aşkolsun barış abi biz neciyizBBRR adlı üyeden alıntı
aşkolsun barış abi biz neciyizBBRR adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ersen albatrosgiller misafir kabul ederlerse cumartesi şileye gödip orada bayılalım oradan da piknik e dönerizashes adlı üyeden alıntı
Bensiz allem yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
KAMP ADAMLARI
sen milletin kullanamazsın demesine bakma, en kötü ihtimalle alçak sele opsiyonu ile alırsın yine kullanırsın.dishy adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
bnden mi kaldı bu gilllllashes adlı üyeden alıntı
bakmıorum zaten,,zamanında alamazsın da dediler aldıkcrato adlı üyeden alıntı
vay vay millet yılkılıcak damlıyacak yer arıyormuş
bu pazar bide dimdik ayakta görsem sizi ya
Hıhı demem odur Ersen....Bir gün önceden olay mahalline intikal edip ertesi gün için mangal hazırlığıydı,çiçeklerin sulanması ve dekoratif amaçlı yerleşimi,balon, konfeti hazırlıklarının tez yapılması , yerlerin temizlenmesi vs.vs. VEEEE bütün bu uğraşlar neticesinde de yorgunluktan bayılmak yaniashes adlı üyeden alıntı
Bana ne bende gelicem, bende gelicem Turgut abim de geliyor mu?
dishy adlı üyeden alıntı
ne bağrıyonki parmak kadar çocuğa
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Tamam kuzucuk senide ekliyorum listeyecuk_o adlı üyeden alıntı
cuk_o´isimli üyeden Alıntı
bu arada erhan ekle bakim benide koç
Skullhunter ::
Tamam kuzucuk senide ekliyorum listeye
hahahahahahahaa
meeeeeeeee meeeeeeeeeeeeeeeee
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
ben tavsiye etmiyorum kimseye polonezköyü. daha geçen gün bi arkadaşımla gitmek için keşif gezisine gittim. malum eski bilinen namıyla ünlü .... polonezköy hala. sağda solda ufak tefek mangal yerleri var. bağlarsa oralar bağlar motorcuları oralarda pahalı söliyim baştan. başka bi yere gidin bence.
Gideceğimiz mekan hakkında birkaç ip ucu vereyim
Alan geniiiiiiş MT sığar mı bilemiyorum
ATV Saferi + PaintBall alanları mevcut umarım keyifli bir gün olur.
Sayfaları okurken ilerliyor!!!Bu ne şiddet bu ne celal!!!
Bursa polenezköy 260-270 km.Hanım ve çocuklarla konuşayım bakayım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Merak etme MT üyelerine yakışan uygun bir yer bulacağız.Max PAYNE adlı üyeden alıntı
waayyy bu ne ilgi böle azmış bu millet yaw evinde oturan yokmu kardeşim
ilgi olcak tabi at üstünde paintball oynıcaz isteyen atv üstünde olabilir-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
Skullhunter adlı üyeden alıntı
dandik bir yer yani
paintballda nedir dostum ben ondan hiç oynamadım nassı oynanıyo bu meletserkan79 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)