AZ LAF ÇOK İŞ haydi arkadaşlar
AZ LAF ÇOK İŞ haydi arkadaşlar
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Organizyonda yanlızca sürüş olacak onun için herhangibir hazırlık yapılmasına gerek yok ama en kısa zamanda bu haberi herkese duyurmamız lazım. Bunu gerek telefon, gerek mail yoluyla veya başka kanallarla başlatabiliriz herkes motosikleti olan veya ilgili motosiklet kurumlarına sürücü kurslarına vs. heryere haber verirse sesimiz daha fazla duyulur.BODYBODY adlı üyeden alıntı
Lütfen herkesten duyarlılık.
Hayat Düşmezsen güzeldir...
cerrahi,
olayı sadece alkolden ibaret görüyor galiba? yahut sadece kendi bir takım hataları yüzünden ölenler tarafından bakıyor?
sayın arkadaş eyvallah tüm bunlarda gercekler ve yasanıyorlar, hoş mu değil, değişmeli mi evet!!!
ancaaak bizim söz konusu ettiğimiz şey toplumun geneli tarafından fark edilmediğimiz, devlet ya da kara yollarınca umursanma gereği duyulmadığımız. düzenlemelerin, yolların... vsnin motorlara gore yapılmadığı, sadece kask kullanmayan, ehliyeti olmayan ya da alkollü kullanan motor sürücülerinin cezalandırılmasıyla "bakın fark ediyoruz,hatta sizi sizden cok dusunuyoruz" fikrinin empoze edilmesi!!!
evet karsı taraftan cok sey beklememek, once kendimizi duzeltmek gerek ama cok sey beklememek demek de hiç bir şey beklememek demek değildir! bugun cicek sulayacağım diyerek virajları sulayan belediye sorarım size motorcuları ne kadar düşünüyor olabilir?
yahut bugun yolda giderken aracının sol kapısını aynaya bakmadan hem de tukurmek, kulluk dokmek için açan sürücü ne kadar düşünebilir?
cevabı veriyorum tabiki hiç düşünmemiştir, çünkü aklına dahi gelmemiştir, -motor? motorcu? o ne?- işte en buyuk sorun FARK EDİLMEMEDİR!!!şimdi siz de bunu fark edebiliyor musunuz?
Su yolunu bulur!
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
bence de tarih
23.07.2006 olmalı
____it's my life_1982____
+1
Katılmaktan gurur duyarım
Ancak sadece yoplu geçiş yeterince vurgulayıcı olmayabilir, valilik kanalı ile izin alınıp, büyük bir meydanda kısa süreli olarak toplanılıp, son dönemlerde vefat eden arkadaşların isimlerinin okunacağı ve saygı duruşu yapılacağı küçük bir toplantıyı da bu istanbul geçişine ilave edebilirsek daha da anlamlı olacaktır
saygılar
arkadaşlar bu işleri yaparken valılıkten veya emnıyetten bi izin almak lazımmı bunlarıda araştırmak lazım bu konuda bizlerı kım aydınlata bılır
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Eeeee
Nerde Bu Sitenin Yoneticileri Hadi Ya.tamam Herkes Hakli.birbirinizle Ugrasmayin.konuyu Saptirmayin Ve Sonuca Bakin Ve Oraya Odaklanin...hangi Ziyaretle Birlesiyorsa Ne Oluyorsa Hangi Gazete Dergi Tv Cagriliyorsa Bu Pazar Bu Isi Yapalim Ister 1000 Ister 10.000 Motor..onemli Olan Yapip Sesimizi Duyurabilmek.zaten Belirtilen Guzergahcok Guzel.eminim Yoldanda Bize Katilanlar Olacaktir.
Ve 1 Ay Sonra 30 Agustosta Coook Daha Kapsamli Daha Reklamlisini Yapalim Ve Cift Darbe Vuralim....
Ama Artik Sadece Bulusma Yeri Saati Konusulsun...
