yok abi böyle iyiyim ben saolsınserkan79 adlı üyeden alıntı
yok abi böyle iyiyim ben saolsınserkan79 adlı üyeden alıntı
engineer23 hoşgeldin aramıza... kahvaltıya gel.. çok memnun kalacaksın ve çok güzel insanlar tanıyacaksın...
donniedarko abi -1 de üşüme şimdi... havalar sıcakken sen -1 de offf. çekilmes yaww...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
pazar günü ordayım.yeni insanlar tanıyıp yemek yemek bundan iyisi şamda kayısı görüşmek üzere
çay konusunu açıklıyim gerçi ilk sayfada var ama
kahvaltı tabakları kalkana kadar veya saat 14:00 a kadar çay sınırsız sonraki içtiginiz çaylar keyif çayı oldugu için ücretli
Slm Arkadaşlar
teror adlı üyeden alıntı
ya bahcelievlerle gungoren arasında bi yere taşındım semt çok temiz aniden haber gewldi apar topar tuttum bend e zaten taşındım bile pazartesi günde.... kusura bakma haber veremedım ilgine alakan teşekkür ederim saolasın varolasın...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
wayyy savaş abim bize yakın yere taşınmış çok sevindim beaaa
bakırköyde tek başıma oturup kalmıcam artık savaş abimi çağırıp sohbet felan eder bişiler içerizz off süperrrr
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper abicim sen bakırköydemıydın yav...
yav bilseydım daha uzak bi yere taşınırdım kadrolu artcı adam yav hahahahhahahahaha
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
savaş abi artık arkandaki yer benim gezilerde allaaaaaaSAVASXXL adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ABİCİM BENDE BUNDAN KORKUYORDUM ZATEN....alper_tim adlı üyeden alıntı
sevgili günlük... yarın buradan taşınalım motorum ve ben d aha fazla yıpranmadan
abi çaktırma herşeyi yazuhtupasa adlı üyeden alıntı
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
abicim sen bu yumurta süt ve balın karışımında mı kilo aldınm yaFF
falla bu karışım bana biraz tehlikeli gibi geldi yan etki yapmasın sonraa
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Oluuurserkan79 adlı üyeden alıntı
bu haftasonu biraz sakin geçecek galiba
giderayak güncel yapimm de akşamcılarda baksın
iyi akşamlar milletttt kahvaltıya bir ikiiii
kahvaltı sorası denize gidiyoruzzzzzzz
Hiç merak etme kısmtse ben geliyorum. Hem bana acaip gaz veriyorlar hızlı sür diye filan. Gelir park halindeki tüm motorları deviririm ortalık şenlenir. Hiç olmadı çayı dökerim. O da olmadı sandalyeden düşerim.serkan79 adlı üyeden alıntı
tamam ozaman seni 10 kişi sayalım
Döndüm İstanbuldayım.Bende geleceğim hemde tek başıma
oley be patron geldi sonundatunoka adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)