ahaha ne alakası var be abicim, benim bi dünya fotoğrafım var şebekvari haller içerisinde de bu fotoğrafta harbiden teenage mutant ninja turtles gibi çıkmışım (splinter gibi )tmrbaykal adlı üyeden alıntı
ahaha ne alakası var be abicim, benim bi dünya fotoğrafım var şebekvari haller içerisinde de bu fotoğrafta harbiden teenage mutant ninja turtles gibi çıkmışım (splinter gibi )tmrbaykal adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Yasak abi onlara su icmek bile yasak, aslında aramıza gelmeleride yasaktı ama özel izin alındı.YA BIRAKIN COCUKLARI KAFALARINA GÖRE EĞLENSİNLER ONLAR ROBOT DEĞİL, AMA MAGAZİNDE MANKENLERİN YAPTIĞI GİBİ GÖRÜNTÜLENMEK İSTEMİYORLARtmrbaykal adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
olurmu ben çiçeği burnunda iki modla iyi geçindim
olcan138 ve crato
hiçte öyle gergin mergin değillerdi
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Ersenciğim, eğlenmek için illa pistte olmak gerekmez.ashes adlı üyeden alıntı
Önemli olan o kadar eğlenen bir grubun içinde olmaktır. Bazısı pistte bazısı masada....
Sadece senin danslarını seyretmek bile, insanda ne gerginlik bırakır ne gam.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
brubaker adlı üyeden alıntı
himmm haklisin brubaker... yas 37 oldu diye gerek yok dimi hemen KADAYIF olmaya? deyistirdim gittii.....
hadi beyler, bayanlarin T-shörtü icin yardima ihtiyaclari var.....
KEYIF VEREN, KEYIF HANIMLARI, KEYIFSIZ TEYSELER , KEYIF GÜZELLIK MERKEZI, KEYIFLI ÖREN BAYAN, GEL KEYIF ADAMI GEL, üf cok sicak aklima daha baska birsey gelmiyor, hadi cocuklar........
all you need is love
motordan dolayı yaklaşmadım değil, tam tersine sizin ortam çekti herhalde ki beni öyle geldim. ben bu alçını üzerinde 8 tur atardım ama motora kavuşma sürem uzayabilirdi Yeni motorum alçı çıksın ayağımdan geliyor, aranızda olacağım, tırışkadan motor sewgisi yok bizde, kafamı da kırsam bu sefer hayal ederim...
tüm iyi dilekler için tşk ederim MT-TÜRKİYE üyelerine....
PAŞAM.tmrbaykal adlı üyeden alıntı
Ben Merchendiserım Planlamacı olan sensin.
Şurda 3-5 Hatunun gönlünü yapamıyorsanız
Değil KEYİF ADAMI
evimizin adamı bile zor olursunuz...
HADİ BAKALIM BUYRUN...BEN SUSTUM
AGOP DÜŞÜNSÜN
Aklıselim insanların bir arada bulunduğu tüm toplumlarda, sorunlar konuşarak halledilebilir.akalteke adlı üyeden alıntı
Önemli olan, herkesin birbirini iyi anlaması ve iyi niyetli olmasıdır.
Bizim yukarıda tarif edilen unsurlardan hiç bir eksiğimiz olmadığına göre, şüphesiz ki, bu konu da olması gerektiği biçimde hallolacaktır !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
yav benim olduğum resimler kimin elindeyse TOPKAPIDAKİ ESKİ D EPOYA GETİRSİN ORJİNALLERİ YANINDA OLSUN PARAYI VERİP ORJİNLERİ ALAYIM...
ulen hep bööle olayor bıyıkları kestik resimler yok ortada...
tam gençleştim derken bu seferde nasılım göremiyorum hahahaa
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
canım kusura bakma muhabbete yeni katılabiliyorum malum ehliyet peşinde koşuyoruz dersim vardı yeni geldim,burdan biricik eşime ve tamer bey'e seslenmek istiyorum yüksek müsadelerinle bizim tşörtlermiz in üstüne keyif adamları +1 yazdırsak sizin için uygun olurmu
aşkım konu tshırt değil.ayaklanma konusu.tweety.S adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
tamer abicim valla akşam yatacak yer bulamazsan yakınız nasıl olsa bize beklerim.tweety.S adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
barisgsm@hotmail.com baris resimleri bu maile yollayın ödemeyi nereye yapacaksak bildirin yollayalım...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
tmrbaykal adlı üyeden alıntı
ya burada TAMER cim saolasın tshirt ler için yav çok hoş bir jest olmuş(yav bunnar paralıydıdamı ben adım giydim para-mara ödemeden ) teşekkrürler saolasın....
kalmadı taze bıttı destına ama ankarada bı depoda mılyon adet varmış en yakın zamanda sana adres söylerımdestina adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
daha durun bu ne ki siz bizsiz gittiğiniz her eğlence için bize bişiy yapcanız bu daha başlangıç bundan sonra motor var daha sonrakileri düşüncez öyle değilmi kızlar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)