Turkiye Kadin Motorcular Klubunun acilisina butun dostlar davetlidir..
Reklamlar
-
awesomee adlı üyeden alıntı
damsız değilde motosikletsiz girilmedi
ehehe biz araba ile geldik girdik ;)
güzel açılış oldu,ikram on numara idi iyiki dışarda yemedik dedik :D Adile başkanım ve bayan üyeler kendi elleriyle hazırlamış galiba,bir mekana kadın eli değdimi bir başka oluyor,dekorundan merdiven süslemelerine kadar hersey ince düşünülmüş..
Reklamlar
-
biraz acımasız bir eleştiri olabilir, affola şimdiden,
bu sene fuarda bir standınız vardı sanırım, benim hatun geçerken gördü, neden bu kadar küçük stand diye homurdanmıştı, hatta böyle stand mı olur gün mü yapıyolar, bu klübe üye olsam (motosiklet kullanmıyor) stantda durmaya utanırım gibi birşeyler demişti ki kendisi ağır feminist ve kadın hakları savunucusudur.
benim hatunu ikna ederseniz klübünüzün baya güçlü bi üyesi olacağından şüpem yok. hem belki motosiklet kullanmaya da ikna olur.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
ehehe biz araba ile geldik girdik ;)
güzel açılış oldu,ikram on numara idi iyiki dışarda yemedik dedik :D Adile başkanım ve bayan üyeler kendi elleriyle hazırlamış galiba,bir mekana kadın eli değdimi bir başka oluyor,dekorundan merdiven süslemelerine kadar hersey ince düşünülmüş..
Teşekkur ederiz, güzel bir geceydi cidden dimi bene uzun zamandır bu kdr keyif almamıştım,
aynen emeği geçen bir çok kadın var çok çok teşekkür ederiz,
Bir akşam cemileyle de konuşalım yemek gibi bi organizasyon yapalım mekanda, mangalı meşhur die duydum
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
biraz acımasız bir eleştiri olabilir, affola şimdiden,
bu sene fuarda bir standınız vardı sanırım, benim hatun geçerken gördü, neden bu kadar küçük stand diye homurdanmıştı, hatta böyle stand mı olur gün mü yapıyolar, bu klübe üye olsam (motosiklet kullanmıyor) stantda durmaya utanırım gibi birşeyler demişti ki kendisi ağır feminist ve kadın hakları savunucusudur.
benim hatunu ikna ederseniz klübünüzün baya güçlü bi üyesi olacağından şüpem yok. hem belki motosiklet kullanmaya da ikna olur.
şöyle zaten bu sene bütün klüpler fuara ücretsiz giremediklerinden vs vs (bu konu karışık)stand açılmadı, bize de ilk defa stand verildi, ve çok keyifli bir grup oldu fikrimce görüldü, seneye daha güzel bir standımız olur inş,
Whatsapp grubumuz var, bütün kadınlar motorcu baya kalabalık, facebook sayfamız var, belki ilgilenebilir,
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
şöyle zaten bu sene bütün klüpler fuara ücretsiz giremediklerinden vs vs (bu konu karışık)stand açılmadı, bize de ilk defa stand verildi, ve çok keyifli bir grup oldu fikrimce görüldü, seneye daha güzel bir standımız olur inş,
Whatsapp grubumuz var, bütün kadınlar motorcu baya kalabalık, facebook sayfamız var, belki ilgilenebilir,
fb sayfanızın linkini alabilir miyim ?
What goes around, Comes back arround...
-
mehmet tufan adlı üyeden alıntı
fb sayfanızın linkini alabilir miyim ?
aratınca ilk sırada çıkıyor
-
DKN adlı üyeden alıntı
aynen Türkiye kadın motorcular yazın,
şöyle çıkar mı bilemedim
https://www.facebook.com/groups/1633988600162066/?multi_permalinks=2038963702997885%2C2038607619700 160%2C2038318779729044%2C2038126539748268¬if_t= group_activity¬if_id=1491213398898556
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
aynen Türkiye kadın motorcular yazın,
şöyle çıkar mı bilemedim
https://[URL="http://www.facebook.com/groups/1633988600162066/?multi_permalinks=2038963702997885%2C2038607619700 160%2C2038318779729044%2C2038126539748268¬if_t= group_activity¬if_id=1491213398898556"]
-
Moderatör
Çağrı şu kızları bi ara toplada haber ver bana ;) Ben bunları yollarda hiç görmüyorum nerede sürüyolar ;)
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Çağrı şu kızları bi ara toplada haber ver bana ;) Ben bunları yollarda hiç görmüyorum nerede sürüyolar ;)
Levent, ben bu kızlarla Bursa ya grup uyelerinden birinin kınasına xmax ile gittim, ilk defa scooterle sehirler arasi gittigim icin pişman olmadım :D
-
Moderatör
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Levent, ben bu kızlarla Bursa ya grup uyelerinden birinin kınasına xmax ile gittim, ilk defa scooterle sehirler arasi gittigim icin pişman olmadım :D
Senden korkulur ;)
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Senden korkulur ;)
yanlış anladın yahu bizim hatunda gruba üye, o gün gelen diğer erkek arkadaşlarla biz Bursa da turladik hanimlar kinadayken..
-
-
-
Name Ekin'i Caddebostan'da hayabusa kullanırken görmüstüm. O günden beridir Respect
-
Haklıymışsın awesomee
-
Fuarda biraz haşin bir şekilde standınıza doğru yürüyordum, sonra ikinci yazıyı gördüm, sakinleştim :p
Ne olur o bayrağı ve bayraktaki logoyu değiştirin. Bayan ne yahu :(
-
aaa benim evin arka sokağı. Ama ben orada klüp görmedim hiç
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Fuarda biraz haşin bir şekilde standınıza doğru yürüyordum, sonra ikinci yazıyı gördüm, sakinleştim :p
Ne olur o bayrağı ve bayraktaki logoyu değiştirin. Bayan ne yahu :(
Önce öle alınmış şimdi kadın oldu ismimiz
bayan kibar olsun die dusunduler sanırım öncesinde,
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Adı mekkan o yerin, aynı zamanda bizim klüpevimiz
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Türkiye Motosiklet Federasyonu da yıllardır orada siz neredesiniz
-
Önce öle alınmış şimdi kadın oldu ismimiz
bayan kibar olsun die dusunduler sanırım öncesinde,
Kadın kaba mı?
Olsun, şu bayan kelimesi yavaş yavaş yok olacak sabırla ve ısrarla bekliyoruz.
-
Ben hemen sizin bir üst sokağınızda konak eczanesinin üstündeyim. Hiç haberim yoktu oranın klüp olduğundan. Önünden geçiyorum ama adı farklı olduğu için hiç dikkat etmemişim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)