Hafta içi Gece İstanbul Yalova Git Gel
Reklamlar
-
Sen bismillah diyip konuyu ac gerisi gelir istersen ilk bulusmayi pendik gibi organize et insallah orda olucam.. ;)
Reklamlar
-
Watsup olursa telefonu veririm eklersiniz.
Hanim geç çıkıyor isten boş olduğum günlerde ben de gelirim gezmeye yer arıyorum zaten.
-
Canakkaledemi oturuyorsun yoksa memleketinmi.. aramizda senide gormek isteriz tabi.. ama canakkale uzak degilmi.. gel gir icin..
-
mezit adlı üyeden alıntı
Sen bismillah diyip konuyu ac gerisi gelir istersen ilk bulusmayi pendik gibi organize et insallah orda olucam.. ;)
güzel bir mekan söyleyelim, madem pendik olsun dedin
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
Top sende.. oralari pek bilmem ama mt den samet agir arkadasimiz var pendikte yardimci olur..
-
Çanakkale memleket. İstanbul anadolu tarafındayım. Güncellemek nasip olmadı şehri
-
Önce bu çarşamba gece kim motor sürmek ister onu görelim, yalova pendik bakarız, gündüz hava harika olacak bu hafta, gece yağış riski %0 yazıyordu....
1-polo34
-
mezit adlı üyeden alıntı
Sizleri karsilarim.. cay icer sohbet ederiz.. geliyoruz diyin yeter..
Yemek ısmarlarsan bende gelirim,hatta kahvaltıya bile kalırım?
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Motosiklet Eğitmeni
Beleş yemek varsa bende gelirim.
Hepi topu 2500 km yol.
Sabah 10 gibi yola çıksam akşam en geç 8'de orda olurum.
✌
-
Gelin Pendik marinada otururuz.Yada Tuzla marina hangisini isterseniz
-
Çarşamba tüm gün izinliyim. Canakkaleye gitme durumum yarin netlesir gitmezsem ben de gelirim.
-
polo34 adlı üyeden alıntı
Önce bu çarşamba gece kim motor sürmek ister onu görelim, yalova pendik bakarız, gündüz hava harika olacak bu hafta, gece yağış riski %0 yazıyordu....
1-polo34
Reis valla 100 ü geçemiyorum 100 e geldin mi de tekrar yavaşlıyorum 1. Vitesten tekrar aynı şekil. Çok isterdim ama ben sizi çok yavaşlatirim :D size iyi yolculuklar takipteyim rodaj bir bitsin de rahat rahat gelirim.
-
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
Yemek varsa didim,he yemek yoksa öölesine oturacaksak pendik olar tabi...
-
Pendikte neresi olacak ? Sözde tuzla da oturuyorum ama toplasan 2 kere ya indim ya inmedim sahile.
-
COQ adlı üyeden alıntı
Beleş yemek varsa bende gelirim.
Hepi topu 2500 km yol.
Sabah 10 gibi yola çıksam akşam en geç 8'de orda olurum.
✌
Siz şimdi bi de dönerken yolluk istersiniz...
-
Sametim pendikte bulusmaya gelirsin heralde..adamim ;) izin alirsin dimi bi zahmet listeye benide ekleyin mobilden zor oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Pendikte neresi olacak ? Sözde tuzla da oturuyorum ama toplasan 2 kere ya indim ya inmedim sahile.
Pendik yalova iskeledi onu en basiti uygun bence
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
M. R. KESKİN adlı üyeden alıntı
Reis valla 100 ü geçemiyorum 100 e geldin mi de tekrar yavaşlıyorum 1. Vitesten tekrar aynı şekil. Çok isterdim ama ben sizi çok yavaşlatirim :D size iyi yolculuklar takipteyim rodaj bir bitsin de rahat rahat gelirim.
80-100 iyidir, yalnız bırakmayız seni, gel, bende benzer hızlarla gidiyorum...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
Niye yalova ? ( sadece merak )
-
Moderatör
oluroyle adlı üyeden alıntı
Niye yalova ? ( sadece merak )
Bi gelip görmen lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
Sametim pendikte bulusmaya gelirsin heralde..adamim ;) izin alirsin dimi
bi zahmet listeye benide ekleyin mobilden zor oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
Pendik yalova iskeledi onu en basiti uygun bence
Avatarınız çok havalı olmuş. Holding kurdunuz da haberimiz mi yok?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)