Acil Bilirkişi Raporu Hazirlayabilecek Karaciğer Uzmani Doçent&profesör Ariyorum
Reklamlar
-
Arkadaşlar aranızda özellikle istanbul içi karaciğer, safra yolları hakkında uzman üniversitede eğitim görevlisi olabilir doçent ama özellikle profesör biri var mı acaba?
Bana bir konu hakkında detaylı bilirkişi raporu hazırlayabilecek; literatüre göre de olmalı, konusunda uzman bir profesör uzman hoca lazım.Gerekirse bilirkişi ücretini de vereceğim ama konusunda gerçekten uzman olması şart.
Konu bir dava ile ilgili ve özellikle başımdan geçenleri anlayabilecek insani yanı büyük, yüreği büyük bir hoca eğer aranızda varsa yada tanıyorsanız benimle özel mesajdan temasa geçerseniz sevinirim.Konu gerçekten çok önemli ve neredeyse beni aranızdan alacak kadar büyük bir tıbbi hata yapan birinin ceza alması yönünde açılan bir dava ile ilgili.
Cevaplarınızı acil olarak bekliyorum...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Reklamlar
-
@Luxor
çok geçmiş olsun aklımızda ben aileme de soracağım.Tekrar geçmiş olsun sana.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
dostum hayrola durum nedir...bizle paylaşmak istermisin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Admin
Konu duyurular forumuna taşındı...
-
Luxor;
Öncelikle geçmiş olsun.Sanırım tıbbi bir hatayla karşılaşmış ve doğal olarak hakkını arıyorsun.
Bu durumda yapman gereken ilk iş sana yapılan her türlü fizik muayene sonuçları da dahil olmak üzere tüm tetkik ve tedavi basamaklarına ait her türlü belge ve bulguyu toparlamak ve sonrasında bu işte deneyimi olan bir avukat bularak yasal süreci başlatman.
Zaten dava sürecinde mahkemenin belirleyeceği bilirkişi heyeti olacaktır.
Ben dahiliye uzmanı değilim ama tıbbi bilgi ve litaratür açısından yardımcı olmaya çalışırım.
Geçmiş olsun.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili Savaş..
Marmara Ünv.Hastanesinde Prof.Dr.Nurdan Tözün var bu konuda uzman.
İstersen benim adımla müracaat edebilirsin..(Bayer İlaçlarından Alican die tanır) İstersen bende arar konusurum..
0216 327 10 10 dan vakıfın telefonunu al ve randevu iste..(MÜ.vakfı die ayrı bir noktada bakıolar Prof.ve Doçentler)
S&S
-
açıkyol adlı üyeden alıntı
Luxor;
Öncelikle geçmiş olsun.Sanırım tıbbi bir hatayla karşılaşmış ve doğal olarak hakkını arıyorsun.
Bu durumda yapman gereken ilk iş sana yapılan her türlü fizik muayene sonuçları da dahil olmak üzere tüm tetkik ve tedavi basamaklarına ait her türlü belge ve bulguyu toparlamak ve sonrasında bu işte deneyimi olan bir avukat bularak yasal süreci başlatman.
Zaten dava sürecinde mahkemenin belirleyeceği bilirkişi heyeti olacaktır.
Ben dahiliye uzmanı değilim ama tıbbi bilgi ve litaratür açısından yardımcı olmaya çalışırım.
Geçmiş olsun.
teşekkürler açıkyol, zaten bu dediklerinizin hepsi yapılmış durumda, olay yeni başlayan bir süreç değil, şöyle diyebilirim, karşı taraf sadece literatürle doldurulmuş ama salakça bir savunma yazarak kendilerini savunmuş, ne var ki savundukları şeyin konumuzla alakası yok, ben de onların iddaasına karşı savunma hazırlama durumundayım tabii ve bunu ben yapamam prof un hazırlaması gerekiyor raporu tabii, literatüre bağlı kalarak benim raporlarımı inceleyebilecek ve karşı savunmanın laf kalabalığı raporunu çürütebilecek bir prof lazım işte...
