Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

[Mt - Istanbul] 16.07.2006 Açık Büfe Kahvaltı

REKLAM ALANI
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    Alıntı teror adlı üyeden alıntı
    mekanla ilgili gördüğünüz eksik yada talepleride buraya yazarsanız ben kendilerine uygun bir dille ifade ederim mesela
    kahvaltıda sulu yemek olsa daha iyi olur... gibi
    kardeş öncelikle hayırlı olsun moderetörlük
    geçen pazar mekanda birinci çaylar beleş ikinci çaylar paralı uygulaması wardı bi ilgilenirsen seviniriz açık büfede çaylar beleş die biliodum ben
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı
    kardeş öncelikle hayırlı olsun moderetörlük
    geçen pazar mekanda birinci çaylar beleş ikinci çaylar paralı uygulaması wardı bi ilgilenirsen seviniriz açık büfede çaylar beleş die biliodum ben
    dün akşam ordaydım konuştum yer ayrıttım yine alper birinci çaylar derken birinci demliktenmi bahsediyorsun birinci bardaktanmı? ona göre gidip konuşayım
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    dün akşam ordaydım konuştum yer ayrıttım yine alper birinci çaylar derken birinci demliktenmi bahsediyorsun birinci bardaktanmı? ona göre gidip konuşayım
    birinci bardakdan bahsediom kardeş
    adam dediki bir bardak mı içtin evt dedim
    ikinci bardak çaylar ekstra deyince afalladık bi hafta önce öle bi uygulama yoktu tabe 8 ytl yapınca sen ve benim gibi yemek yiyenleri görünce adam bari çaydan mı çıkarılım dedi ne
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

birinci bardakdan bahsediom kardeş
    adam dediki bir bardak mı içtin evt dedim
    ikinci bardak çaylar ekstra deyince afalladık bi hafta önce öle bi uygulama yoktu tabe 8 ytl yapınca sen ve benim gibi yemek yiyenleri görünce adam bari çaydan mı çıkarılım dedi ne
    yarın akşam gidip bu hatayı düzeltmek için elimden geleni yapıcam öle saçmalık olmaz eğer kabul etmezse kahvaltı olayını başka bir mekandada yapabiliriz kendi çok şey kaybeder 8ytl falan ama o kadar kişiden baya iyi kazanıyor eğerki böle bir hata varsa kesinlikle düzeltilmelidir alpercim sen merak etme

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    ÇAylaaaaaaa..nooldu çaylaaaarr
    S&S

Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    yarın akşam gidip bu hatayı düzeltmek için elimden geleni yapıcam öle saçmalık olmaz eğer kabul etmezse kahvaltı olayını başka bir mekandada yapabiliriz kendi çok şey kaybeder 8ytl falan ama o kadar kişiden baya iyi kazanıyor eğerki böle bir hata varsa kesinlikle düzeltilmelidir alpercim sen merak etme
    TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUM
    AZ ÖNCE MURAT ABİYLEDE KONUŞTUK ODA ÇOK ŞAŞIRMIŞ BU UYGULAMAYA AMA SES ETMEMİŞ İLGİLENEN BİRİ OLSAYDI KEŞKE DEDİ BEN SÖLEDİM ERGİN ARKADAŞIMIZ HALLEDİCEK DEDİM
    SAOL İLGİLİNE ALAKANA TEŞEKKÜRLER
    MT ÇALIŞIYOO

Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    ÇAylaaaaaaa..nooldu çaylaaaarr
    S&S
    PAŞAM SEN GELMEDİN DİYE İKİNCİ BARDAK ÇAYLARI EKSTRA YAPTILAR BİZE PAŞA YOKSA ÇAYDA YOK DEDİLER

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    PAŞAM SEN GELMEDİN DİYE İKİNCİ BARDAK ÇAYLARI EKSTRA YAPTILAR BİZE PAŞA YOKSA ÇAYDA YOK DEDİLER
    bence tunoka gelmediyse ondandır.. mekanı tanıyan onla teror galiba..
    S&S

Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    bence tunoka gelmediyse ondandır.. mekanı tanıyan onla teror galiba..
    S&S
    tuncel abi edirneye gidecepğini söylemiş mekan sahibine o yüzden geçen kahvaltıya katılamamış mekan sahibinin bana söylediği bu mekanı ben ile tuncel abi tanıyor evet,geçen hafta siz gitmeden önce akşam gittim ve sizin için konuştum geleceğinizi yer ayırmasını ve geçen sefer nasıl anlaşıldıysa öle devam etmesini rica ettim kendiside tabiki öyle olacak demişti hatta sonra bir gece serkanla birlikte gittik konuştuk nasıl böyle bişey oldu anlamadım doğrusu bu konudan haberimde yoktu yarın gidip hem sitem edicem hemde durumu düzeltmesini söylicem eğer anlaşamazsak kendisi bilir mekan sahibi aslında iyi biridir ben bunu bir yanlışlık olarak değerlendirmek istiyorum ama durum değişikse ben sessiz kalma taraftarı değilim nasıl iş anlamadım kahvaltı var çay yok hesapta kuru kuru boğazımızdan geçmez valla

