evet dogru söylüyorsun thewall peki oraya nasıl gelebilirim mesela kadiköyden çok uzun sürüyor mu yol otobüs varmı cvpların için şimdiden tşk ederim
evet dogru söylüyorsun thewall peki oraya nasıl gelebilirim mesela kadiköyden çok uzun sürüyor mu yol otobüs varmı cvpların için şimdiden tşk ederim
şehirdışında olacagim için katılamıyorum.hepinize iyi elenceler diliyorum.bolbol foto çekilin..
buluşma noktasına kadar gel tabi, biri elbet artçısı olarak alacaktırchopper_melegi:) adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Abiler yukarda verdiğim adrese girin İNSANLIK VAHŞETİ görün özür dilerim konuyu böldüm ama cok önemli
Ya kaybolmıyalım kadir abi ben bi kere gittim ama kafam iyidi en iyisi tolu gidelim**<<<*977%+33^''!é/*>59**
Yukardakİ Adresİ Okuduysaniz Dostlara GÖnderİn, Polonezde B UluŞmak Üzere, Adrestekİ İsraİl VahŞetİ, Tekrar ÖzÜr Dİlİyorum YaŞasin Polonez
Gezi detaylarını ilk baslığa ekliyorum.
birincisi polonezkoye gitmiyoruz
Gidecegimiz yer riva yolu uzerinde. Tem kavacık kavsagindan sadece 25km sonra istanbul için sayılabilinir. Detaylar belli oldukca buraya yazmaya devam edicem
yav benim motor küçük ama 151 rs abicim sizin yanınızda küçücük kalırım (ya ezilirsem) ya bide kaçta buluşucaz orda leventte..
98 Beygir.....
Erhan ne yapıyosun kardeşim, oldu olacak arayada reklam al bari, abi millet sabırsız sende yavaş yavaş acıklıyosun planları,tv programları gibi vallah millet başına üşüşürse mod larda kutaramaz seni
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
abi bilgiler elime gectikce acıklıyorum işte
bu gezimizde mesafa kısa oldugu icin motosikletleri gruplara ayırmayacagiz gidis mesafesi toplamda 30-40 kadar. Grup sürüşünde herkese uygun yavas bir süratte gidilecektir merak etmene gerek yokCİHAN adlı üyeden alıntı
bende levent teyim zincirlikuyu BP de buluşuruz bir kaç kişi de olur aramızda gidersin mesafe yakın merak etme yanız bırakmayız..CİHAN adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ahanda riva olmuşGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
pazara kadar gene degişirmi gidilicek yer
ArkadaŞlar Tam Olarak Nereye GİdİleceĞİnİ Ben Anlamadim Ama Topluma Uyarim Benİde Dahİl Edebİlİrsİnİz
Beni atv ve paintbol a yazarsanız sevinirim...Bunaldım artık kafa dağıtalım.....
buluşma noktaları değişmez nasılsa..aydinolmez adlı üyeden alıntı
sana yakın olan bi buluşma noktasına gel ..
maksat muhebbet dostluk arkadaşlık..
motorla biraz yol yapmak neresi olsa gideriz diye düşünüyorum..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ERHAN yaz yaz benide yaz geliyom kaçarınız varmı benden kovasnız gene oradayım Beni kim artcı alıcak ???
Erhan DeNİZ varmı suya girilcekmi ya benim bacak anca ileşti bilmemki ya rivada güzel yer ama napcak ya off gelsemmi
Atv Safariye katılanlar orman uzerinden 40 dk safari sonrasıdestinyofrock adlı üyeden alıntı
sadece atv ile gidilebilen plaja ulaşacaklar burada isteyenler denize girebilir.
Piknik alanı dere kenarında dereye giren olurmu acaba
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Değişmeyecek merak etme
abi ben gidilecek yerin isminden kıllandım yaaaALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Arkadaşlar şimdi aldığım haberi veriyorum....ÖNEMLİ...Polanezköy değil gidilecek yer..Riva yolu üzerindee.ALOWWWW Riva ...Rivaaaa yoluuu üzeri sağdan üçüncü meşeyi geç ikinci dereyi atla işte orda..Görün zaten ...Polenez değil RİVA.RİVA....Artık Riva nere diyen olursa bırakın ben anlatayım tamam mı ?
[B]Laylon Mandal ve Ecosystem...[/B]
Yafu ilk sayfaya yazılmış Babanın yerine gidiyoruz diye
Ozaman bizim bakkala mı geleceksiniz
tamam oluur bahçede bira içeriz
Fiyatları yazıyorum
Bira: 1.85 ytl
Tuzlu fıstık:50 kuruş
Ekmek :25 kuruş
vay de en ucuz gezi olacak
babamada söyleyeyim 5 kamyon bira sipariş versin
birde televizyon indiririz bahçeye açarız ATV yi olay biter ATV de bedava süper bir organizasyon oldu beyaaa
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)