Saygilar
23 temmuz olmaz o tarihde darülacazede olucaz
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
30 ağustos bence süper olur hemde düşünsenize geçit töreninde yer alalım
REKLAMCI dostum ayın 23 de darülaceze ile ilgili bir oranizasyon varbatuhan35 adlı üyeden alıntı
www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
bu organizasyona katılımın çok yüksek olmasını bekliyoruz sen organizasyonu
bu organizasyonla birleştirirsen ziyaretten sonra turumuza çıkarız ve katılım çok yüksek olabilir daha öncede yazdığım gibi sürüşü bir mezarlıkta bitirebiliriz ve çok anlamlı bi şekilde bitirmiş oluruz benimkisi sadece bir fikir
saygılar
MUSTAFA
Bence güzel olacaktır, artık bişeyleri duyurma vakti geldi diye düşünüyorum, işin medya ile alakalı bölümünde ben yardımcı olurum hem çalıştığım tv, hemde diğer tv'lerde haber yaptırırız. artık motosikletinde bi motorlu taşıt olduğunu görsünler
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
camadan adlı üyeden alıntı
Simdikilerine degilde bundan sonraki nesil icin okullarda bu egitimin verilmesi sanırım biraz daha etkili olacaktır.
Bu arada ben milli eğitim bakanının boşunamı maasını veriyorum. Daha iyi bir eğitim fikrini o düşünsün !
Bizim asıl sorunumuz kendi dogrularımızdan baska dogru olmadıgı düşüncesidir aslında.
Bu arada senin sonda yazdıgın satırdan sunu anlıyorum.
Önce dizini döv sonra kızını döversin misali.....
Saygılar..
22 sini seçmemdeki amaç günlerden cumartesi olması ve herkesin yolda olmasıydı pazar günleri çoğu insan ya evinde ya yazlıkta yada başka yerde fakat cumartesi olursa 12 hem iş çıkış saatine denk geliyor. hemde Sayısı tahmin edebileceğiniz gibi çok olan motokurye arkadaşlarında katılımınla gerçekleşir. Lütfen yanılıyorsam düzeltin...-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
DIKKAT BU BIR EYLEM DEGILDIR.
Ve trafik hiç bir şekilde aksatılmayacaktır.
ankaradayım ama istanbulda olsam kesin katılırdım sizi ankaradan canı gönülden destekliyorum.ölen arkadaşlarımızın yerinde biz olabilirdik bunu bilerek daha büyük kalabalık olmamız lazım....
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
reklamci2003 adlı üyeden alıntı
Ah be güzel kardesim. Bir türlü anlatamıyorum sana derdimi
Senin yaptıgın sey cok anlamlı birşey ben bunu anlayabiiyorum. Sana muhalefet de degilim asla. Aksine destek olarak bende gelmeyi cok istiyorum. Bende sadece ne kadar sonuc verecek konusunda kaygılarımı dile getiriyorum. Ah birde insanlar olarak biz onyargılarımızı ve kendi dogrularımızı öz eleştriye acabilsek ve baska dogrularda olabilecegini dusunebilsek herşey o kadar kolay olacakki.
Konunun dagılmaması icin birdaha rahatsız etmeyecegim kusuruma bakma özür dilerim sanırım istemeden de olsa topic in konusundan saptırdım.
Herkesten özür dilerim.
Saygılar...
Dostum süper diyorusun eğitim okullarda versinler diye bi ara kredili sistem diye saçma sapan bi sistem vardı. o sistemde trafik falan diye bi ders ne öğretmen ne de dersle ilgili kitap. sırf çocuklar kredilerini doldursun diye çıkardılar.CERRAHI adlı üyeden alıntı
Esas bizde eşşeklik böyle olmaya devam ettikçe bu böyle gitmez demedikçe birlik ve beraberlik olmadıkça çok ama çooook devam eder böyle tartışmalar.
