Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Gezi Hangi Tarihte olsun

Katılımcı sayısı
19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 22-23 Temmuz 2006

8 42.11%
  • 29-30 Temmuz 2006

11 57.89%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
3. sayfa BirinciBirinci 123

[MT- İzmir] Ayvalık Altınoluk Assos Gezisi Daveti

REKLAM ALANI
    PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçtiğimiz haftasonu bende oralardaydım,küçükkuyuya kadar gittik arkadaşlarla,eğer giderseniz size tek bir yer tavsiye edeceğim yüzmek için küçükkuyuya girişte mısırlı otel(sağda)e gelmeden sağa yol giriyor,oradan içeri girin ve mıhlı şelalesine gidin,görün,yüzün

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    parvez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250
    Alıntı rüzgarınoglu adlı üyeden alıntı
    Gezimize herkes katılabilir bekleriz
    Bu arda bu akşam toplantıda bana kesin sayıyı bildirirsenşz çok sevnirim altınoluk çoooooooookkkkkk güzel harika bir tatil yapıyorum çatlayında patlayın ama deniz rüzgardan dolayı kabarık bir şekilde va acaip dalgalı denize giremiyom kestane kebap acele cevap
    Altınoluk 89 dan 95 e kadar güzeldi dostum:Dönemin jandarma komutanı olan zat'ın kızı ters çevrilmiş kayığın altında haşna_fişne yapana kadar.Sahilde herkesin birbirini tanıyıp saygı gösterdiği zamandı.Ve sahilinde ateş yakabildiğimiz zamandı o zaman.Şu anda bence kimsenin birbirini tınlamadığı özellikle kendini üst tabaka diye nitlendiren şahsiyetlerin bizi beğenmediği kıçkıça oturduğu bir ortam.Sen kibarca gaz çıkarsan dahi ortalığa sıçıp sıvayan ve üste çıkmaya çalışan ve de hiçbirşey olmamış gibi davrananların yeri.Eskiden (1988) baktığımda kaz dağını gördüğüm yer.Şimdiyse çarpık kentleşmenin olduğu yer.Chalet Chopin 'in bile bozulduğu yer(bülent ersoy'un villasını geçince,köyde)Orası küçükkuyu ya giderken sevgilimizle seviştiğimiz yerdi....ki;şu anda orada karaçarşaflı öcüler var.........maçan sıkarsa karşıdan öpücük at.Güzel tarafları da var tabii;...tansaş açıldı,migros var falan filan derken rekabet ortamında bakkallarda fiyatlar düştü.YALAN MI ;Tolga'cığım...........(bu arada o kız yakalndıktan sonra işler tersine döndü jandarmalar ahlak zabıtası kesilip her kayığın altına bakınca bizim de huzurumuz kaçmıştı)Neeeeeeeeeeeeerde eski set disco;neeeeeeeeeeeeeeerde akçam disco;Tolgacığım getir o günleri de sevelim bu günleri!!!!!!!!!!!!................

rüzgarınoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 250(Küçük Canavar)
    Alıntı parvez adlı üyeden alıntı
    Altınoluk 89 dan 95 e kadar güzeldi dostum:Dönemin jandarma komutanı olan zat'ın kızı ters çevrilmiş kayığın altında haşna_fişne yapana kadar.Sahilde herkesin birbirini tanıyıp saygı gösterdiği zamandı.Ve sahilinde ateş yakabildiğimiz zamandı o zaman.Şu anda bence kimsenin birbirini tınlamadığı özellikle kendini üst tabaka diye nitlendiren şahsiyetlerin bizi beğenmediği kıçkıça oturduğu bir ortam.Sen kibarca gaz çıkarsan dahi ortalığa sıçıp sıvayan ve üste çıkmaya çalışan ve de hiçbirşey olmamış gibi davrananların yeri.Eskiden (1988) baktığımda kaz dağını gördüğüm yer.Şimdiyse çarpık kentleşmenin olduğu yer.Chalet Chopin 'in bile bozulduğu yer(bülent ersoy'un villasını geçince,köyde)Orası küçükkuyu ya giderken sevgilimizle seviştiğimiz yerdi....ki;şu anda orada karaçarşaflı öcüler var.........maçan sıkarsa karşıdan öpücük at.Güzel tarafları da var tabii;...tansaş açıldı,migros var falan filan derken rekabet ortamında bakkallarda fiyatlar düştü.YALAN MI ;Tolga'cığım...........(bu arada o kız yakalndıktan sonra işler tersine döndü jandarmalar ahlak zabıtası kesilip her kayığın altına bakınca bizim de huzurumuz kaçmıştı)Neeeeeeeeeeeeerde eski set disco;neeeeeeeeeeeeeeerde akçam disco;Tolgacığım getir o günleri de sevelim bu günleri!!!!!!!!!!!!................
    o eski günler geri gelmez ama nostalji yapar senin için bi kayığı ters çeviririz sahil kayık dolu ne de olsa ayrıca üst tabaka yok be olm burda kendini üst tabaka diye sayan aslında sigara tabakası bile olmucak insanlarla doldu burası sen dağları seyretmekten söz ediyoprsun ben okuluma zeytin ağaçları arasından giderdim arada bul o zeytin ağaçlarını hepsi betonlaşmış 3 oda 1 salon olmuşlar alicim kendine iyi bak bu arada toplantıda gündeme getirin sayı verin ben gerekli araştırmaları yapayım çattadanak çıkıp gelmeyinde organizasyon eksiliği olmasın soorada ben hay bööle oprganizasyona diye başlayan iltifatlar duymiimmm hepinizi öpüyorum kocaman sevgilerle
    Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
    Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler