Gelcem bu sefer ama gitar çantası içinde Sniper ımı getirim bari... Ateş felan eder olur neme lazım...
Gelcem bu sefer ama gitar çantası içinde Sniper ımı getirim bari... Ateş felan eder olur neme lazım...
Cüneyt Eralp
yazdım abi sen o çantanın içinde gitarını getirde senin meşhur bestelerinden faydalanalım
Hmm mekana alçak sürünmeyle gidip mevzi kapmalı iş sakat gibi
olmaz olmaz bişi olmaz..kahvaltıdan dönerken yolun uzunlugundan zaten acıkıoruz..-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
S&S
sorma paşam kahvaltı kahvaltıdan sonra dondurma yer gezer olduk yahu
o değilde ben siteye üye olduğumda 80 kg manken gibi bir adamdım
yaww fena kilo aldım yawww
Yok yok böyle kahvaltıymış yemekmiş derken niye yüksek cc almak gerektiğini anladım. Motor tabii kide çekmez oluyor
haklısın yaw.. mesela su an mertdg 250 cc. kesmio beni deyip 650 burgman arıo mesela..scud adlı üyeden alıntı
S&S
Şaka bir yana bende en az 250 - 400 cclik bir scootera terfi edeceğim. Olmuyor böyle. Ama yok öyle yağma ben evde önceden bir kahvaltı yapar gelirim aç açına sürülmüyor motor.
abi her hafta kahvaltıya para verecenize bana verinde bir garibanı motoruna kavuşturun be yav
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
kardesim sende motor begenmiyonki illa race olcak diyon verdik ne güzel bi mobilet 20cc ayagını yerden keser dedik yok klasım sarsılır yok bilmem ne bi ton şey saydınteror adlı üyeden alıntı
yazın benide listeye +1 olarak gerçi yazmasada kimse, ben eserse geliyorum yani yazmasanızda gelebilirim bu pazar ordaydım en son gelen....ama yazın yazın adım görünsün
tüh ben yokum...
tatile gidiyorum cuma akşamı ve temmuz sonuna kadar yok...
kurtuldunuz... gömülün yemeklere yehuuu..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Ben gelicem de aklıma geldi 50 km hızla geliyorum acaba şu işi öğle yemeğine filan mı çevirsek
Artık kahvaltı klasik haline geldi ne yapacağımız az buçuk belli.
Pekiiiii kahvaltıdan sonra ne yaparız ???
yaparız bi film..FutureShock adlı üyeden alıntı
S&S
Uzun metraj olsun ama yav.gezelim görelim bol bol
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Paşam nasılsın ?? Sağlığın yerinde mi??
Pazar günü seni de görücez dimi aramız da??
Taam o zaman Kayseriden döner geliriz..FutureShock adlı üyeden alıntı
Çok şükür iim saol kardeşim.. Kısmet olursa gelcez inşallah..
S&S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)