tikky gec kaldın adamlar Türkiye den çıkmıştırtikky_ adlı üyeden alıntı
tikky gec kaldın adamlar Türkiye den çıkmıştırtikky_ adlı üyeden alıntı
serkancım seninde en az bizim kardar koşturdun asıl sana teşekkür etmemiz gerekir.serkan79 adlı üyeden alıntı
gelen arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim
fotoğraflar harika olmuş ama bence bütün fotoları koymalısın çünki bu topiğin linkini misafirlerimizede göndericem
bu karşılama ile ilgili ufak bir yazı hazırlamayı düşünüyorum
saygılar
-MUSTURAKİ-
MUSTAFA
Öncelikle yazıma başlamadan önce MT-İstanbul'u böylesine güzel temsil ettiğiniz için Sizlere(MT Üyesi 10 Kişi'ye) Sonsuz Teşekkür ediyorum
BG doğumlu biri olarak Alex ve arkadaşlarını ağırlamak bana büyük bir zevk verirdi. Kendilerini Gezimizin Rotası KIYIKÖY iken oraya davet ettim oradan da İstanbul'a getirip gezdirecek ve Evimde ağırlayacaktım Evim buna müsait. Ancak KIYIKÖY Gezimizin Rotası İZNİK Olarak değişince ki bunda benim bir suçum yok Kıyıköy beğenilmeyince böyle oldu. Kendilerini İzniğe davet ettim buradan beraber gideriz diye. Fakat o Arkadaşlarıma sorayım Rotamız üzerinde ise Geliriz dedi. Fakat daha sonradan Rotaları oraya gidince şaşıyor diye gelmek istemediler.... İzniğe gittim Aklım onlarda kaldı fakat gitmeden önce Musturaki arkadaşımızın açtığı topiği duydum içim biraz rahatladı demek ki duyarlı arkadaşlarımız var karşılayacaklar dedim kendi kendime...(Gözüm Hep Alderney Arkadaşımızı aradı acaba gidip karşılar mı diye)
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
TARTIŞMANIN BİTMESİ İÇİN TOPİC BİR SÜRELİĞİNE KİLİTLENECEKTİR.LÜTFEN KARŞILIKLI İTHAMLARDA BULUNURKEN KARŞIMIZDAKİLERİ İNCİTMEYELİM,BU TOPİC İYİ BİR AMAÇ İÇİN AÇILMIŞ SONUÇTA AMACINA ULŞAMIŞTIR İLGİ GÖSTEREN,GÖSTEREMEYEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİZ
TOPİCTE TARTIŞMA İLE ALAKALI BAZI TEMİZLEMELER YAPILMIŞ,BAZI MESAJLAR EDİTLENMİŞTİR.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)