gökselim eklenmişiz listeye ama $eBo yine +1. yaw soner benim bi nickim var dimi ama! bu çarşamba bizi erken azad et olurmu soner bak geçen çarşambadan beri uykumu alamadım hala uyuyorum
gökselim eklenmişiz listeye ama $eBo yine +1. yaw soner benim bi nickim var dimi ama! bu çarşamba bizi erken azad et olurmu soner bak geçen çarşambadan beri uykumu alamadım hala uyuyorum
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
özürr$eBo adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ŞAKA SONERCİM GÖKSELİN ARTI BİRİ OLMAK ŞEREFTİR BENİM İÇİNdostdark adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
Konuyu İkİ Üye Okuyor
GÖksel Ve Dostdark
Allahim Ya Gene İkİmİz KalmiŞiz Dostum
Nasil İŞ Bu Anlamadim
tabi şebocum üyelerin isimleri ayrı yazılıyor
sende gelicekmiydinki yarın akşam
evet arkadaşlar kamp bölümüne bir kaç yeni resim daha aktarıyorum haberiniz olsun
KAMP ADAMLARI
biz ne diyoruz adam ne diyo yaaaaGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
yok böle bişi
Olurmu öyle şey benim ne işim olur senin olmadıgın yerde
tabiki olacaksın gelmezsen darılırım valla yav sana takılmıycamda kime takılıcam hayatım
kıvır göksel kıvırGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
sizlerde ögrendik napalım abicim bak yarın nasıl kıvırıyorum
çarşamba kıvırma akşamı zatenGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
oynamaya geldim oynamaya düğün dernek göbek atmaya...
KAMP ADAMLARI
sonerim dersaadetim dostum drakım
iznik kampım mondialim sarım canım abim
gözünü seveyim yarın ben gitmezsem bile gel
saat 11 gibi kov beni işe gidemiyorum yav
yoksa sabahlasakmı anasını satayım
offff çarşamba akşamı offff ki ne offf perşembe sabahı
göksel gel ben seni erken yollarımGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
aslında patronunu da bize katsan olay biter sabaha kadar bir güzel oynarız ve perşembe ikinizde geç gidersiniz
KAMP ADAMLARI
artık der saadet toplantılarıyla ilgili çok şey söylemeye gerek yok herkes biliyor eğlencenin nasıl olduğunu ,bütün MT davetlidir....Ben el mecbur zaten ordayım...hepinizi beklerim
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Barış'çım olsun! Biliniyoda biz ısınmaya bu sayfalardan başlıyoruz napalım.Kondüsyon tavan yapıyo o gece ama ertesi 3 gün ayaklarım ağrıyo.Olsun!ccbbdd adlı üyeden alıntı
evettttttttttttttttttt
yine bir çarçamba geldiiiiiiiiiiiiii
bu nasıl bir çarşambadır yaaa
KAMP ADAMLARI
yaz listeye yaz bizide eğlence var ogün dagıtmak gerek arada bir bugun efkar var bende yazıyorum duyan vardır elbet. fazla yormamak lazımmm..
Rüzgar gibi geçti
gel babam gel 89 mb resim var yandık
site açılmicak valla
ımageshark a atıyom şimdi
bakalım kaç saatte gidicek
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
şükrü onları bana mail at yağrın azar azar yüklerimcuk_o adlı üyeden alıntı
ama hepsini bir mailde gönderme 10 ar 10 ar yolla
dostdark@yahoo.com
valla biz bütün haftanın sitresini her çarşamba atmaya alıştıkkkkberkforce adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ashes nerde yaw, ne zamandır sesi soluğu çıkmıyor
iyidir inşallah
ersen olmadan geceler çekilmez beaaaaaa
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)