Ersen im bu buluşmaya gelmio =) Yeter artık,,para lazım bize,,gez gez nereye kadar
Ersen im bu buluşmaya gelmio =) Yeter artık,,para lazım bize,,gez gez nereye kadar
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
gereken yerlere sordunmu??nurrem adlı üyeden alıntı
S&S
Ben bilmem bey'im bilir gibi mi???zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Firsth Divine Light
aynen ölenurrem adlı üyeden alıntı
S&S
ashes adlı üyeden alıntı
Dur Ersencim daha ilk gunden ne bu temizliği zamanı gelince ben temizlerim olcayın elinde gelmez bu işler
polenezköy ne tarafa düsüyor acaba?
==============================
==============================
Ersen benim kontrolümde merak etme senide bekliyoruz geziyedishy adlı üyeden alıntı
Gebzeliler, Eskihisarlılar ve Albatrosgiller ne dersiniz bir gün önceden mıntıka hazırlığına varmısınız ¿
O zaman harcadığı paraları senden alırımSkullhunter adlı üyeden alıntı
gelicem.......
bugünkü meyveliymiş içindende paris hilton çıkacakmışBODYBODY adlı üyeden alıntı
seninki çukulatalı olsun aman içinden mike tyson çıkmasın
Tuğba banada sponsor bulsanadishy adlı üyeden alıntı
Yaksa efes çaylarından sponsorluk alacağım onada kızıyorlar
KAMP ADAMLARI
serkan79 - teror - musturaki - zuhtupaşa - mertdg - thai - 007 - mertybr - batuhan35 - megan66 - tunoka hadi abi herkez gelsin.beylikdüzü kahvaltı gurubu.Secret garden siz de.Hadi gidiyoruz.
baltalar elimiz de uzun ip belimiz de biz gideriz polonezköy e lay lay laaaaay
yuh başlığa bak be millet ne kurtlu hadi gidelim desin biri diye bekliyo...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ne baltası len fb.-gs maçına gitmioz gezmeye gidiyozFutureShock adlı üyeden alıntı
gel kardesim barış sende gel hemde baş misafirimiz ol..BBRR adlı üyeden alıntı
S&S
gelemez abi kullanıcı isminde sesli harf yokzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ablacım sen merak etme abim bizimle olucak aklın kalmasındishy adlı üyeden alıntı
bu arada erhan ekle bakim benide koç
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
sana da erhan olsun işte bulduk nasıl olsadostdark adlı üyeden alıntı
cuk_o adlı üyeden alıntı
yaa aklımın kaldığını kim söledi,,,iyi okuyun mesajlarımı,,ona göre yapın yorumunuzu.....
paşam sağol allah kalbine göre versin ...top sezon başladı otellerde doluluk oranı %90 üstüneçıktı bu günleri bekliyoz abi ...para lazım transı almak için savaş aldı yavuz aldı bi ben kaldım bende alınca tamam olacak listegel kardesim barış sende gel hemde baş misafirimiz ol.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)