heeeeççççç...camadan adlı üyeden alıntı
öylee bi soriim dedim..
abiler satılık kırmızı motor var...
heeeeççççç...camadan adlı üyeden alıntı
öylee bi soriim dedim..
abiler satılık kırmızı motor var...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ERHAN NE CALIŞIYON BE BOŞUNA GEL BEN SANA İŞ BULDUM SİTENİN Bİ BUTİĞE İHTİYACI VAR GÜL GİBİ GECİNİR GİDERSİNintercom adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Biz tamamda İtalyanlar nereye sıkışacak bakalım.57 yazıyo ya! +1'le yazılmadan gelenleri saymıyorum.
evet duydum sesinizii yaka kartı gelecek sticker gelecek tshirt buyuk beden gelecek (+100 leri goreyiiim)
baska istegi olan
yaka kartı icin ozelden bana yazın
AD SOYAD ve UYE ADINIZI ben hazırlayıp getirecegim
bos kartta getirecegim orada elle de yazarızz
bende gelmek isterdim meslektaşımın bu güzel gününe ama bende akşam program dayım şimdiden mutlu yıllar barış a iyi eğlenceler tüm motorcu canlara...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Erhan bende boş kartlardan var baya bir ama şöyle ismim cismim yazılısından bana da yapsana bi tane be gülüm..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
evet arkadaşlar ad soyad ınızı Skullhunter özelden atarsanız kartınız bilgisayarda yazılmış olarak gelecektir kalemle yazmaktan daha şık oluyor benden söylemesiSkullhunter adlı üyeden alıntı
ayrıca Erhan arkadaşımıza da ayrıca teşekkür ederim
Dostum bir ara senide beklerizdesparadost adlı üyeden alıntı
mesela judas25 arkadaşımızda gitar çalıyor onuda sahneye çıkarıyoruz
ama en güzeli iznik kampımız olacak barış arkadaşımız gitar ve gitar anfisi getiriyor göl kenarında ateş etrafında sabaha kadar gitar çalıp şarkılar söyleyeceğiz seninde gitarını alıp bize eşlik etmeni isterdik
mutlu kal
KAMP ADAMLARI
işlerimiz yazın yoğun! çok gelmek isterim aslında benim için de hem dinlenme olurdu' beraber eğlenirdik sesi güzel arkadaşlar da çıkar! onlarada şarkı söyletir oynar güler güzel zaman geçirirdik ama hafta sonları hep yoğun oluyoruz bakalım inşallah
çok mutlu olurum sizlerle....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
EVETT ARKADAŞLAR BU ÇARŞAMBA BÜTÜN AĞIR ADAMLARI GALATA DERSAADET BULUŞMASINA BEKLİYORUM KATALOG ÇEKİMLERİMİZİ YAPACAĞIZ...LÜTFEN TİŞÖRTLERİNİZİ YANINIZDA GETİRİN YIKMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ORAYI HEHEHEHEE ...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Savaş ya o nasıl bir fonttur abicim gözümüze gözümüze sokmuşsun. Tamam anladım "Ağır" bir insansın ama bu kadar da extra large'a gerek yokki
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Anlayin Abİler AĞiriz ...
Evet Farkindaym Cenk AbartmiŞim Baba Bende Yav Hehehe
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Savaş abi abartma yok kilona göre yazmışsın
bu hafta galata yıkılmazsa belediye ye gidip şilt verelim artık
KAMP ADAMLARI
babacım en az 10 tane ağır adam gelir ki buda fazladan 1 ton yapar heheheheh 1ton fazlayada dayanamayacaksa gitsin köprü kendisini köprüden atsın artık...
haydii son gün başladııı
yaşasın yağrın bütün dostlarımızı göreceğiz ve yeni dostlar edineceğiz
sizleri seviyorum yaffuuuuuu
bütün MT dostlarımızı bekliyoruzzzzzzzzz
KAMP ADAMLARI
günaydın KEYİF ADAMLARI!!!
hadi bakalım bir tane daha geleneksel, anlı ve şanlı galata toplanıtısına ne
kaldı? kırmızı mı olacak yoksa yine bu aksam galata
semaları?
yakıcaz gene ortalığı beee, alev alcak aleevvv....
e bir de Barış'ın doğum günü oluncaaa....
ne derdi şimdi Muzo?
wayyy babam waaaayyy, waaaayy waayy....wayyyy
Su yolunu bulur!
Sabahın körü belediye başkanı aradı yalvarıyo yurt dışından misafirlerim geliyo diye, bende dedim ne yapabilirim senin icin,anlatı durdu,isteği şu,Savaş ve gurubu ağır adamların köprüye dengeli yerleşmeleri yarısı köprünün bi tarafına yarısı diğer tarafına,iyide garsonların işi beya zor olacak köprünün öbür tarafına servis pek aklım yatmadı ama hayırlısı,başkanın dediğine HE dedim gectim akşama HAYIRLISI
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
günaydın türkiyeeeee...
yaaa 20 dk.önce yatıyordum be abi .....
şimdi işyerindeyim..
insan kuş misaliii...(eeee 600 lük makına olunca ucuyorsun.. )
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
vedat abı gunaydınvedat kaya adlı üyeden alıntı
senın makine çin malı değil mi....??
aksam gelıyorsun degıl mı.??
ya bu der saadet fena sardı beni..
____it's my life_1982____
batuhan35 adlı üyeden alıntı
hee abi gelicem akşam..
benim motor çin malı ama japon kasabasından..
abi diğerlerinide getirsene niye gelmiyorlar özledim vallaaa...
abi haklısın ben de bızım cocukları göremiyorum...vedat kaya adlı üyeden alıntı
ama hepsinin mazereti DUYGUSAL...
memo -geceye gecmıs....
megan66 ybr yı sattı... -(okadar satma pişman olursun dedım)
kartal23 -bildiğim kadarı ıle duygusal sebeplerden bıze katılamıyor...
tolga -zat150 kaza yapmıstı motor henuz tamırden cıkmadı
bır aksam beylıkduzune çaya gıdelım
yada pazar kahvaltıya ne dersın.??
____it's my life_1982____
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)