dostum tel ile görüşüyoruz ama motor üstümde olduklarından bazen irtibat kopuyo inşallah akşam saatlerinde gelirlerde rahat rahat karşılayabilirizThai adlı üyeden alıntı
SAYGILAR
MUSTAFA
dostum tel ile görüşüyoruz ama motor üstümde olduklarından bazen irtibat kopuyo inşallah akşam saatlerinde gelirlerde rahat rahat karşılayabilirizThai adlı üyeden alıntı
SAYGILAR
MUSTAFA
Saatler kesinleştikten sonra bir karşılama neden olmasın. Burada olacaklarsa pazar günkü kahvaltıya da katılabilirler.
AkŞama Organİzasyon Olursa Haberdar Edin A RkadaŞlar...
5379727070 SavaŞ..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
güzel olur valla daha iyi kaynaşmış oluruz peki bulgarca bilen varmıdemonicdreams adlı üyeden alıntı
bulgarca yada ingilizceye ne kadar gerek var adamlar bi çogumuzdan güzel türkçe konuşuyorlar yazıyorlar alex ten bahsediyorum digerleri için gerek olabilir ama dimi.
neyse konu zaten bu degil saat ve zamanı belirleyin hojgeldınız diyelim komşilerimize
dostum içlerinden birtanesi biraz türkçe biliyor ben yanımda iyi derece bulgarca bilen bir arkadaş getiricemserkan79 adlı üyeden alıntı
saygılar
MUSTAFA
zuhtupaşa burda olsaydı problem olmazdı 121 dil biliyo
121 diil 122serkan79 adlı üyeden alıntı
S&S
Anaaa benim topraklar geliooo... Dedemin babası Varna lıdır da...
Cüneyt Eralp
aha 123 oldu bilinen diller007 adlı üyeden alıntı
dostlarım biraz önce yaptığım telofon görüşmesinde gurubun bu akşam silivride kamp kuracağını öğrendim ben bu akşam bi ön çalışma yapmak için silivriye gidicem bana katılmak isteyen varsa
irtibata geçelim
cep:0537 231 03 51
hayde silivriye misafirleri karsılamaya gidiyoz
eğer ihtiyaç olursa herzaman açık cep telefonum 0536 732 65 26 gerekirse silivriyede gideriz abicim saat yedide işten çıkıyorum uygunsa size yanınızdayım...
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
hadi beyler gelmek isteyen varsa bu akşam yazsın bekliyorum ön buluşma için saat 21.00 gibi hareket edicez
bu akşam gelenler
1-teror
2-serkan79
3-MUSTURAKİ-
4-selcukates
O zaman bu işe bir şekil verelim saat 20:45 de Beylikdüzü bizimkent köprüsü dibinde bulunan atmaca dürün tırın önünde buluşalım 21:00 da hareket edelim yerin adresi beylikdüzü Tatilya ve Bauhausu yaklaşık 300 m.geçince hemen sağdaE-5 kenarındadır ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNU GEÇR GEÇMEZ SAĞDA GÖRÜRSÜNÜZ
BULUŞMA SATİ: 20:45
HAREKET SAATİ:21
YER :BEYLİKDÜZÜ e-5 KENARI BİZİMKENT KÖPRÜ DİBİNDEKİ ATMACA DÜRÜM TIR ÖNÜ..
YER BU KROKİYE GÖREDE BULUNABİLİR ÇOK YAKIN YERLER BİRBİRİNE!!
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
canem kardesim niye zahmet ettin ya evde yerdik yemegimizi e neyse senimi kırcam ısmarlamak istiyosan kırmayız seniteror adlı üyeden alıntı
sen oraya yakınsın bana 3 tane söle yapsınlar gelene kadar
hadi bakalım beyler gelmek isteyen olursa cep i kaydetsin olası bir soruna karşı
0537 231 03 51
maşallah çok misafirpervermişiz gözlerim yaşardı 4 kişi gidiyoz
öyle deme dostum gelir bizim arkadaşlarımız bu akşam gelmezse yarınkiserkan79 adlı üyeden alıntı
KARŞILAMAYA gelir
saygılar
MUSTAFA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)