kardeş öncelikle hayırlı olsun moderetörlükteror adlı üyeden alıntı
geçen pazar mekanda birinci çaylar beleş ikinci çaylar paralı uygulaması wardı bi ilgilenirsen seviniriz açık büfede çaylar beleş die biliodum ben
kardeş öncelikle hayırlı olsun moderetörlükteror adlı üyeden alıntı
geçen pazar mekanda birinci çaylar beleş ikinci çaylar paralı uygulaması wardı bi ilgilenirsen seviniriz açık büfede çaylar beleş die biliodum ben
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
dün akşam ordaydım konuştum yer ayrıttım yine alper birinci çaylar derken birinci demliktenmi bahsediyorsun birinci bardaktanmı? ona göre gidip konuşayımalper_tim adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
birinci bardakdan bahsediom kardeşteror adlı üyeden alıntı
adam dediki bir bardak mı içtin evt dedim
ikinci bardak çaylar ekstra deyince afalladık bi hafta önce öle bi uygulama yoktu tabe 8 ytl yapınca sen ve benim gibi yemek yiyenleri görünce adam bari çaydan mı çıkarılım dedi ne
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
yarın akşam gidip bu hatayı düzeltmek için elimden geleni yapıcam öle saçmalık olmaz eğer kabul etmezse kahvaltı olayını başka bir mekandada yapabiliriz kendi çok şey kaybeder 8ytl falan ama o kadar kişiden baya iyi kazanıyor eğerki böle bir hata varsa kesinlikle düzeltilmelidir alpercim sen merak etmealper_tim adlı üyeden alıntı
ÇAylaaaaaaa..nooldu çaylaaaarr
S&S
TEŞEKKÜR EDERİM DOSTUMteror adlı üyeden alıntı
AZ ÖNCE MURAT ABİYLEDE KONUŞTUK ODA ÇOK ŞAŞIRMIŞ BU UYGULAMAYA AMA SES ETMEMİŞ İLGİLENEN BİRİ OLSAYDI KEŞKE DEDİ BEN SÖLEDİM ERGİN ARKADAŞIMIZ HALLEDİCEK DEDİM
SAOL İLGİLİNE ALAKANA TEŞEKKÜRLER
MT ÇALIŞIYOO
PAŞAM SEN GELMEDİN DİYE İKİNCİ BARDAK ÇAYLARI EKSTRA YAPTILAR BİZE PAŞA YOKSA ÇAYDA YOK DEDİLERzuhtupasa adlı üyeden alıntı
bence tunoka gelmediyse ondandır.. mekanı tanıyan onla teror galiba..alper_tim adlı üyeden alıntı
S&S
tuncel abi edirneye gidecepğini söylemiş mekan sahibine o yüzden geçen kahvaltıya katılamamış mekan sahibinin bana söylediği bu mekanı ben ile tuncel abi tanıyor evet,geçen hafta siz gitmeden önce akşam gittim ve sizin için konuştum geleceğinizi yer ayırmasını ve geçen sefer nasıl anlaşıldıysa öle devam etmesini rica ettim kendiside tabiki öyle olacak demişti hatta sonra bir gece serkanla birlikte gittik konuştuk nasıl böyle bişey oldu anlamadım doğrusu bu konudan haberimde yoktu yarın gidip hem sitem edicem hemde durumu düzeltmesini söylicem eğer anlaşamazsak kendisi bilir mekan sahibi aslında iyi biridir ben bunu bir yanlışlık olarak değerlendirmek istiyorum ama durum değişikse ben sessiz kalma taraftarı değilim nasıl iş anlamadım kahvaltı var çay yok hesapta kuru kuru boğazımızdan geçmez vallazuhtupasa adlı üyeden alıntı
ooooooooooo.... millet bu kahvaltı sardı.... artık her pazar buluşma noktası olacak gibime geliyo...
ah tatile gitmeseydim gene benden kaçış olmayacaktı..... bensiz nasıl boğazınızdan geçer acep...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
nasıl mı..Kartal23 adlı üyeden alıntı
pazar günü kulaklarını çınlatırız
tabi ki bır yandan da çaylarımızı yudumluyor olacağız...
____it's my life_1982____
ince çızgılı ve ince ruhlu moderatorum... çay konusu onemlı el at bakayım canım benım..
evi taşıdım bu arada habarın ossun...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
serkan abi ben gelmiyorum listenin başında değilim artık peki şimdi -1'e doğru talepler gelirnce nolacak??demonicdreams adlı üyeden alıntı
ozman bıdaha hıc gıremıcen
Yeni yine yeniden
savaş abi nereye taşındın yav bizde ev bulduk bi kaçtane tel verdim acaba niye aramadı diye düşünüyodun.Neyse bulmuşsun ya abi hayırlı olsun.SAVASXXL adlı üyeden alıntı
terör kardeşim şu bilgisayarını alacak mısın yoksa çöpe gidecek haberin olateror adlı üyeden alıntı
okan4037 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadalar okul nedeniyle istanbul dısında oldugum ve istanbulu pek tanımadıgım için gezilere katılamıyodum.büyükçekmecede oturuyorum sanırım orayı bulabilirim pazar günü sizlerle birlikte olmayı isterim.beni de listeye eklerseniz sevinirim.
hoş geldin büyükçekmecede oturuyorsan orayı bulman çok kolay E-5 kenarında sayılır zaten araç muayene istasyonunu biliyorsundur orayı geçince edirne istikametine giderken bizimkent köprüsünü göreceksin köprünün hemen yanında 14 katlı binalrın yanında yerin ismi esen bahçe eğer bulamazsan telefonum:0505 517 24 34 bana ulaşırsın uygun yerden alırım seniengineer23 adlı üyeden alıntı
[QUOTE=donniedarko]terör kardeşim şu bilgisayarını alacak mısın yoksa çöpe gidecek haberin ola
sen bana haber verecektin dediğim şartlarda olursa el sıkışabiliriz kahvaltıda detaylı konuşur anlaşırız
batuhan35 adlı üyeden alıntı
uleennn... boğazından lıkır lıkır geçer dimi... pazar günü düğün var benim kuzenin memlekette... köy düğünü mükemmel oluyor bizim oralarda... web sayfama resimleri koyarım bakarsınız... www.kartal23.galerisi.com
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
canlanmış burası yaw
hasan demonic 0 numara istiyodu istersen seni -1 yapıp demonicin üstüne alim
tesekkurler teror.bu kadar acıklamadan sonra sanırım bulabiliri. kahvaltıdan sonra gezi olur umarım grupca gezmek cok eylenceli oluyo .pazar gunu görüşmek...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)