paşam son gün cogalır bu liste bence..
şu an herkez durum kontrolu yapıyor...
gene 150 lerle gideriz..
yeni arkadaşlar hadi rodaj sorununu çözelim gelin geziye..
paşam son gün cogalır bu liste bence..
şu an herkez durum kontrolu yapıyor...
gene 150 lerle gideriz..
yeni arkadaşlar hadi rodaj sorununu çözelim gelin geziye..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
bu arada grup surusu nası olucak?herkes bellı bı hızda mı gıdıcek yoksa cc cc gruplaramı ayrılcaz?(arada cevaplandıysa özür dilerim iş yerınde olduğum için okuyamadım)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
yoksa berabermi gidiyoruz müslüm abi yaşa beeemuhendis1959 adlı üyeden alıntı
Boss çağırırda gelmezmiyim üstelik bakıyorum paşamda var
yaz erhan
Egeknn
TenTen35
devamı olabilir
göztepe civarında oturan geziye gidecek motorcu aranıyo, artcı bi bayan var, geziye gitmek istiyo, yardımcı olursanız sevinirim benim motor doluda o yüzden ben alamıyorum, benle irtibata gecin tşk ler ,hadi centiler nerdesiniz
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
yoksa beraber mi gidiyoruz gökselim yaşa beeeGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
beni de yaz erhan göksel getirirse geliyorum ama neyle geliyoruz onu bilemiyorum artık motorumus yok da
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
kiralık motor var HONDA 600F ful kasko saati 1000 $...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yuuuuuh. deniz görüomu vedatvedat kaya adlı üyeden alıntı
S&S
göksel de öle diyodu zaten saati 1000$ a motor kiralasak da gelsek diyevedat kaya adlı üyeden alıntı
vedat abi sen nasıl oldun bu arada çoook geçmiş olsun
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
ne var sudan ucuz hadi benzinde koyacam ...$eBo adlı üyeden alıntı
sagol kardeş iyiye gidiyor hafta sonuna kadar daha iyi olucak inşallah..
paşam gidilen yere göre deniz göl ne istersen görüyo..
yok abi bizi aşar almayalım biz paşa haklı walla bu fiyata çölde deniz görüyo olması gerekvedat kaya adlı üyeden alıntı
haftasonuna bomba gibi olman lasım iyi dinlen bak
ooooohhhhaaaaaa diyim ben saaaaaagavedat kaya adlı üyeden alıntı
1kg kaymak neyine yetmiyor fırıl fırıl fırıldagım
yav evde sucuk kalmışmıydı vedata verelim bi kangal yapsın garibim mangalda$eBo adlı üyeden alıntı
yazık çocuga üzülüyorum valla
nasıl olcak gayet iyi görmüyomusun 1000$ motor kiraya veriyo
bakma sen onu garibanım dedigine
millet selam.. nasılsınız... tatilden döndüm... gene çılgın bir topic açılmış... haydi hayırlısı...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
nerdesin len sen.. hade bakalım cumartesi geceden pazar aksamına kadar kapadık seni.. önce okan bayulgen ardından piknik..Kartal23 adlı üyeden alıntı
S&S
Abiler yokmu artcı bayan alan ya len biz bayan artcımız olsun diye can atardık devir değişti demek be
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Bu arada uygun olan fiyatlar halla belirlenmedi sanırım
ama az gün kaldı bence bir an önce belirlensinde arkadaşlar kendilerini ona göre ayarlasınlar
git yaseminin motoruna binT_uruncu adlı üyeden alıntı
Elif Mondial 151 RS olsun binerim dersen ben seni alırımelay adlı üyeden alıntı
hadi lennn dersen başka motor alacak param yok
KAMP ADAMLARI
keşke bir fırsat bulsam da ben de katılabilsem, katılacak olanlara şimdiden, kazasız, belasız, neşeli ve eğlenceli vakit geçirmelerini diliyorum....
Benim arkcımın durumu tam belli deyil gelemeyecek zannedersem gelmezse ben alabilirim bir arkçı...........
29 TEMMUZ 2006 TARİHİNDE Kİ TELEVİZYON MAKİNESİ BULUŞMASI SEBEBİYLE BU BULUŞMA İLERİKİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.
KONU HAKKINDA Kİ GEREKLİ DÜZENLEMELER YAPILDIKTAN SONRA KONU TEKRAR AÇILACAKTIR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)