Antalya - Çandır (Isparta), motosiklet-balık...
Reklamlar
-
Arkadaşlar, bir aksilik olmaz ise, bu pazar Isparta-Sütçüler-Çandır köyüne doğru gazlamak (daha doğrusu gezmek) istiyorum. Takımları mı da alıp, oradaki çay da biraz da alabalığa olta sallamak niyetindeyim. Isparta yolu motorla en çık sevdiğim güzergahlardandır. Eskiden Çandır a gitmek için, Sütçüler yoluna girip, oradan aşağı sallanmak gerekiyordu, fakat şimdi Elsazı ile Melikler köyü arasında gölün üstüne bir köprü yapıldı, yani bitti diye biliyorum, yol kısaldı baya bi, gölün kenarından geze geze gitmek keyifli olacak. Katılmak isteyen olursa buyursun, isteyen sadece gazlar, isteyen piknik yapar, heveslisi var ise beraber olta sallarız. Pazar sabah erken çıkmayı düşünüyürom (7 gibi).
Şuraya da haritayı iliştireyim:[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Reklamlar
-
Konuyu gezi gününe yakın açtığım için (haklı olarak) önce onaylanmadı, tabi ki gören olmadı. O gün gitmedim, ama en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum, katılmak isteyen olursa haberleşelim.
Talep olursa detayları yazarım.
-
Yolun açık olsun kazasız belasız git gel inşallah. Pazar boş olsam bende gelirdim
-
Crixa adlı üyeden alıntı
Yolun açık olsun kazasız belasız git gel inşallah. Pazar boş olsam bende gelirdim
Eyvallah çok sağolasın, gitmedim ama uygun bir Pazar gideceğim, buyur gel, ama uyarayım, Elsazı dan sonrası yolun durumu pek iyi olmayabilir, Dragstar'a ayıp olmasın sonra?
-
Hocam rotanız çok güzel konunuzu takıp ediyorum burdan gün belirtirseniz uyar ise takılırım peşinize
-
Memleketim sütçüler , çandır da babaannemin köyü. Daha önce bisikletle gitmiştim çok güzel yerler. Motorla gidicem bir gün. Keyifli gezmeler..
-
Köprü henüz bitmedi. Temmuz civarı açılacak diye biliyorum. Haberiniz olsun.
-
02 Haziran 2017, 09:43
Hocam gidince gezi kısmına fotografları bekliyoruz.
-
02 Haziran 2017, 11:46
Buzzard adlı üyeden alıntı
Köprü henüz bitmedi. Temmuz civarı açılacak diye biliyorum. Haberiniz olsun.
Öyle reklam yapıyorlardı, 2016 sonu bitecek diye, ama açılmamış olsa bile, ayakların olduğu yerden dahi motorla geçilir diye düşünüyorum.
mgora adlı üyeden alıntı
Hocam gidince gezi kısmına fotografları bekliyoruz.
Elbette...
-
02 Haziran 2017, 17:54
Merhaba gençler,yeri burası değil ama bende bazı hususlar hakkında birşeyler yazmak istiyorum, fakat biraz bilgisayar özürlüyüm, burada açılan konulara (cevapla ) olraka değilde mesela tura gitmek için fikir almak, veya arkadaş aramak gibi konularda nasıl ve nereye yazıp, veya klavyede nereye basmak gibi,şimdiden bütün motorseverlere teşekkürler.
-
02 Haziran 2017, 17:56
Ben isme takıldım bahsettiğiniz ÇANDIR ın kökeni ne acaba? Yozgat ta da var...
-
-
03 Aralık 2017, 12:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)