burada olay henüz mahkemenin belirlkeyeceği bilirkişi kısmına gelmedi çünkü, henüz hakimin kafasını karıştırma oyununu oynuyor karşı taraf çünkü bu konularda uzmanlar, işte ben de onların uzmanlığına karşı kendi uzman kişilerimle harekete geçmek durumundayım.sonrası avukatımın ellerinde zaten(ne kadar başarılı olabilecekse artık)
zühtüpaşa teşekkürler sana da, hepsine bakıcam ve aramaya çalışıcam, benim için çalıştığım uzmanın, profesörün mahkemenin görmezden gelemeyeceği kadar konuda uzman olması çok önemli...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Luxor adlı üyeden alıntı
zühtüpaşa teşekkürler sana da, hepsine bakıcam ve aramaya çalışıcam, benim için çalıştığım uzmanın, profesörün mahkemenin görmezden gelemeyeceği kadar konuda uzman olması çok önemli...
Aradıgın kişi budur..Bilgine..
S&S
-
güncel kalsı gecmiş olsun
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
19 Temmuz 2006, 12:27
tekrar sağol zühtüpaşa, o uzman ile de konuşucam.aslında benim bildiğim bu konuda türkiyede otorite kabul edilen koray acarlı var( ki benim son 2 ameliyatımı da o yaptı zaten) ama benim ameliyatımı yapmamış tarafsız bir uzmanın raporu hazırlamasını tavsiye etti avukatım.
bu arada tıbbi askeri davalarda uzman tanıdıklarınız var ise onlar hakkında da bilgi verirseniz çok makbule geçecek çünkü ne kadar çok yardım alabilirsem o kadar iyi.
bu arada dediğim gibi konu çok ama çok detaylı ve uzun ama ilk fırsatta buradan sizlerle paylaşıcam ama öncelikle kendimi biraz toparlamam gerekiyor çünkü olay toplan 8 aylık bir süreçten ve hatalı ameliyat sonrası yaşanan toplam 8 operasyondan oluşuyor ki konunun ileri safhalarında babamı kaybetmeme kadar giden bir konu bu.
beni şu an tanıyan kişiler varsa eminim çok şaşırmıştır çünkü sanırım başımdan böyle bir olayın geçmiş olacağını bile tahmim etmemişlerdir konuşmalarımızda ama olay artık aşırı ciddiye bindi ve bende sizlerle paylaşmaya karar verdim ki yaşadığınız ülkede ne dolaplar dönüyor, ne hayatlar hiçe sayılıyor bilin diye.
benim sabrım kalmadı artık çünkü...
-
19 Temmuz 2006, 12:32
luxor cok gecmiş olsun kardeşim.
elimden ne geliyosa yaparım.cevremde cok yakın arkadaşlar ve akrabalar tıp konusunda.onlarla akşam yada telefonla konuşurum bir isim öğrenirim senin için.
eğer birebir onlarlada görüştürebilirm yada telefonumu vereyim ordan istediğin zaman ulaşırsın..benim gibi bircok ardakaş ve MT yanında içini ferak tut..hep beraber birlikte başarırız..
-
19 Temmuz 2006, 12:32
ersen canım senin bildiğin konu bu zaten, benim askerdeyken yaşadığım olay...
detaylı olarak buradan sizlerle de paylaşıcam ama dediğim gibi biraz zamana ihtiyacım var çünkü konu çok detaylı...
-
19 Temmuz 2006, 12:49
Enişte, konuyu ben de araştıracağım...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
19 Temmuz 2006, 12:49
Savaş geçmiş olsun dostum
bu konu hana çok uzak ama başka yardım edebileceğim birşey olursa yardıma hazırım
tekrar geçmişolsun
-
19 Temmuz 2006, 12:55
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
19 Temmuz 2006, 13:13
çok geçmiş olsun sigorta da dayım var onunla bağlantıya geçicem yarın haber verebilirim sana tekrar tekrar geçmiş olsun
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
19 Temmuz 2006, 13:18
büyük geçmiş olsun adaşım inaşşalh yardımcı olacak birisi bulunur...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
19 Temmuz 2006, 13:25
geçmiş olsun konu üzerine bende araştırma yapıyorum.tekrar geçmiş olsun
-
19 Temmuz 2006, 14:01
geçmiş olsun dostum
topic güncel kalsın !
-
19 Temmuz 2006, 14:25
Luxor arkadaşım özel mesajla anlatmaya çalışacağım,,bi bakarsan..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler