[MT İstanbul]12 Temmuz 2006 Galata Der Saadet-5 / Barış'ın doğum günü kutlandı.
-
13 Temmuz 2006, 15:40
Reklamlar
-
13 Temmuz 2006, 15:41
ashes adlı üyeden alıntı
tamer ne iş olum moda taserımcısımısın gucci ferre cemil ipekçi
onlar tamerın yanında fıyasko tamer dün aksam birsey konuştuk umarımkı alkolden unutmadın hatırlatım ALBATROS
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
13 Temmuz 2006, 15:42
trenox, abicim Muzo senelik izindeydi sanıyorum o nedenle nası bi çözüm olacak bilmiyorum.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
13 Temmuz 2006, 15:42
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
13 Temmuz 2006, 15:46
camadan adlı üyeden alıntı
trenox, abicim Muzo senelik izindeydi sanıyorum o nedenle nası bi çözüm olacak bilmiyorum.
abi netcez şincik. uğrar belim sonere felan. ya da izininini btmes beklıycez naapalım.
büyük üstad gitarist&müzisyen Hasan Cihat Örter abimizin fotolarını da koyun yaaaa. abi o nasıl calmak nasıl sylemek yaaa. bittim eridim valla. tebrikler ve teşekkürler defalarca
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
13 Temmuz 2006, 15:49
Ya sitenize yeni üyeyim benide aranıza alın kac paraysa verelim yoksa carşamba akşamı topik acar milleti başka yöne yönlendiririm bayan nick ile vallah millet kopar gelir
-
13 Temmuz 2006, 15:52
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
13 Temmuz 2006, 15:55
mete_han adlı üyeden alıntı
benim esas şaşırdığım Motor Delisinden TAMERO nicli sevgili abim Tamer Reisi orada görmek...kendisini sevgiyle selamlıyorum...
Akalteke nin çıkabilmesi için önünde duran motorun plkası ananons edildi ve fazer dediler. Biz merakla bakıyoruz kim çıkacak Tamero abinmiş meğer. Vallahi helal olsun abimize.
-
13 Temmuz 2006, 15:56
Konuyu Toplam 30 üye okuyor. (28 Kayıtlı üye ve 2 Misafir
brubaker, 34BPY, Alex-Bg, alper_tim, araltı, burcuburcu, camadan, cbrhalil, cezerye, chiron, CHomCHok, chopper250, cuk_o, destina, dostdark, drm_solo, Eyong, goodenough, hunluata, komtan, mondial50tt, p£linn, salihgureli, Skullhunter, tmrbaykal, tweety.S, vedo, vınvın
BU NE BEE HERKEZ BURDA VALLA
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
-
13 Temmuz 2006, 16:09
-
13 Temmuz 2006, 16:09
-
13 Temmuz 2006, 16:13
aldığım hediye doğru ellere geçmiş valla iyi oluyor ha onsun kavga etmeyin
daha doğrusu hiç kavaga etmeyin
-
13 Temmuz 2006, 16:17
ben yoruldum ya.bu resim atma işinin daha kolay bir yöntemi yokmu.
bilen biri söylesin...
-
13 Temmuz 2006, 16:20
Tamer kampa gelecek 12 kişilik antalya dostlarımızda resimlere bakmışlar ve KEYİF ADAMI tişörtlerinden istiyorlar bilgine
elçiye zaval olmazmış
-
13 Temmuz 2006, 16:21
tweety.S adlı üyeden alıntı
Şöyle %96 Viscon-4 Elasthan 160 Gr/m2
İncecik tiril tiril bir süprem kumaştan....
KEYİF ARTÇILARI Baskılı..
Hatta üzerinde Stass taş basılı falan
Hadi Aşkım
Hadi Tamerim
Yaptır bir kalıp+Kumaş
Hadi Canım Hani canımmm
canım bide sevgili eşine hatırtlat da c.tesi tişörtlerimiz hazır olsun nede olsa iki sponsor bulduk kendimize ben öyle yapcam yoksa motorlarımızı hemen almak zorunda kalcaklar dilimizden kurtulmak için dimi ama
-
13 Temmuz 2006, 16:25
burcuburcu adlı üyeden alıntı
bencede süper eğlendiniz size özendim valla...
bende bir motor sevdalısı olarak, bu uğurda 2 hafta önce kaza geçirip ayağını 2 yerden kırmış şimdi motorlara alçı çıkana kadar bööööööle bakan biri olarak tesadüfen galataya getirildim arkadaşlarım tarafından ayağımda alçı. Gerçekten süper eğleniyordunuz, sizinle halay çekebilmeyi nasıl isterdim anlatamam. Bu arada t-shirtleriniz süperdi, ayağım iyileştikten sonra sizin o t-shirtlerden, keyif ve eğlencenizden edinmek isterim
Barış bizde bağırdık senin için orada, doğumgünün kutlu olsun....
Burcu
geçmiş olsun kardeşim..
umarım en kısa sürede halay başı olursun..
abicim bayan kısmısının motorda ne işi var..
bak düşüp sagını solunu kırıyorlar..
otur evinde çekirdek çitle..örgü ör cam sil...
bu arada hocam duymasın ben öldüm..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
13 Temmuz 2006, 16:29
-
13 Temmuz 2006, 16:31
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17854ARKADAŞLAR BU KONUYU NIYE KIMSE OKUMUYOR BURDA ŞU ANDA 25 KİŞİ VAR BENCE BU KONUYUDA OKUYUN GALATADAN DAHA ÖNEMLİ
-
13 Temmuz 2006, 16:39
tweety.S adlı üyeden alıntı
aşkıım
taneeeem
kıvırma
vedatlamı içtin akşam....
YA AYAKLANAM NERDEN ÇIKTI????
Biz sadece T-Shırt istedik...
tabi tabi yüz verirseniz olacagı buydu..
alın ayaklandılar..
yakında tencere de kaldırırlar..
yemegi nerede yeriz düşünün...
ben bilmem elini masaya vurdunmu olay biter..budur..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
13 Temmuz 2006, 16:42
haydin arkadaşlar geyik çok sardırdınız biraz ciddi olan şu konuylada ilgilenin bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler