Kaza geçiren arkadaş için acil şifalar diliyorum
Umarım en kısa zamanda iyileşir
Bu arada fotolar güzel görünüyor Alonso abi ellerine sağlık
İnşallah bi ara benide aranıza alırsınız bilemiyorum yani ( artçın olayım abi)
Kaza geçiren arkadaş için acil şifalar diliyorum
Umarım en kısa zamanda iyileşir
Bu arada fotolar güzel görünüyor Alonso abi ellerine sağlık
İnşallah bi ara benide aranıza alırsınız bilemiyorum yani ( artçın olayım abi)
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
walla artçılık zor zanaat herkes yapamaz
önce alper tim den eğitim alman lazım o okey derse hay hay
Tamam yaws Alper tims abiyle ben anlaşırım neyse öderiz
Gerisi kolay iş merak etme sen
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
Haydaaa.Daha yeni kaza geçirmişti,tekrarmı?Çok geçmiş olsun.En az 6-7 hafta alçıda ve istirahat etmesi lazım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
alperrrr.... arkadasların yardımına ıhtıyacı var...alonso adlı üyeden alıntı
alonso adlı üyeden alıntı
daha dıkkatlı olmalıyız..
____it's my life_1982____
alonsoDostum Resim ve Paylaşım için TEŞEKKÜR ederim gidemedik ama resimlerden dolayı gitmiş kadar olduk saol
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
seyfiii çok eğlenmişsiniz baaaa
ne güzel ama berkle seni aradık pazar günü
japondan şaşma,çine bulaşma........
@donniedarko
Ne alakası var arkadaşım? Ben bu motorla iki günde 1000 km yaptım artçı ile. Ne düştüm, ne de lastiklerin inceliği nedeniyle dengesizlik yaşadım. Dengesiz bir motor olsaydı CBR125R Cup yarışı düzenlemezlerdi. Bütün olay sürücüde! Destinyofrock arkadaşımız daha önce de birkaç kez kaza geçirmişti, bir gezide de başka bir arkadaşın 600F'ini kullanmayı denerken düşmüştü. Bütün olay sürücüde... Yeterli deneyim kazanmadan bazı şeylere soyunmak hayatınıza malolabilir. O yüzden şu an hayattaysa, bu çok şanslı olduğundandır!çok dikkatli olmak lazım ya bide artçısı vardı galiba bende de aynı motor var ama ben kesinlikle arkaya kimseyi almıyorum çünkü güvenemiyorum motora dengesiz bir alet lastikler ince filan
Bu arada artçılık kupası ne demek anlamadım?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
hey sakin ol dostum ya ben de aslında tam olarak senin söylediklerini anlatmak istemiştim ama doğrudan arkadaşı hatalı bulmak yanlış olur diye suçu biraz da motora attım yoksa honda'ya hele hele CBR'a laf etmek ne kelimeboy adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ben sakinim. Doğrudan arkadaşı hatalı bulmanın nesi yanlış? Hele daha önce birkaç kez kazası olan birini? Bence motosiklet kullanmayı herkes çok hafife alıyor. Birinci viteste motoru kaldırabilen motor kullandığını sanıyor. Ama hangimiz motora çok iyi şekilde hakim? Bence sık sık kaza yapanlar, motora tekrar binmeden önce iyi bir eğitim almalılar. Yoksa birgün geri dönüşü olmayan şeyler yaşanabilir.
arkadaşlar olan olmuş yapacak birşey yok kızın suçu yokki araba sıkıştırmış
kaza olmuş şuan ayağı alçıda yatıyor diyebileceğimiz tek şey var allah acil şifalarversin
turgut abi sizinle gelmeyi çok isterdim ama benim motosiklette yarışa girdi arkadaş o yüzden gelemedim umarım iyi eylenmişsiniz
Kendisine geçmiş olsun..
Sanırım daha önce de bir Mt gezisi dönüşünde kırmızı ışıkta duramamış ve ışığı bi hayli geçerek ileride ancak durabilmiş diye boyla aralarında bir konuşma geçmişti.
Yanlış mı hatırlıyorum ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
tam olarak bilemiyorum ama daha öncede kaza yapmıştı
Kader'e büyük geçmiş olsun ! İnşallah en yakın zamanda yeniden aramıza döner...
kader arkadaşımıza çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda aramıza döner
ama artık kader arkadaşımızı yalnız başına bi, yere yollamıyacağız biz olmayınca başına bişiler geliyo
bu arada bende bi kaç foto çekmiştim dün alın bakın resimdeki motor özel yapım olup isteyene bu özel boyama ve motor yapşılan yerin tellerini verebilirim
dün beni artçı alan alonso (seyfo) kardeşime burdan sonsuz teşekkürler iki gün beni taşıyıp kahrımı çekti çok saol dostum
alonso kardeşimiz günün 3. motorunu hazırlayan hakan arkadaşımızla
seyfo arkadaşımız arazide kendi işini göreceği yer bakarken ne işi olduğunu sölemedi walla bi ara gözden kaybettik
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
@Ertuğrul_Öz
O bahsettiğin Kader (destinyofrock) değil, Çiğdem (Peril) idi. Çiğdem de CBR125R kullanıyor ve 600cc makina alacam diye tutturuyor. Aynı şey onun için de geçerli. Makinaya hakim olmak gerekir. O gün biz ışıklarda durduk, Çiğdem metrelerce ileride durabildi. O anda soldaki yoldan araç çıksa girmişti. Herkes kapasitesini bilmeli ve ona göre araç kullanmalı. Artçı taşımak kolay birşey değil, motorda çok iyi denge sağlayabileceksiniz, arkadaki insanın sizin dengenizi bozduğu durumda motora olan hakimiyetinizi kaybetmeyecek durumda olmanız gerekiyor. Kimse mükemmel değil, MotoGP yarışçıları bile neredeyse her yarışta düşüyorlar. Ama unutmayın, biz bu motorları trafikte sürüyoruz ve hayatımızı riske atmamalıyız.Sanırım daha önce de bir Mt gezisi dönüşünde kırmızı ışıkta duramamış ve ışığı bi hayli geçerek ileride ancak durabilmiş diye boyla aralarında bir konuşma geçmişti.
Yanlış mı hatırlıyorum ?
boy adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
arkadaşlar birkaç karede motosikletleri yakalıyamamıştım onlarıda paylaşayım dedim
buda derby marka motosiklet dediklerine göre yakında ali de stero abimiz reklamını yapacakmış sabırsızlıkla bekliyoruz
yaw kardeş sende boş ne bulursan üzerine oturup resim çektiriyorsun bak sahibi görürse kızar
şışşt hop kardeş ne yapıyon öyle rüzgara karşı millet yanlış anlar
Wayyyy be son resimlere bayıldım. Tam Ghost Drag olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)