayı dolduruyon önüne geleni boyuyon-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
valla direksiyon sınavı 5-6 agustos diyo gelişmiş ibo eger dogru sölüyosa gidecez mecburen
topa tüfege boyayı dolduruyon önüne geleni boyuyon-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
paşam sen biliyonmu paintball nası bişedir kaç kişiyle oynanır bak arkadaş top tüfek diyo sen anlarsın bu işlerden
yeşil alanlarda mevcutmuş merak etme cuk_ocuk_o adlı üyeden alıntı
cıbır almışsın yinge hayırrlı olsun onunla gelirsın inşallah...starsailor adlı üyeden alıntı
öhhöm benide yazıver ... maykıll ceksin olaraktan gelelım bari...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
aha paintball için SAVAŞXXL geldi kolay hedef
Ben anlamam toptan tüfekten.. Ben gezerim, motora binerim, yemek yerim, içerim..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
S&S
savaş abime laf yok o beni alıcak o günserkan79 adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
aha kolay hedefler 2 oldu
bu rütbeyi toptan tüfekten anlamayan adama vermezler paşamzuhtupasa adlı üyeden alıntı
yeme içme konusuna gelince ben bu konuda bişey diyemem bizden tecrübeli arkadaşlar var
dikkatini çekerim askerliği hakkari dağlarında yaptık uyandırayımserkan79 adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
serkan illa kendine hedefmi arıyon arkadaşserkan79 adlı üyeden alıntı
hedef 3 oldu bu bacakla fazla kaçamam...serkan79 adlı üyeden alıntı
şimdiden bir kutu boyayı dökeyim üzerime..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
seni ayranla boyıcamvedat kaya adlı üyeden alıntı
sen kolay hedefsin arkadaş bizi kesmezsin körle topalla uğraşcak vaktimiz yok bizimvedat kaya adlı üyeden alıntı
kursun yedinmi heçalper_tim adlı üyeden alıntı
Biz balta diyince laf ettin topa tüfeğe geçtinserkan79 adlı üyeden alıntı
yemedik diye sölüyos işte akıllım ona göre tedbirini al senserkan79 adlı üyeden alıntı
ilk yiyişin benden olcak desenealper_tim adlı üyeden alıntı
ancak ondan anlıyo gardaş başka bildiği bişey yokki mağara adamı nolcakFutureShock adlı üyeden alıntı
serkan ayranmı dedin canım çekti lo şölee buz gibin köpüklü köpüklü höpürdete höpürdete
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)