manzara resimleri süperrr
seyfoo her tarafım yanmış (amele yanığı)
hazerfen de çöl gibi be kardeşim tek bır ağaç yok
yandık walla...
manzara resimleri süperrr
seyfoo her tarafım yanmış (amele yanığı)
hazerfen de çöl gibi be kardeşim tek bır ağaç yok
yandık walla...
____it's my life_1982____
arkadaşlar dün yazmıştım ama kaza yapan arkadaş (destinyofrock) isimli kader arkadaşımız diye
Bu drag yarışlarına girmek için aynen pist yarışlarındaki gibi TMF'ye üye olan klüplerden lisans mı alınması gerekiyor? Drag için kullanılacak motorun özellikleri ne olmalı? Kurallar nedir? Katılanlar bilgilendirirse sevinirim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
batuhan doğru söylüyorsun amele yanığı gibi
o zaman napalım biliyormusun seneye mt ailesi olarak hezarfen havaalanına
ağaç dikelim bari bizden sonrakiler yanmasın
kader arkadaşımıza geçmiş olsun resimler içinde çok teşekkürler iyi olmuş hele o asfalt resimleri bi harika motor olmadanda
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
yarışlar hakkında bilgi almak isteyen başka arkadaşlar varsa
buyrun link vereyim herşey burda ayrıntısıyla yazıyor
http://www.tmf.org.tr/bolum_goster.php?bolumID=7
selçukateş walla o kadar heycanlıydıki yarışlar motosikletlerde çok hızlı geçtiği için bazen böyle resimler kaçınılmaz oldu
walla doğru söylüyorsun...alonso adlı üyeden alıntı
suan ensem berbat durumda
krem falan aldık
dün aksam nöbetçi eczane aradık...
dün şort giydim bırde dızlık
takınca zebraya döndük walla bacakta bıle amele yanığı olmuş....
anaaaa alper kupa almış.. hemde artçı kupası..
S&S
hep söylerdik şimdi tescillendizuhtupasa adlı üyeden alıntı
__alper profesyönel bır artçı__(artık kupası bıle var...)
bu arada drag yarıslarına
seyfo nun hayabusası ıle gıttıler...alperın bınmedıgı makıne kalmadı..
yandık artık baskasına binmez o..batuhan35 adlı üyeden alıntı
S&S
evt arkadaşlar hayabusayla son noktayı koydum artçılıkda
artık hedefim fuarda gördüğüm suzuki 1400 lük makina bakalım ne zaman binicezz
seyfo ve hakan olmasaydı hayabusa benim için hala hayaldi way beaaa
hatırlarımda nurullah 1000 RR a bindiğinde ne heyecan yapmıştı ben onuda geçtim beaa kulakları çınlasın askerimizin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Nurullah benim makinanın arkasına binmişti. Valla 1000RR arkasına binsen Hayabusa'dan fazla zevk alacağına garanti veririm çünkü 1000RR'daki akselerasyon Hayabusa'da yok ne yazık ki...
doğrudur walla boy kardeşim
dün draglarda bişeye şahit oldum 1300cclik bi hayabusa 1000 lik bbi makinaya geçildi nasıl oldu anlamadım ama pilotaj hatası gibi geldi bana sen ne dersin
bu arada artçılık felan güzel şeyler ama sanmayinki çok süper hızlı gidiyoruz temkinli ve güvenli gitmeye çalışıyoruz bugüne kadar en fazla 190 gördük yollarda ama bunu sölediğim bazı dostlarım ben scooterla 150 gördüm diyolar sanki yarış yapıcakmışız gibi bi his oluyo bende ama güvenliği elden bırakmamak lazım herkese saygılar
bu arada boy kardeş makina süpermiş seninde
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
@alper_tim
1000cc makinaların çoğu Hayabusa'yı kalkışta geçer. Hayabusa'nın performansı belli bir süratten sonra fark eder. Haa drag için arka çatalı uzatırsan, NOS falan takarsan o başka. Zaten drag makinalarının çoğuna bu tip modifikasyonlar yapıyorlar. Yani anlayacağın pilotaj hatası olmayabilir. Benim artçı ile çıktığım en yüksek hız 271 km/h. Tabi bu sürat artçı için pek uygun değil, arkada bayağı zorluk çekmişti Sword nickli Eren arkadaşımdün draglarda bişeye şahit oldum 1300cclik bi hayabusa 1000 lik bbi makinaya geçildi nasıl oldu anlamadım ama pilotaj hatası gibi geldi bana sen ne dersin
alper kardeş başka binmek istediğin motosiklet varsa markasını yaz onada binelim sonra jübileni yaparsın yani motosiklet almana gerek kalmadan ikitekere veda edersin:queen:
hocam iyi geceler öncelikle kaza geçiren arkdaşımıza büyük geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda iyileşir :( bu arada resimler için çok sağol oraya kadar gittin resimleri çektin saol tekrar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)