Bulusma fotolarini artık album sayfasindan takip edebilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forumalbum/
Bulusma fotolarini artık album sayfasindan takip edebilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forumalbum/
valla ben hileli top mop kullanmışım diyosunuz ama transferimi de üşünmüyo değilsiniz hani. okudum diğer tarafta.
Bu arada arkadaşlar fotolar süper çıkmış herkese tekrar teşekkür ederim.
ACAYİP GÜZELDE ŞU FOTLAR Bİ DE TOPLARI ATARKEN YAMUK ÇIKMASAK DAHA DA GÜZEL OLACAKMIŞŞ))
NEYSE NİCE GÜZEL GÜNLERE HEP BİRLİKTEE...
abiler sağolun teşekkür ederiz resimler içinnn... bu arada bowling te şampiyon biz olduk bi ufak şeker bile almadılar kaybedenler olarak teesüffff ederimmm yaniii işin şakası bi yana bu şekilde buluşmaların devamını diliyorum en kısa zamanda eylenceli oluyor vede yeni arkadaşlar dostluklar doğuyor icabındaaa haniii. sevgiler saygılar büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperimmm... :tongue8:
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
ehuehuhe eyı eyı guzel fotolar vallahı kıyak , siz bulusun bulusun ben gelemeyem jheuheue alak su racing motoru gelirik bizde ,
murattt heeuheue ohhh canıma deysin araban gitmiormus cokta üzüldüm falla çalıştığı zmn umarım tekerlekleri patlar
Arkadaşlar geçen haftaki gibi yine bu haftada aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum walla. AMa siz eğlenmişsiniz bnm de keyfim yerine geldi.Toplantılarınıza katılamasamda şimdilik buradan sürekli takip ediyorum.Hepinize bol güneşli,sürüş zevkli bir hafta dileğiyle..
- bowling toplarıyla cekildigimiz resim yani bastan itibaren 15. resim, çıtır iyi düşürmemiş topu murat'ın kafasına walla :tongue:
- 16. resim; çıtır en seksi duruşunu yapmış, yanlız yanındaki ayakkabılara dikkatinizi çekerim benim pınarın çizmelerde maşallah, koltuğun arkasından bilem gorunuyo
- 17. resim; pınar ters atış deniyor
- 18. resim; TBT (yani tırt bowlingciler toplulugu)
- 19. resim; murat karpuzun iyisini secerken
- 20. resim; murat'ın attıgı topun oyle düz gittigine bakmayın, hiç birini vuramadı o atışta
ohoooo, senin racing almana kaldıysak, hic göremicez gibime geliyoospeedfight adlı üyeden alıntı
birdahakine senide bekliyoruz,, burdan takip etmen bile güzel,berkten adlı üyeden alıntı
ehuehue yaws satamadık su motoru alalımkı bu ay sonu abım askerden gelıyor ozmn ruhsat ıcın ondan belge alacagımn yanı ruhsatı babama devir edecek sonrada motoru hemen sataacagım müşterileri hazır sayılır ama eğer havalar güzel olursa bu benım egzotik scooterla geliriminvent adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar bende gözükmüyor...
Hmm, sanırım kimsede gözükmüyor, sabah bakalım bi,
Tamam bende öğleden sonra bakarım o zaman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)