Eğer 1,2,3,4.... diye giden listenin başına "0" numara olarak kaydedersen ben de gelirim
Eğer 1,2,3,4.... diye giden listenin başına "0" numara olarak kaydedersen ben de gelirim
sen iste yeter ekledim listeyedemonicdreams adlı üyeden alıntı
hadi iyisiniz yine rahat rahat kahvaltınızı yapın şu sünetleri düğünleri bitiremedim yazda bitiyor neyse bu son
abi sen ne iş yapıyodun sünnetcimiydinnecdet adlı üyeden alıntı
serkan kardeş ben sünnetci olsaydım çocuklar yanmıştı bir arkadaşınserkan79 adlı üyeden alıntı
süneti balıkkesirde anlıcan bol yemek bol eğlence
ha sen yemek için gidiyon
Adam yemek için ülkeyi gezio sen ne dionserkan79 adlı üyeden alıntı
S&S
abi bakın geliyosunuz dimi akşam mekana uğrayıp adamın sizden kazandığı sipalileri saymaya yardım edicem hemde sizin için yer ayırtıcam
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
geliomuyuz
S&S
şu kilo alma işi nasıl oluyo bizede öretin yaff kuruduk kaldık yane-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
gelçi abi senin gibi olursam banada bir 250 lik şart olur heralde 125 lik biraz ufak kalır
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
mekanla ilgili gördüğünüz eksik yada talepleride buraya yazarsanız ben kendilerine uygun bir dille ifade ederim mesela
kahvaltıda sulu yemek olsa daha iyi olur... gibi
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
biz vermeye çalışıyoz millet almaya çalışıyo bu nası iştir gardaşım yawwmert ybr 125 adlı üyeden alıntı
gardaş al sana bi tarif :
her akşam yatmadan önce 1 bardak sütün içine 1 kaşık bal ve 1 yumurtanın sarısını gatıyon iyice karıştırıyon dikiyon kafaya bak nası işe yarıyo gör
teror adlı üyeden alıntı
he gardaş şölee bol acılı pastırmalı kuru fasülye, kadınbudu köfte istiyok ona göre yanınada 1 baş kuru soğan, buz gibin ayran datlı olarakta dilber dudağı istiyok bunlarıda iletiver canım benim
Acıktım yahu!..
Cuma ve cumartesi tek bir lokma bile yemeyeceğim ama siz yine de bunu mekan sahibine söylemeyin.
Abarey çoık uzakmış bea.. Taa pedikten gel... neyse canım inşallah diyelim.. Gelemezsekte afiyet olsun ne diyelim ...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
özellii uzak olmasında zaten
S&S
ahada uyandı..FutureShock adlı üyeden alıntı
S&S
abi sabah 5 e kadar msn yoruyo valla beni.yıpranıyorum ya
derdin ne sabah 5 e kadar msn de duruyon
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)