Eyong adlı üyeden alıntı
test motoru ile havamı yapcaz bize
Eyong adlı üyeden alıntı
test motoru ile havamı yapcaz bize
ama yenge, haklı yaw..motorda motor yani.. gelir o gelir kırmaz bizi..starsailor adlı üyeden alıntı
S&S
O motorla hava mı yapılır lanSkullhunter adlı üyeden alıntı
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Evet sadece test yapılır.....Eyong adlı üyeden alıntı
erhanım beni niye siliyon suçum günahım nedirSkullhunter adlı üyeden alıntı
ne yapalım idarenin verdiği karara boynumuz kıldan incedir
yaw öle demeyin onuda bulamayanlar var..:Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
S&S
Evet abi çok haklısın bazılarınada gökten düşer....zuhtupasa adlı üyeden alıntı
alooooo gelişim sürücü kursu sen işine baksana kardeşim. senin işin bizi sınava hazırlamak, öle hangi motorla test sürüşü yapılır felan seni aşar. elinin hamuru misali bu işler biliyosun. hem toplantıları ekeceksin hemde burada çan çan konuşacaksın varmı öleGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
öle gelmiomus gibi iyi eglenceler filen yazıpta artizlik yapma..geliosun..serkan79 adlı üyeden alıntı
S&S
anlaşıldı tamaaaaaamashes adlı üyeden alıntı
abi direksiyon sınavı olması lazım yaw olmazsa gelirim temmuz sonu demişlerdi galibazuhtupasa adlı üyeden alıntı
Vay Erdem abime bak ya helal be abi amma yazmışsın haaaaa bende seni sadece yemek yer sanıyodum.....erdem.gunduz adlı üyeden alıntı
ARKADASLAR BENDE AYRI BIR TOPIC ACMISTIM !!!!30 TEMMUZ BODYBODY NIN DOGUM GUNUNU NEREDE KUTLAYALIM!!!!!
ARKADASLAR(GOKSEL,ZUHTUPASA) SAOLSUN BURAYA DAVET ETTI...
SIMDIIIIIIIIIKKK NASIL OLACAK ORGANIZASYON BAKALIM.BANA SUPRIZ MI YAPACAKSINIZ
DARULACEZE GEZISINDEDE IYICE KONUSURUZ..
PASTALAR NELI OLSUUUUUUUUUUUUUUUUNNNN!!!!!
bence sen bu konuyu ibo ya bi danış..serkan79 adlı üyeden alıntı
S&S
Serkan cım net değil ama büyük ihtimalle 05/06 ağustosa sarkıcak....serkan79 adlı üyeden alıntı
gördünmüüü.. kıvaramıcan geliosun..Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
S&S
kim takar sınavı yaw sen emretcende ben gelmicemmizuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)