Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Gezi Hangi Tarihte olsun

Katılımcı sayısı
19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 22-23 Temmuz 2006

8 42.11%
  • 29-30 Temmuz 2006

11 57.89%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

[MT- İzmir] Ayvalık Altınoluk Assos Gezisi Daveti

REKLAM ALANI
    camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    bilirim bilmezmiyim muhteşem manzara mevcut

inşallah tarih 22-23 temmuz olur sizlere katılırım. Çünkü 15 - 30 temmuz arası izindeyim fakat 29'u yada 30'u direksiyon sınavı var malum ona dönmem gerekecek. Gönlüm sizlerle. Gelemezsem fotolara bakarım. ne yapayım
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rüzgarınoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 250(Küçük Canavar)
    Alıntı camadan adlı üyeden alıntı
    bilirim bilmezmiyim muhteşem manzara mevcut

inşallah tarih 22-23 temmuz olur sizlere katılırım. Çünkü 15 - 30 temmuz arası izindeyim fakat 29'u yada 30'u direksiyon sınavı var malum ona dönmem gerekecek. Gönlüm sizlerle. Gelemezsem fotolara bakarım. ne yapayım
    Aslında video çekmeyide düşünmüyor değilim ama buraya koyabilirmiyiz o sorun var ama şu bir gerçek eğer sonuçlara göz attıysan şu anda durum eşit gibi görünüyor net kullanıcıları eşit sayıda tarihe oy vermişler bi de nete bağlanamayan arkadaşlar var ki onlarla toplantılarımızda kararlaştıracağız kesin tarihi ben burdan ya da sana özel mesaj atarak bildiririm direksiyon sınavı kötü olmuş yaw katılımın açısından ümidim 22-23 temmuz olmasını dilerim ama kendi oyumu 29-30 temmuza kullandım bilmiş ol
    Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
    Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır

Motosikleti
    video abicim koyarız yaw o sorun olmaz rapid falan kullanırız. yükleriz olur biter.

nete girebilmek için laptopuda götürüyorum tatile

Motosikleti
    ohoo sen işi iyice ilerletmişin yaw desene bu tatil senin için teknolocik bi tatil olacak ee laptopta haklı bütün sezon çalıştı onunda tatile ihtiyacı var tabii bakalım videoyu çekeyimde sonrasında aktarması döndermesi var bu işin izin sırasında onla uraşacam becerebilirsem zaten kontak kurarız

Motosikleti
    herzaman beklerim kardeş nedemek

MT kardeşliği nede olsa

Motosikleti

teşekkürler

ankete katılan arkadaşlar bi mesaj bırakalım yinede

Arkadaşlar şimdi baktımda 29-30 cular çoğunlukta gibi sanırım izmir'e beraber dönücez ama genede belli olmaz yarına kadar oy kullanalımda yarın belli olacak herşey

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rüzgarınoglu adlı üyeden alıntı
    Ohoo biz kalkacazzz taaa izmirlerden gelecez oralara senin işin olcak olmaz kabul edilmez bi izin al bi kaçamak yap ööle tatiline denk getirelim sende katıl bize biliyosun demokrasilerde çare tükenmez iş yerini tarif edersen o zaman seni bulabiliriz
    Bu arada anketi takip ediyorumda 29-30 cular aldı kafayı gidiyo sanırım son tarihi fotofinişte görecez Hadi arkadaşlar kalkındıralım şu geziyide bakın daha ilaveler yapacam pestiliniz çıkıcak körfezde gezmediğiniz yeri bıraktırmıcam size taa baba burnuna kadar (ilçe adı olarak BABAKALE ülkemizin en uç noktasıdır kendileri midilli adasına yüzerek geçersiniz )yolumuz var demedi demeyin
    Malasef abicim ne zamandır işsizdim, izin alma ihtimalim yok gibi öğle tatilim felan da yok malesef ama diyorum ya ay sonuna kadar herşey olabilir mesela istifa edebilirim, görüşmek üzere.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    size ii eğlenceler dilerim benm yerime de eğlenin
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    29-30 Temmuza hiç belli olmaz atlayıp gelebilirim sıkı durun

hızlılevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar altınoluk gezisi tarihi hakkında oylama kullanmıştım fakat 22 sinde izine çıkcam, izmir dışına gitmem gerektiği için aranızda olamıycam.
    eğer bu gezi olursa aminim çok eğleneceksiniz, eğerkeze kazasız belasız günler.

dishchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f+Varadero
    Arkadaşlar ben 29-30 olarak oy kullandım ama 22-23 ü de birkaç gün önceden tam tarih belirlenirse (bu hafta olacak derseniz) olabilir....
    Bu geziye katılmayı çok istiyorum (+1) i de ikna edersem(ki ikna edeceğim) görüşmek üzere

Motosikleti
    MT izmirin saygıdeğer üyeleri ve grup liderlerimiz görünen o ki katılım 29-30 temmuz da yoğunlaşmış ben o tarihe rezervasyon yaptırayımmı yoksa siz bana geleceğiniz tarihi bildirecekmisniz sevgilerle

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ya busitedeki diğer izmirli arkadaşlar nerede.mesela mod vardı izmirli o nerede onlar neden yazmıyor.kimler geliyor tam olarak motor hacimleri nasıl yola nasıl çıkılacak bunlar konuşuldumu....

superkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat
    Hocam niye Ören'e de uğramazsınız anlamam.Ören'de bi mola versenize.Yolunuzun üstü zaten.Hem Edremit'e hiç girmezsiniz.Burdan kestirmeden Akçay'a geçersiniz ordanda Hasan boğuldu'ya

Motosikleti
    Alıntı gordon adlı üyeden alıntı
    ya busitedeki diğer izmirli arkadaşlar nerede.mesela mod vardı izmirli o nerede onlar neden yazmıyor.kimler geliyor tam olarak motor hacimleri nasıl yola nasıl çıkılacak bunlar konuşuldumu....
    Herkes internetten erişim sağlayamayabiliyor kimlerin nasıl davranacağı zaten haftalık toplantılarımızda görüşülüyor kaç kişinin gelip gelmeyeceği toplantılarda belli olur motor hacimlerine gelince belli bir sınırlama yok motoruna güvenen o kadar yola hem kendinin hem motorunun dayanacağını bilen tüm arkadaşlar geliyor toplantılarda herşey belli olacak bende haber bekliyorum zaten

Alıntı superkartal adlı üyeden alıntı
    Hocam niye Ören'e de uğramazsınız anlamam.Ören'de bi mola versenize.Yolunuzun üstü zaten.Hem Edremit'e hiç girmezsiniz.Burdan kestirmeden Akçay'a geçersiniz ordanda Hasan boğuldu'ya
    dur yaw sesini çıkarma araya bi iki süpriz attık sende iki dakka duramadın örenden geçilecek zaten yolumuzun üstü üzme sen kendini gelişmeleri takip et

Forumdan Uzaklaştırıldı
    benim demek istediğim o değildi.şimdi 600 cc lik makinesi olan arkadaşlarla 250 cclik makinesi olan yada 150 cc lik bir makine ile aynı hızdamı gidecek ben onu demek istemiştim.birde olaki yolda biri arıza yapacak olursa onu orada bırakıp hadi sen evinemi tarzında yaklaşacaksınız.

dishchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f+Varadero
    Alıntı gordon adlı üyeden alıntı
    benim demek istediğim o değildi.şimdi 600 cc lik makinesi olan arkadaşlarla 250 cclik makinesi olan yada 150 cc lik bir makine ile aynı hızdamı gidecek ben onu demek istemiştim.birde olaki yolda biri arıza yapacak olursa onu orada bırakıp hadi sen evinemi tarzında yaklaşacaksınız.
    Mt İzmirde yeniyim ama bildiğim kadarıyla gezilerde 90 km/s hız geçilmiyor.
    Ve grup içinde arıza yapan arkadaşı kesinlikle kimse bırakıp gitmez

aganinbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 125E

merhaba

Ben istanbulda bir ögretmenim. Çin malı cooper tarzı motorumla 24 ünde altınolukta olacagım. acaba size katılabilirmiyim .

Motosikleti
    Alıntı aganinbo adlı üyeden alıntı
    Ben istanbulda bir ögretmenim. Çin malı cooper tarzı motorumla 24 ünde altınolukta olacagım. acaba size katılabilirmiyim .
    Gezimize herkes katılabilir bekleriz
    Bu arda bu akşam toplantıda bana kesin sayıyı bildirirsenşz çok sevnirim altınoluk çoooooooookkkkkk güzel harika bir tatil yapıyorum çatlayında patlayın ama deniz rüzgardan dolayı kabarık bir şekilde va acaip dalgalı denize giremiyom kestane kebap acele cevap

Ahmet taner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rr 250
    arkadaşlar 29-30 gibi olursa geziye katılıp ordanda o kadar gelmişken izmire sizlerle dönmeyi düşünüyorum istanbuldan kesin gelecek birileri olursa katılmayı düşünüyorum..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler