fotolar bende tanesi 5 lira banka hesabımdaki hareketlenmeyi görünce eklerim siteyealderney adlı üyeden alıntı
fotolar bende tanesi 5 lira banka hesabımdaki hareketlenmeyi görünce eklerim siteyealderney adlı üyeden alıntı
ee hadi görelim artık fotoları serkan abi
yetmedi mi şu siteyi sömürdüğün? yediğin paralarla balkon gibi göbek yaptın kendine
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
ee tabi serkan abi...
göbekten diz yukarı kalmıyo ki, nası vites atıcaksın?
ayağı kaldırmaya niyetlenince diz göbeğe çarpıyo tabi
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Ben o gece erken sizden erken ayrılıp kumburgaz a gitmeseydim siz o zaman makarayı görürdünüz
Güzel eğlenmişsiniz
sana dedim gitme diye
aslında o geceye ait yüzlerce fotograf var ama malesef bira şişelerinden dolayı siteye koyamıyorum
serkan yapma ya... bütün fotoğrafları siteye koy lütfen...şişeli foto koymak yasak mı? gönderdiğin fotoların bazılarında bira şişeleiri var zaten
onlar meyve suyu yaw bira değil
serkan abi benim 5 ytl yi artçım alperden alabilirsin
abi resimler için teşekkürler unutmadan abi motor kaç basıyor merak eden arkadaşlar için
1. viteste 110 basıyo denedim 2 ye atamadım
ne bilim anlamam ben vitesten falan araba gibi elim sağ tarafa gidiyo motor bagırınca scooterin gözünü sevim
benim içtiğim pet şişedeki bulgar rakısı vardı onunda mı fotosu yasakserkan79 adlı üyeden alıntı
abi insan bi tane fotomu koyar bea hiç valla aaaa.
parçalandım ve her bir parçamı ayrı yere yolladım ....................
kaçmasaydın erkenden seninde resmin olurdu
Valla ben ordan erken kaçmasaydım hiç kaçamicaktım
e tabi bulgar kız sana göz koymustu sen gidince alonso ya salça oldu
arkadaşlar bugün bende katılmak istiyorum detaylı bilgileri alabilirmiyim
bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)