Gövde gösterisi şart nedeni ise ooops pardon biz yanlış yaptık diyecekler. ama bizlerde iş yok.
camadan adlı üyeden alıntı
Ah o yanlıslıkları göremeyen, hatta bu kadar yanlısın üztüne hala eşşekliklerini devam ettirenlere dedigin gibi dur kardesim bu böyle olmaz dingonun ahırımı burası demek yetse ah bir anlasalar o essekliklerini ben seve seve her olaya girerim. Ama insallah anlarlar sonunda merzifonun su anda onlarla gurur duydugunu
YA CERRAHI DOSTUM SEN NE KADAR NEGATIF BI INSANMISSIN.YOK SONUC VERMIYECEK.YOK CABUCAK UNUTULACAK...YOK KIMSE ILGI GOSTERMEYECEK.BIRDE MADOLYONUN SU YUZU VAR.
ınanılmaz bır katılım olacak(darulaceze zıyaretıyle beraber) [B]cbrhalil arkadasımız gereklı reklam organızasyonlarını ayarlayacak.herkes elınde geldıgınce fazla ınsana duyurmaya basladı bıle.ızledıgımız guzergah zaten tum ıstanbul olacak ve herkes gorecek.(taksıcı,dolmuscu,sımıtcı,kokoreccı,polıs, zabıta,ıtfaıyecı)
sen bence yardımcı ol ve destek ol.herseyde oldugu gıbı mutlaka bu ısdede vardır bızım ısteyıpte basaramayacagımız seyler ama bıseyler yapmak gerk.bu konuda hem fıkırız sanırım...
artık gercekten yer ve saat hakkında karar verelım.pazar gunu hazerfende drag yarısları var.eger olursa oradakı gorevımden feragat edıcem.onun ıcın acele yer ve saat kararı verılsın...
saygılar
Ben Adana'da olmasam nerde ve ne zaman isterseniz Motorumla orada olurdum... Gelin bu çağrı hareketini Motosiklet kazası nedeniyle ölen arkadaşların resimleriyle Türkiye'nin her yerinde Koordineli olarak yapalım. Türkiye'nin en büyük motosiklet sitesiyiz... İl MT gruplarımız bu işleri organize edebilirler... Hareket Başlığı şu olursa " TRAFİK KURALLARINI UYGULAYIN MOTOSİKLETİ FARKEDİN..." sonuçta hepimiz insanız ve trafik kuralları insanlar için değil mi? Bu tür bir hareket tüm türkiye genelinde yapılırsa basın da bu sürüşlere ilgi gösterir. Sitemiz de sesini duyurmuş olur. Bu işin Türkü Müslümanı hıristiyanı yoktur. Trafik kazaları tüm dünya da vardır. Ancak bu insanların duyarlılık anlayışına bağlıdır. Gelin bu öneriyi izmir adana antep istanbul ankara vs geçirelim. Caddeleri motosiklet şenliğine çevirelim. İnanıyorum ki.... Binlerce motosikletin caddelerde korna çalarak dolaşması, ve ölen arkadaşlarımızın resimleri ile sanırım istenen etkiyi gösterip yetkililerin dikkatini çekebiliriz... Türkiye'de neredeyse savaşan ülkelerdeki oranda insanlarımız ölüyor ve sakat kalıyor...Trafik kazalarından... Trafik konusunuda işlemek gerekiyor.... Bir elinde cep telefonu öteki elinde direksiyon araç kullananlar, Sinyal kullanmadan ani şerit değiştirenler, Sola dönerken sağa bakanlar yüzünden olmuyor mu çoğu kazalar... Hadi o zaman her kes yapabileceğini koysun ortaya ve yapabileceğini önersin...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
İlk adımı atıyorum.
Bulunduğumuz iş merkezinin güvenliğine motosiklet sürücülerine verilmesi için bir yazı hazırlıyorum aynı zamanda istanbuldaki moto kurye firmalarınada bu yazıyı yollayacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)