valla ben seni görmedim.geçmişler olsun.burcuburcu adlı üyeden alıntı
kenarda idin heralde yoksa üstüne falan düşerdim mazallah kırıkların sonra artardı valla
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
(crato'nun edit notu: Tamer Abi,çok çok özür dileyerek, izninle kendi fotoğrafımı kaldırdım. görenlerin eğlence sırasında mutantlar da mı sizinleydi diye sormasınlar isterim. )
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
brubaker adlı üyeden alıntı
Yaaa ne ayrımcılığı Veysel Abi
T-Shırtler bize büyük geliyoda ondan.
Kocaman yaptırmış onları amaaaa
(beni büyütemedi adam hep minicik kaldım onun yüzünden )
sen millete akıl verecegine şu kadayıfı degiştir ne o kadayıf adamı ..intercom adlı üyeden alıntı
valla tişort falan yok sana kadayıf adamı olarak kalırsan
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
bekarlık ıcın veda gecesı duzenlıcek kız arkadaşlar var ersın konu ıle ılgılenırsen sana baglantı kurım sevaptır kızlara bi abılık yapashes adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
dostum büyük geçmiş olsun,böyle bir durumda gelmemen çok doğal,nasıl olsa her çarşamba ordayız kendine iyi bakintercom adlı üyeden alıntı
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
[
öncelikle dün gece cok güzeldi herşey.. askım da süperdi ve grubu tabiki katılıyorum arkadasıma tişörtler cok büyük ve keyif adamları bize göre değil bizde istiyoruz sarılı pembeli bişi olsun birazsda küçük olsun cok sey mi istiyoruz acaba
CHomCHok, 34BPY, akalteke, aksi, alderney, ashes, brubaker, BRUCE, burcuburcu, chopper250, cuk_o, destina, drm_solo, enişteeee, ferni, judas25, komtan, ledo, TNT, tweety.S, zuhtupasa
21 Kayıtlı üye ve 4 Misafir
Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.
http://www.motosiklet.net/forum/show...666#post344666arkadaşlar cok eglendık artık birseyler yapmak lazım trafıkte bizimde var oldugumuzu göstermek lazım hayat herzaman bukadar güzel olmuyor unutmayalım OKUYALIM ARKADAŞLAR LÜTFEN
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
naber şeker , sen de olsaydın iyi olacaktı ma başka bir sefere inşallahtweety.S adlı üyeden alıntı
yazdıralım tabi neden olmasın keyif kadınları mı yani demek istiyosun !!
Resimler bittiyse Akşamı yazalım bakalım
Barış... Daha önceki yazımdada değinmiştim. İlla bir sanat erbabının sanatı için medyaya maymun. zavallıların ağız kavgasına ve televole it dalaşına ihtiyacı yoktur. Sanatçının hitap ettiği kitlenin cebine değil gönlüne girmeye çalışmasıdırki. Buna nadir örneklerden biri Barış Övünmek gibi olmasın bizim Barış'ımız.
Bu akşam senin doğum günün bizimse keyif günümüzdü. Bize bu keyfi yaşattığın için sana. Bu güzel akşamın. periyodik hale gelmesine sebep olanlara teşekkür ederim İyiki doğdun Barış. İyiki varsınız Keyif adamları.
Gecenin süprizi Sevgili adaşım Tamer'in önünde keyif adamları yazan tşörtleriydiki Bu ince ve güzel davranış geceye hem renk hemde birlik olma duygusunun yüceliğini getirdi.
Fakat isim vermeden gecenin sıkıntılı zamanları vardı neydi bu zamanlar.
Mt de bir arkadaşımız teferruatına girmek istemiyorum haklı veya haksız olma durumunuda irdelemiyorum. Mt den üyeliğinin düşürülmesi olayıydıki gerçekten hem Mod. Arkadaş Hem üye Arkadaş Sıkıntılıydı. Bu güzel Aksamda bunu düzeltilmesi yönünde Levent beyin çabaları Takdire şayandır. Acizane Düşüncem bir toplulukta o topluluğun Bir arada tutmasını sağlayan en önemli unsur adalet olgusudur.
Fakat Gene bu topluluklarda Yönetici sıfatı Taşıyan Kişilerin Verdiği Kararlardan Dönmesi Veya değiştirmesi Anarşi Yaratabilir. Ama belli bir seviyyeye gelmiş kişilerin oluşturduğu Zümrelerde Bu hazmedilir bir davranış olurki Vijdanları Rahatlatır
Dün geceki bu güzel ortamda bunlar vardı Haftaya böyle bir sorunu Tartışılmadığı her iki kesiminde İkna olup Üyelği iptal olan arkadaşın tekrar aramıza dönmesi iptal eden arkadaşında buna çaba göstermesini rica ederim.
Gece Barış'ın gecesiydi bizde Barış'ın arkadaşı e peki barışmak bize yakışmazmı o zaman yakışanı yapalım barışalım.
Saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
tabi ya neden olmasın sarı renkte de çok hoş olur .(keyif kadınları)
CHomCHok adlı üyeden alıntı
senin en sevdiğin renk sarıydı dimi
KEYİF KADINLARI MODA EVİ..haline dönüştük....
hadi kızlar başka fikri olan...
Biz düşünelim Tamer yapsın
canın sağ olsun.anlamadığım size eğlence yasakmı.crato adlı üyeden alıntı
çok çalışmam lazım çoook.:)
tamer harikasın abicimm..akalteke adlı üyeden alıntı
kalpten gecen duyguları dile getirmeyi bu kadar güzel yapabilen ender kişilerden birisin..
böyle giderse AKALTEKE FAN KULÜBÜ'nün ilk erkek üyesi olucam haberin olsun
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
ana bunlar coştular tamer koş yetiştweety.S adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
evet sarı rengi severim.tweety.S adlı üyeden alıntı
ne o moda evi falan bak başka fikir veren yok yanıııııııııııııııııııııı
olsun ilginç olur işte yada
dersaadet keyif insanları , galata keyfi , çarşamba eğlencesi vs.
sen korkma onlar sadece konuşuyor.camadan adlı üyeden alıntı
biz konuşuyormuyuz..yapıyoruz dimi..
çok çalışmam lazım çoook.:)
yafu sende birtanesincrato adlı üyeden alıntı
bütün mod lar hepinizi seviyoruz
akşam(sabah)kafam iyiydi öyle yazmışım kusura bakma derler ya sarhoşun mektubu okunmaz.
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)