var var ben geç gelirim ama gelirim mutlaka...
var var ben geç gelirim ama gelirim mutlaka...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
haydi bakalım hekesi bekliyoruz az zaman kaldı medeniyetler buluşmasına
sadece yazılarınızı okuyorum....
takipteyim fakat izmirden oraya kadar gelmem zor olur, zaten motorum küçük bişeee kalır yanlarında... ben gelinceye kadar onlar çoktan gitmiş olur izmirden slm lar
dün akşam çorlu sağlık mah sizi gördüm ve hayran kaldım evet motorsiklet tutku yaratır sözü gerçek miş bende şimdi tutkulu bir motorsikletçi oldum
alnımızın akıyla üzerimize düşen görevi yaptık fotografları yarın eklicem
emeği gecen mt üyesi 10 kişiye teşekkürler
10 kişi 10 yazıyla on rakamla 10
hop desen 50 kişi bi anda toplanırdı deniz yemek v.s olsa
ama bu önemsiz bi konu banane elin bulgarından !!!
ha bide alex bg nickli üyemiz yani istanbula gelen bulgar kız gelmeden önce actıgı topicğe 80 kişi karsılarız demiş işin garip tarafı o topiğe msj yazanlar ortalıkta yok ama topicten haberi bile olmayan insanlar bu insanları karsılamaya gidiyo
anladımki burdaki millet kuru gürültü
dostum benim gelememe nedenimi biliyorsun aşkolsun yani...
serkan79 adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
serkan abi diger üyeleri bilemem ama ben kuru gürültü degilim ben onları rizede karşılayacaktım. öyle konuşmuştuk. fakat elimde olmayan nedenlerden dolayı amcamların yanına izmire gitmek zorunda kaldım. ve bunu alex'e söyledim. dogu karadeniz yolları ve buranın insanın trafikteki durum hakkında bilgi verdim. ama rize dışında olucam için onları karşılayamayacagımı söyledim özür diledim. ve gerçektende o bulgar motorcularla tanışmak isterdim ama olmadııııı .serkan79 adlı üyeden alıntı
benim dün akşam bir işim vardı. gelmek isterdim.
sonuç ne oldu? kaç kişi gittiniz?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
dün akşam ataköy mocamp a yerlestirdik arkadasları yedik içtik muhabbet ettik gece 1 gibi ayrıldık sabah mustafa onları köprü yoluna bıraktı ve yollarına koyulup gittiler yolları acık olsun
bizden cok memnun kaldılar mutlaka bulgaristana gelin diyolar umarım adamların kafasındaki Türk düşüncesi değişmiştir ki biz değiştirdigimize inanıyoruz
serkan abi tebrikler, gerçekten çok güzel bir iş yaptınız
ben dün foruma giremediğim gibi, akşam da önemli bir işim vardı. gelmek isterdim ama sağlık olsun diyelim.
eminim ki memnun kalmışlardır
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
arkadaslar kuru gürültü lafını yanlış anlamayın ben forumda sürekli aktif olan ve gezilerde pek nadir görünen arkadaslardan bahsediyorum mesela adamın biri 500ün üzerinde mesajı var her geziye yorum yapar öyle olmasın böyle olsun der sonra bakarsın gezide yok bunun gibi bikaç örnek daha var gözüme carpan ama isim vermek istemiyorum
halden anlamak diyelim buna serkan kardesimLesPaul adlı üyeden alıntı
bende almanya doğumluyum mesela ama fazla kalmadım ve her gittiğimde şaşkın ördek gibi oluyorum
yabancı bi ülkeye gidipte yol yordam bilmemek gercekten kötü oluyo bizde bu yüzden arkadaslara yardımcı olmak istedik yardımcı olduk hatta ülkelerine bile davet ettiler eger yolunuz falan gecerde haberimiz olmazsa olacaklardan sorumlu değiliz gibi tehdit bile aldık bu olayda en büyük emeği gecen arkadaslar MUSTURAKİ ve TEROR hele mustafa adamlara yardım edecem diye kendini heder etti helal olsun valla ne denir böyle adama yüregine saglık
serkancım eğer benden bahsediyorsan akalteke ye durumu anlattım.. geçi o biliyor ama ..
dün oğlum yeni taşındığımız mahallede kayboldu...
ve 2-3 saat onu aramakla meşkuldum...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
serkan abi, yapılması gerekeni yapmışsınız zaten.
dün akşam işim vardı derken, ben şehir dışındaydım. Adapazarı'na gittim. oldukça geç döndüm.
abi gecmiş olsun cok kötü bi olay neyseki bulmuşsunuzSAVASXXL adlı üyeden alıntı
bu arada sana laf söylemek ne haddime ezer geçersin beni
benim bahsettiğim kişiler sizler değilsiniz üzerinize alınmayınLesPaul adlı üyeden alıntı
onlar kendini biliyo utançlarından bişey yazamıyolar neyseki ar varda utanıyolar bide yüzsüzlük yapıp yazsalar daha kötü
yok be s erkancım estafurullah ... ya gerçekten butun gunum tilt oldu kötü hissettim kendımı aklıma 1000 tane olasılık geldi moralim kötüydü.. gelsemd e keyfınzı kaçırırdım...serkan79 adlı üyeden alıntı
ezme konusunda evet ezerim..
noktasına virgülüne kadar katılıyorum abi ben bpye geldigimde buluşma yeri degişti galiba benim haberim yok falan dedim kendi kendime çünkü hiç kimse yoktu musturakiyi aradım yoldayız dedi bekledim sadece 2 arkadaş daha geldi alderney ve futureshock ve bpden 3 motor mocampa gittik başka bişey demiyorum tabi işleri olanlar olur gezilere gidenler vardı ama bence kalanlar bu kadar degildi. . . . bulgar dostlarımızında yolları açık olsunserkan79 adlı üyeden alıntı
serkan79 adlı üyeden alıntı
ellerine sağlık serkan kardeş ve yardımcı olan diğer arkadaşlara cuma günü
balıkkesirdeydim ve bu akşam geldim bitiremedim bu sene düğünleri ve sünetleri neyse haftaya bir tane daha var ama bu son artık
kendi düğünüm olsa bile gitmem daha yaz bitti yaw
biraz daha gezelim tozalım
Pazar günü, sabah, Bulgar motorcuları Mustafa ile birlikte uğurladık...inşallah kazasız belasız yolculuklarını tamamlarlar...Bu arada bizden fotoğraf çeken arkadaş var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)