ahh ahhh kafama vurma karıcığım tamam italyanların güzel hatunları yok tamam
ahh ahhh kafama vurma karıcığım tamam italyanların güzel hatunları yok tamam
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
camadan adlı üyeden alıntı
eline saglık yenge...
sana kımz..pardon mor çok yakışıyor...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yağrın ben gelemiyorum hastaneye kaldırıyorlar off kafam off gözüm
yedik hanımdan dayağı oturdurduk kaba etimizi üstüne
yaa bu çarşamba günü iznik e 9,30 da gideceklerin listesini cıkaralım..
kimler var yaaa..
bi soneri biliyom..
başka elleri görelimmmmm...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
kardeş klas mlas yok ne bulsak onu çalıyoruz işte,aynen öyle ortam haydi hobareyy şeklinde oluyor ama blues brothers'da çalıyoruz, ben sana yandım zuhtuuu de çalıyoruz ve hatta misket bile çalıyorum bizzat..boşver gel sen gerilme...mete_han adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Ben gelmiyom oğlum ya, para yok, bide hanım kızlarla cekilmiş foto yakaladı, kaydı bize yok anlatamıyom, onlar firmanın yabancı misafirleri rusyadan bağladığımız petrol işiyle alakalı geldiler, ama kime anlatıyon, bizim millet ucuza benzin kulansın diye cekdiğimiz eziyete bak, NOT: Bira ısmarlamaları kabul edilir bana üzülenler şu nolu hesaba bira icin para yatırsınlar başka şey kabul edilmez lütfen teklif etmeyin gururluyum
Vay paşa baba gecmiş olsun rahatsızmışsın
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ccbbdd kardeş blues brothers dan güzel bi şarkı vardı ya adı aklıma gelmiyor esasında sözlü değil, ha bide kowboy şarkısı gibi bir şarkıları vardı onuda istiyorum eğer çalabilirseniz ihya edersiniz.
İnanır merak etme,bir demet kırmızı gül al, senin üstüne bu gülü bile koklamam de,sonra beni aklına getirALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Barışçığım, herkes istek parçalarını şimdiden yazmaya başlamış.
Geçen sefer benim istek parçası kısmet olmadı, bu defa bari bende erkenden yaziyim de kaynamasın
Mümkünse, "Yemen Türküsü" nü bir de sizden dinlemek isterim. Wall u o kadar güzel çalıyorsunki, zaten çalarsın diye hakkımı kullanmıyorum
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Günaydın Keyifleriniz bol olsun
Galata yıkılacak yine
Barış akdeniz akşamları,olmasa mektubun,ya satarım bal satarım aklıma bunlar geliyor ama sen çal kafana göre ya
KAMP ADAMLARI
bende yarın işportacılık yapıcam arkadaşlar.malum geçim sıkıntısı.
yanlız bir sorun var.ben içerde iken ,dersaadetin dışında
biri zabıta gözcülüğü yapmalı....
çok çalışmam lazım çoook.:)
yaw bendemi gelsem ne yapsamkine..............
katılmayı arzu ederdim ancak malum iş yoğunluğu..... şimdiden herkese iyi eğlenceler barışş doğum günün kutlu olsun dostum nice yıllara sağlık ve mutlulukla....
izmirden kucak dolusu sevgi ve selamlarr
ula biz yokmuyuz?? biz eskilerden d eelmiyiz yoksam??ashes adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
evet bu çarşamba süper çarşamba olacak
savaş abi açtığın topic e bayılmıştım ya 01 Ton harikaydı
KAMP ADAMLARI
evet ağıradamlar dan g elecek olanlar olursa kel ve ağıradamlar katalok çekimleri yapacağız...
üzerinize ince bişeyler giyin fakat fazla dekolte olmasın(göbeklerınız kapalı olsun şişman arkadaşlar)
büyük ihtimal ile eşim beni bu çarşamba tek başıma salmayacak....
çünkü inanmıyor kimsenin tek erkek geldiğine kanıramadım yane o yüzden +1 olarak geleceğim büyük ihtimalle...
eşim orada soracak olursa biz hergün buluşuyoruz sadece çarşambaları değil taammı??
diğer günler nerdeydın dıye kafamı gözümü patlatmasın hahaha
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
evet ersen hele çarşambaları tonton oluyoruzashes adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)