hehe iştee ersen in gerçek yüzü haşinn !ashes adlı üyeden alıntı
hehe iştee ersen in gerçek yüzü haşinn !ashes adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ortam belli iki dakkikada herkez herkesle dost oluyor bizde yabancı yabancı durmek yooooookkkkkchopper250 adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ashes adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
iyi olur olmasınada abi sonra bana kitliyo şebo bi başıma salmıyor beni alışkanlık oluyor tabi valla iyimi yapıyoruz kötümü yapıyoruz bilmiyorumkichopper250 adlı üyeden alıntı
hep sonerin işi bunlar
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
GÖRÜYOMUSUN ABİ uzaktan uzaktan okuyor
bide gülüyodur şimdi allah bilir
bu drm_solo kimdir yaw çıksın ortayada solosunu görelim
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
gelsin arkadaş tanışırız kaynaşırız reha abi, biliyosun gökselin beni bibaşıma bırakma gibi bi alışkanlığı başladı bu yüzden bana da iyi olur yeni üyemizle tanışmak.chopper250 adlı üyeden alıntı
sonere çamur atmanın ne lüzumu var canım yalnız gideceğin yerlere zaten yalnız gidiyosun gökselcim. ben dersaadet gecelerini seviyorumGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
Alışkanlık yapar tutku yaratır
Galatadan uzak durun
KAMP ADAMLARI
konukseverliğinize teşekkürler.birazdan zaten damlarız.görüşmek üzere$eBo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben saat 19.00 oradayım erken gelenlerle sohbet çok keyifli oluyor
KAMP ADAMLARI
HADİ BAKALIM KİM DAHA ÖNCE GELİYORdostdark adlı üyeden alıntı
SEN ÖNCE GELİRSEN HEMEN SÖYLE BANA 1 TANE SOGUK OLSUN ABİCİM
ok ben çimdi çıkıyorum bir yere uğramam gerek oradan gelirimGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
görüşürüz arkadaşlar erken gelin geyik yaparız
KAMP ADAMLARI
sonercim bana üç eklermisin lütfen
REHA ABİ AÇIK ARTIRMA GİBİ OLDUN GELENE KADAR 5 LEYECEKSİNchopper250 adlı üyeden alıntı
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
galatanın yolu taştan sn cıkardın beni baştan oy nazmiye fıldır fıldır nazmiye
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
soner sen hala burdamısın galata seni bekliyo hadi amaaaa ben de 7,30 gibi orda olucam inşallah
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
Mecidiyeköy civarından gidecek yokmu arkadaşlar bana eşlik edecek koskoca istanbul da
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)