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    ooooooooooo.... millet bu kahvaltı sardı.... artık her pazar buluşma noktası olacak gibime geliyo...

ah tatile gitmeseydim gene benden kaçış olmayacaktı..... bensiz nasıl boğazınızdan geçer acep...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı Kartal23 adlı üyeden alıntı
    ooooooooooo.... millet bu kahvaltı sardı.... artık her pazar buluşma noktası olacak gibime geliyo...

ah tatile gitmeseydim gene benden kaçış olmayacaktı..... bensiz nasıl boğazınızdan geçer acep...
    nasıl mı..
    pazar günü kulaklarını çınlatırız
    tabi ki bır yandan da çaylarımızı yudumluyor olacağız...
    ____it's my life_1982____

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    ince çızgılı ve ince ruhlu moderatorum... çay konusu onemlı el at bakayım canım benım..
    evi taşıdım bu arada habarın ossun...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı demonicdreams adlı üyeden alıntı
    Eğer 1,2,3,4.... diye giden listenin başına "0" numara olarak kaydedersen ben de gelirim
    serkan abi ben gelmiyorum listenin başında değilim artık peki şimdi -1'e doğru talepler gelirnce nolacak??

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    ozman bıdaha hıc gıremıcen
    Yeni yine yeniden

Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı
    ince çızgılı ve ince ruhlu moderatorum... çay konusu onemlı el at bakayım canım benım..
    evi taşıdım bu arada habarın ossun...
    savaş abi nereye taşındın yav bizde ev bulduk bi kaçtane tel verdim acaba niye aramadı diye düşünüyodun.Neyse bulmuşsun ya abi hayırlı olsun.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    savaş abi nereye taşındın yav bizde ev bulduk bi kaçtane tel verdim acaba niye aramadı diye düşünüyodun.Neyse bulmuşsun ya abi hayırlı olsun.
    terör kardeşim şu bilgisayarını alacak mısın yoksa çöpe gidecek haberin ola

Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı
    ozman bıdaha hıc gıremıcen

engineer23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sl 150
    merhaba arkadalar okul nedeniyle istanbul dısında oldugum ve istanbulu pek tanımadıgım için gezilere katılamıyodum.büyükçekmecede oturuyorum sanırım orayı bulabilirim pazar günü sizlerle birlikte olmayı isterim.beni de listeye eklerseniz sevinirim.

Alıntı engineer23 adlı üyeden alıntı
    merhaba arkadalar okul nedeniyle istanbul dısında oldugum ve istanbulu pek tanımadıgım için gezilere katılamıyodum.büyükçekmecede oturuyorum sanırım orayı bulabilirim pazar günü sizlerle birlikte olmayı isterim.beni de listeye eklerseniz sevinirim.
    hoş geldin büyükçekmecede oturuyorsan orayı bulman çok kolay E-5 kenarında sayılır zaten araç muayene istasyonunu biliyorsundur orayı geçince edirne istikametine giderken bizimkent köprüsünü göreceksin köprünün hemen yanında 14 katlı binalrın yanında yerin ismi esen bahçe eğer bulamazsan telefonum:0505 517 24 34 bana ulaşırsın uygun yerden alırım seni

[QUOTE=donniedarko]terör kardeşim şu bilgisayarını alacak mısın yoksa çöpe gidecek haberin ola

sen bana haber verecektin dediğim şartlarda olursa el sıkışabiliriz kahvaltıda detaylı konuşur anlaşırız

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Alıntı batuhan35 adlı üyeden alıntı
    nasıl mı..
    pazar günü kulaklarını çınlatırız
    tabi ki bır yandan da çaylarımızı yudumluyor olacağız...

uleennn... boğazından lıkır lıkır geçer dimi... pazar günü düğün var benim kuzenin memlekette... köy düğünü mükemmel oluyor bizim oralarda... web sayfama resimleri koyarım bakarsınız... www.kartal23.galerisi.com
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    canlanmış burası yaw

hasan demonic 0 numara istiyodu istersen seni -1 yapıp demonicin üstüne alim

engineer23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sl 150
    tesekkurler teror.bu kadar acıklamadan sonra sanırım bulabiliri. kahvaltıdan sonra gezi olur umarım grupca gezmek cok eylenceli oluyo .pazar gunu görüşmek...

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler