ersen yine bildiğin gibi...Rakı şişesindeki şirin balık N E M O
ersen yine bildiğin gibi...Rakı şişesindeki şirin balık N E M O
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çalışma gelll burası GalataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaT_uruncu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ersen nerde olacak nerde şak şak orda ersen, if şak şak is finish ersen is going çarşamba günü ordaki yerini alır kimse merak etmesin lüksör sende gel bu sefer, yaşlıgünüme gelmedin zaten,ha birde bu arada Mete alt tire han bana hediye almıştın da evde unutmuştun ya,tamam bu çarşamba getir kabul ederim
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
dostum yeterki gel ersende gelecek merak etmeLuxor adlı üyeden alıntı
ben ona söylerim dostların seni özlemiş geliyorlar diye
mete han gel dostum bak imzanda geyik adamları yazıyor ama sonu önemli adammete_han adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
akşam görüşürüzz...
____it's my life_1982____
Arkadaşlar öncelikle merhaba, şu an itibariyle aynı il sınırları içerisindeyiz. Akşama toplantınıza gelmeye çalışıcağımı belirtmek isterim. Şimdiden MT İzmir'in hepinize çok selamı var. Akşama Orda görüşürüz.
Bakalım bizim gibi eğlenebiliyormusunuz........
Tenten bi kere biz siz olamayız, fark var aramızda, fark İZMİR in kızları cok güzel, yalan varmı, abartı varmı, yok, öyleyse ben ve sen haklıyız
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
bana sormanıza bile gerek yok zaten barışla beraber erkenden oradayım
[COLOR="Blue"][FONT="Times New Roman"][U][I]Ağır Abi[/I][/U][/FONT][/COLOR]
normalde çarşambaları spor olayım var ve bu galata cıktıktan sonra ekmeye basldım yaaa. neyse yapcaz bı operasyon gene naapalım. gec de olsa gelmeye calısccam hersey yolunda gıderse diim.gorusuruk.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Hoşgeldin ten ten35TenTen35 adlı üyeden alıntı
eğlenmek mi bu bizim yaşam felsefemiz
Bu arada arkadaşlar başlığı İSTANBUL MT daiye açtık ama bu akşam ANTALYA MT-İZMİR MT-BURSA MT de aramızda olacak yani MT Motosiklet Türkite olacağız
Birdahaki çarşamba ALMANYA MT den gelen olursa şaşmam
bu arada Karakızdan sonra Tenten35 izmir buraya taşınıyor buradan İZMİR MT ye çok selamlar onları çook seviyoruz
KAMP ADAMLARI
anlaşıldı soner gene biz kapatıcaz tükkanı
abooooooovvv
gökselim kelim kanaryam işten atılacan beraber dönerız erkenden gece 3-4 gıbı muhahahaha
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
yafu oradan da direk senin işyerinin önüne gider orada yatarız nasıl olsa erken gelen biri seni uyandırırGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
sonercim bana bir kişi daha ekliyebilirmisin?sevgiler
memnunuyetlechopper250 adlı üyeden alıntı
abi bu arada akşam senin yazını okudum
sonunu çok merak ettim
bu akşam bana söylersin herhalde
KAMP ADAMLARI
öncelikle sağol kardeşim,aklıma geldikçe yazmağa çalışıyorum.ama sonlarına doğru çok duygulanacağız.sizleri seviyorumdostdark adlı üyeden alıntı
olur abim yarın senin yanında başlarım işeSAVASXXL adlı üyeden alıntı
yatarız yatmasınada caddeden ilk çöpçüler geçiyor süpürmesinler bizidostdark adlı üyeden alıntı
gözümüzü halkalı çöplügünde açmayalım
yafu benim saatim bozukmu ya halla 14:12
KAMP ADAMLARI
reha abi yengemle geliyorsun galiba şimdiden hoşgeliyorsunuzchopper250 adlı üyeden alıntı
sağol kardeşim birde yeni üye var bayan, belki şebo ile arkadaş olurlar ikisiakşama az kaldıGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)