selam herkeze.Nasıl gidiooooo ???
bu hafta sonuna bi bomba patlatmak lazım.farklı bişiler
sanki sanki kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi
selam herkeze.Nasıl gidiooooo ???
bu hafta sonuna bi bomba patlatmak lazım.farklı bişiler
sanki sanki kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi
bence artık topik açmayalım kahvaltı için nasıl olsa alıştık pazar sabahı direk beylikdüzü ne gidelim
Gelmeyi .ok isterdimama istanbul dışı olacağım katılanlara iyi eğlenceler.
bu arada mekan çok iyi imiş / insanın kahvaltı edesi geliyor hemen.
evt bi güncel yapalım topiği
günaydın millet kahvaltı sonrası deniz yapalım güneşlenelim amele yanığı kalmayalım diyorum ben katılanlar el kaldırsın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Evetttttttttttttttttttttt sonunda deniz olsun yediğimiz göbek şlap diye meydane çıksın dimi bakim haber alırsam arkadaşlardan birde şu bizim kiracı kirayı verirse paralanırsam ordayım yani aile memlekette ben sefilleri oynuyorum üstüme örten bile yok :( siz yazın (destinyofrock+2)emin değil...
sen gel olmazsa aramızda para toplar öderiz zaten sen kuş kadar yiyosun bişi olmazdestinyofrock adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
anaaa azdı bunlar azdı...deniz meniz diolar yaw..
S&S
Canım canım canım o zaman ben bizim sülaleye bi haber edim ya açlar garibanlar doysunlar olmazmı şöle yaklaşık avrupa yakası sülalemden 35 kişi felan kaça patlar size aranızda dokunmaz dimialper_tim adlı üyeden alıntı
yaw 23 temmuzdan sora yaparız onudestinyofrock adlı üyeden alıntı
yaşlıları ziyaretimiz bitsin deni,z feneri gibi aile yardımına başlarız o zaman sizede uğrarırız
asıl şu deniz işini konuşmak lazım şöle ayaklarımızıda soksak denize yeter beaa
ama yüzmek isteyende yüzer yani nereye gitsek kahvaltı sorası acaba
Ya neresi olursa ne olur deniz olayını ayarlayın ok
büyükçekmecede ilk geziyi yaptığımız eftelya cafe vardı mekanın kandine ait bir bölüm var şezlponglar falan var hatta tramplen bile koymuşlar marmara denizine girerim derseniz orayı incelemekte fayda varalper_tim adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
orasıda olur walla iyi fikre benzio cümbür cemaat gideriz kahvaltı sorası haber vermek lazım mı acaba katılım olur mu hemteror adlı üyeden alıntı
+ larla beraber 25 kişi var işte
hadee bakam yaww nirdesiz gardaşım gaç kişi gidiyo kahwaltıya elleri bi görek bakam
bukadar kişi gidioz galiba
bu 1 haftalık son mesajım...
way hayinler yokluğumdan faydalanıp bir de denize gideceksiniz heee...
herkese kazasız belasız gezmeler diliyorum dostlarım... 1 hafta sonra görüşmek üzere...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
cemil tatili uzatma cabuk dön
yaww ne denizi kardeşim denizde neymiş evde suyunuz akmıyomu alın duşunuzu olsun bitsin allh allah yaww
adamda bu kadar kilo olunca bölee düşünüyo işteeee kahwaltıda ona gore yiyin kardeşim
mustafa boşver girsin millet denize biz takılırız bi köşede okey e 3. 4. ararız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)