[MT İstanbul]12 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-5 / Barış'ın doğum günü kutlandı.
-
10 Temmuz 2006, 19:35
34BPY adlı üyeden alıntı
askım doğum günün kutlu olsun ve hersey gönlünce olsun işte buda çiçegin
...bende orda olucam ilk defa eeh geliyim dimi artık
uy aşkım benim gel tabi gönül ister her Çarşamba orda ol ama napalım..
34BPY adlı üyeden alıntı
basının etini yemediğimi nerden cıkarıyosunuz
eğleniyosanız benim sayemdedir
ben izin vermesem bilmiyorum yani calabilirmi orada
Evet başımın etini yiyor doğrudur,her Çarşamba gecesi hadi, nezaman çıkacaksın, bitmedimi daha, bittiyse neden hala oturuyorsun şeklinde…
camadan adlı üyeden alıntı
valla barış'a izin verdiğiniz için teşekkür ederim.
kulaklarımızın ve eklemlerimizin pası gidiyor sayenizde
Sağolasın cem kardeş,sizin güzelliğiniz bizim müziğimizle birleşiyor ve ortaya güzel şeyler çıkıyor…
not_fear adlı üyeden alıntı
barışımızın, eğlencemize en büyük rengi katan arkadaşımızın doğum gününde ki lezzeti düşünemiyorum
bende bende bende
soner abi beni yazmıosun ben gelicem demeden, demek ki kötü intiba bırakmışız
satışçı mı oldu acaba adımız da haberimiz mi yok
ne demek kardeş başımız üstüne senin o muhteşem dansların olmazsa olmaz zaten..
ledo adlı üyeden alıntı
Desene Barış da bizim kulübe üyeymiş de haberimiz yokmuş
Abi sorma derdim büyüktür sen biliyorsun işte,ama ölürümde KILIBIK olmam…
judas25 adlı üyeden alıntı
Vay be bu aralar siteye giremiyoruz diye bakıyorum da hiç adımız falan yazılmıyor.Sitemlerimi bildirmekle beraber judas+1 yazılmasını rica ediyorum.Barış arkadaşım hazırmısın hayatının belkide en eğlenceli doğum gününü yaşayacaksın.
Çarşambaya kadar sağlıcakla kalın.
Senden de şarkılar dinleyecez Çarşamba günü…ama ne söyleyeceksin onu şimdiden hazırla,hatta gitarınıda getir istersen..Özel müzisyen misafirlerimiz olacak o çarşamba isim vermiyorum şimdilik..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Reklamlar
-
10 Temmuz 2006, 19:36
E tabii ki ben de geliyorum. E single da gelmiyorum haliyle.. Yanımda KARAKIZ'ım da olacak.. Görüşmek üzere arkidişler..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
10 Temmuz 2006, 20:18
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
E tabii ki ben de geliyorum. E single da gelmiyorum haliyle.. Yanımda KARAKIZ'ım da olacak.. Görüşmek üzere arkidişler..
seni kurtardım
-
10 Temmuz 2006, 20:45
Kısmet olursa ben de oradayım
-
10 Temmuz 2006, 20:58
Süper Moderatör (BBRR)
adaşım nice mutlu yıllara
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
10 Temmuz 2006, 20:58
Khutuck adlı üyeden alıntı
Kısmet olursa ben de oradayım
yazdın dostum bu çarşamba kaçarmı
-
10 Temmuz 2006, 22:57
BBRR adlı üyeden alıntı
adaşım nice mutlu yıllara
sağol abim,keşke sende burda olsan diyecem ama inşallah biz geliriz o taraflara..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
10 Temmuz 2006, 23:14
barış ve ersen babalar...artık bak ekmeğe el basıyom valla...bak ahanda size yemin...gelmeyen Mete Han'ın Allah Belasını versin...böyle kuruyup kalayım...motorlara binmek bi daha nasip olmasınki geleceğim...
daha ne diyim abi...gelicez artık...
Barışım benim için "Gittiğin Yağmurla Gel" i söylermisin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
11 Temmuz 2006, 03:03
Dostdark bi aksilik olmassa bende geliyorum benide eklermisin ;)
-
11 Temmuz 2006, 03:05
FASTBOY3 adlı üyeden alıntı
Dostdark bi aksilik olmassa bende geliyorum benide eklermisin ;)
ok dostum zaten bu çarşamba kaçmaz
-
11 Temmuz 2006, 05:24
mete_han adlı üyeden alıntı
barış ve ersen babalar...artık bak ekmeğe el basıyom valla...bak ahanda size yemin...gelmeyen Mete Han'ın Allah Belasını versin...böyle kuruyup kalayım...motorlara binmek bi daha nasip olmasınki geleceğim...
daha ne diyim abi...gelicez artık...
Barışım benim için "Gittiğin Yağmurla Gel" i söylermisin...
Ayıp ettin mete_handro George Benson'dan Take Five yorumu yapsak bol Dave Brubeck'li,yada Chick Corea'dan Spain çalsa hocam size....Ama seni kırmayız ne istersen çalarız merak etme.....Sen gel yeter...Sana Chopin'den nocturne in c-sharp minor çaldıracam....
-
11 Temmuz 2006, 09:00
-
11 Temmuz 2006, 09:42
nınınınannnnn mete_han geliyor.
en sonunda görecem kendini neyse sanallıktan kurtarıyon
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
11 Temmuz 2006, 10:13
eveet ben bu çarşambadan sonra 2 çarşamba yokum bakın şimdiden söyliim
tatildeyim. rock'n roll yapcaklara duyurulur masaları iyice ortadan kaldıralım bence yerim dar kardeşim. alla alla
-
11 Temmuz 2006, 10:19
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
11 Temmuz 2006, 10:36
ashes adlı üyeden alıntı
mete biraderim gel valla en son deamon evde karşılaşmıştık sohpet bitmez bizde saygılarımla bekliyorum eskilerden fedo şamil explorer alpay da var
abi eski yeni farketmez...herkes kardeşim dostum olsun bu sanal alemde...
camadan kardeş erhanın doğum gününde vardım...seni göremedim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
11 Temmuz 2006, 10:39
mete_han adlı üyeden alıntı
camadan kardeş erhanın doğum gününde vardım...seni göremedim...
valla ona gelemedim çok büyük üzüntülerimle birlikte
-
11 Temmuz 2006, 10:44
Ya abi ne yapıyosunuz bu kadar kişiyi nereye sığdırcaz valla mekeanın modları atar bizi, bide turist kavilesi varmış o akşam, italyanlar dünya kupasını kutalayacaklarmış
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
11 Temmuz 2006, 10:48
abi italyanların güzel hatunları var
-
11 Temmuz 2006, 10:50
baba biz ne eğlenmeyi biliriz ne yaşamayı...vallahi eğlenmemeyi bilmemek diye bir ambians olabilirmi ya...bak valla bu ortamlarda gergin oluyorum...yani birazda bunun payı var...Barışım ne kadar klas ve kaliteli bir müzisyende olsa ortam haydi hobareyy gibi bir ambians olacağından geriliyorum..ne kadar seviyeli ve kaliteli bir ortamda olsa haydi eğlenelim coşalım dağıtalım frekansında olamıyorum abicim...ama orada olacağım...yanlış anlaşılmasın yapı meselesi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler