Sevgili MT izmir Üyeleri 17 temmuzda izine çıkıyorum ve motoruma kavuşuyorum
Sevgili NevZAT150 arkadaşımın fikriyle altınoluk gezisi yapalım dedik cuma günü toplantıda konuştuk ve uygun tarihler 22-23 temmuz ya da 29-30 temmuz olabilir gezi konaklamalı olacak ben sizleri ayvalıkta ekbir dinlenme tesislerinde karşılayacağım ancak o yörede gezilecek yer çok fazla iki güne sığdırabilirmiyiz bilmiyorum ama muhtemel gezi programını yazıyorum izmirden hareket saaatini siz ayarladığınızda bende programa eklemele ya da eksiltme yaparım ne de olsa yola çıkanın halini allah biliyor muhtemel program şöyle:
(seçilen uygun tarihe göre cumartesi hareketten varsayıyorum)
Ayvalık (Buluşma)
Ayvalık Şeytan Sofrası Sarımsaklı Plajları Gezisi
Ayvalık'tan Gömeç' e Hareket Gömeç'te Atatürk Kayaları İzleme Noktasında Mola Yaklşık 20 Km
Gömeçten Hareket
Edremit Hasan Boğuldu Şelalesi Ziyareti
Edermit'ten Güre'ye Hareket
Güre Pınarbaşı Mesireliği
Mesirelikten Hareket Tahtakuşlar Etnografya müzesi ziyareti
Güre'den hareket
Altınoluk varış ve Altınoluk Köyü ziyareti (İstenirse akşam yemeği olarak gözleme yenilebilir nefis gözleme yapıyolar ben hiç bi yerde ööle gözleme yemedim )
Altınoluk Konaklama
Pazar Günkü Program
Altınoluk Hareket
Küçükkuyu zeus altarı ziyareti (çetin ve zorlu bi yoldur keşif yapıp yol bize uygunsa programa mutlaka dahil edeceğim edremit körfezini ayaklarınızın altına sermek istiyorum )
Küçükkuyu dan Kadırga Koyunda yüzme molası
Kadırga Koyundan Assos'a hareket
Assosta çay molası çay içilmez o sıcakta ama
(burdan sonraki program opsiyonel ve zamana bağlı olarak devam edecek ya da etmeyecek)
Assostan Ayazma mesireliğine hareket (Assos izmir'e yaklaşık 250 km uzaklıkta ayazmaya gidersek yaklaşık 350 km gibi bi mesafeden açılmış olacağız)
Son noktadan izmir'e dönüş.
Arkadaşlar uygun tarihlerle ilgili bir anket düzenledim bana kesin sayı olması gerekiyor ona göre konaklamalı olmasını istediğim bir program olması gerekiyor ama malum sezon ve pansiyonlarda yer bulma sorunumuz olabilir bana kesin sayı gerekli lütfen 16 Temmuz Pazar gününe kadar bana kesin sayıyı bildirin cep telefonumu akrep nevZAT150 ve parvez den alabilirsiniz ben sizleri altınoluktan bilgilendireceğim