ana neler olmuş beya...batuhan35 adlı üyeden alıntı
abi bu haftasonu MT le iznik e gidiyoruzyaaa...
birdahaki hafta yapalım bişiler..
ana neler olmuş beya...batuhan35 adlı üyeden alıntı
abi bu haftasonu MT le iznik e gidiyoruzyaaa...
birdahaki hafta yapalım bişiler..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
VEDAT BUNLAR REKLAM KOKAN HAREKETLER SENİDE PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ,vedat kaya adlı üyeden alıntı
- BENİM MAKİNE 650 DRAGSTAR SANA 50 BASAR YAVRUM GİT MAKİNENİN 650 LİĞİNİ AL VARSA
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
günaydın mt
bu hafta sizi takip etmeye calışıyorum ama pek yazamıyorum arkadaşlar.
malum izin haftası diye işleri oldugu gibi üzerime yıgdılar kafamı kaşaımaya iki adam tuttum ..o derce yani.
birde hafta sonu sevgili annemin merdivenlerden düşüp ayagını kırması hepimize telaş ve üzüntü verdi ..
bu koşuşturmada anca vakit bula bildim..
evet nerde kalmıştık.
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
brubaker adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar
çok gecmış olsun umarım annen durumu iyidir
Herkese Günaydın Arkadaşlar.brubaker adlı üyeden alıntı
Eeee İzin bu az çalışmakla çıkılmıyor izne çok çalışıcan hakedicen ondan sonra. Kafanı kaşımaya iki adam tutucağına işleri onlara yaptırsana kardeşim....
İşin şakası bir yana Annene Üzüldüm Veysel Nasıl şimdi durumu iyi mi? İnşaallah Kırık Çıkık vs. birşey yoktur. Geçmiş olsun dileklerimizi ilet bizden de...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
GEÇMİŞ OLSUN ABİ ÜZÜLDÜM VALLAbrubaker adlı üyeden alıntı
SAĞLIK DURUMU İYİDİR UMARIM
SAYGILAR.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
abi senin 650 agır abi ...ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
bizimki fır fır misali hızlı yaşa genç kal modeli....
honda 600 ve 1000 var ortası vok öööleee 650-- 750 bucuklu mucuklu yok abii.
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ne o yani albatrosa kötü bişeylermi diyorsun
sen önce motoru çevirmeyi öğren
veysel'cim günaydın,anneye çok üzüldüm büyük geçmiş olsun,akşam görüşmek üzerebrubaker adlı üyeden alıntı
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
Veysel Anneye GecmİŞ Olsun Derİm Ben Anneye Dedİm Motora Bİnme Dİye Ama AnlamamiŞ Neyse Espİrİ Bİ Tarafe Allah Beterİnden Korusun
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
sagolun arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinizi iletecegimm..
şu an durumu iyi hafif bir kırık var ama şimdi agrısı sızısı yok.allah beterinden korudu ..
rahmi iyi diyonda adamlar sadece kafa kaşıyıcıymış abi
valla izni ben hakettim abicim ..kafada sac bırakmadılar bee iş iş iş yeter daaaaaa.
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
Vay Kardeşim Benim Yaaa. Nidemek Akşam Ordayım Kısmetse. Günaydın...ashes adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
oy oy oy akşam valla savaş abi ile yıkacaz ortalığı öyle gözüküyor
öğrendi cem wallaha da, billlaha da, tillaha da öğrendi -öğrettim sonunda -camadan adlı üyeden alıntı
fıldır fıldır ceviriyo korkarım motoru da kendine benzetip fırıldak etcek sonuda
Su yolunu bulur!
sen öğretmesen öğrenemezdi zaten ferni;
kendine benzetmiştir zaten.pis fır fır vedat
doğru valla, öğrenemezdi
korkuyorum walla dostum caanım motor olacak fırıldak, ondan sonra düz gitmek haram, her motordan inişte bi çıkarma bi böğğğk
hadi galataaaaaaa.....
Su yolunu bulur!
Dostdark merhaba,
Eyüp'te görüşmüştük akalteke abinin toplantısında, o çok huzurlu bir sohbetti, bu akşam dağıtmaya geliyorum, yaz beni de...;) +1 olabilir emin değilim...
Anne ye çok geçmişolsun umarım iyidirbrubaker adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yafu bugün çokmu sıcak ne birden susadum hatta içim yanıyorashes adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
sen kurma bence bu şirketi zarar edersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)