misafir gelmiyo dimi yazdım listeye
misafir gelmiyo dimi yazdım listeye
ya arkadaşlar bi kaç günde anadolu yakasında yapsanız diyorummm,3 kez aynı yer olacağına farklı yer olsa dha iyi olmaz mıydı?
olmaz olmaz hem yol yapısonuz işte daha ne olmadı sizde cumartesi günü için bir yer bulun gelelim biz de biraz yol yapmış oluruzPeril adlı üyeden alıntı
diyosun da benim motor zaten 11.000 km de daha ne yol yapim sıkıldım artık))
kısmetse yaparız onu da alternatif çok burda da
11 bin vay be durmadan geziyoruz demekki ben daha 2 bini bulmadım zaten bu geziler toplantılar da olmasa o kadar da olmazdı heraldePeril adlı üyeden alıntı
savulun ben geliyorum kahvaltıya gelirken yanınıza erzak alsanız iyi olur
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ahanda bi tane daha.. en iisi ben gelirken 1 cuval simit aliimm nolur nolmaz..teror adlı üyeden alıntı
S&S
yaz abicim benide gelelim kahvaltımızı yapalım gene güzel güzel bi aksilik olmazsa tabiki gelecez
teror adlı üyeden alıntı
hiç boşuna heveslenme abicim yemezler arkadan gelirsin ağır ağır biz alırız ilk önce sonrada sen alperr tim ve serkan abi alırlar
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
serkan79 adlı üyeden alıntı
Serkan sorduğun soruya bak şimdi gelebilmemden belli değil mi tek olduğum. (kimse duymasın bizim hatun tatile gidiyor 20 gün özgürüm motorumla )
maşallah bu kez daha kalabalık olcaz galiba listeyi birazdan güncellicem
valla biz heryere gidiyoruz gelmeyenler utansınPeril adlı üyeden alıntı
ergin bizim adamı bi ziyaret edip geçmiş olsun de istersen adam havuzda kolunu kırmış bide hafta sonu tekrar gelecegimizi söyle masaları hazır etsinteror adlı üyeden alıntı
abi bu adamı simit falan kesmez kahvaltıda bize bişey bırakması için sıranın en sonuna sokmak lazım ergin izuhtupasa adlı üyeden alıntı
buyrun bakalım 3.geleneksel pazar kahvaltısına
yaw ergindemi (TEROR) geliyomuş bu hafta gelmedide rahat rahat kahvaltı ettik ne varsa hepsi bize kaldı gerçi ALPER VE MÜHENDİS abi bölümünü bizden önce süpürmüş bizde kalanlarla yetindik
serkan tamam bu akşam mekana gider adamla konuşurum beleş çay gayfede içeriz (mekana giderken bir kutu müshil alıcam bakalım o zaman benim yemeğime ortak olabiliyomusunuz o müshilciler kendilerini bilir ben isim vermim) hehe
Musturaki Tek ve kadim dostum evimin arkasındaki organizasyona gelmiyeceğim duygusuna nasıl kapılırsın dimi ben olmayınca yemekler size kalıyor ah siz yokmusunuz siz baş müsilci senii
valla serkancım biz nerelere gittik te gelmeyenler utanmadı burayla mı utanacaklar
pazar brunch ise adı keyif olmalı yol değil fikrimce..o yüzden değişik insanı dinlendirir...
size güzel bir brunch geçirmenizi dilerim..
YAW HAFTASONU 8 LİRA VERCEN DİYE HER AKŞAM ADAMA UGRAYIP BELEŞ ÇAY İÇİYON VALLA KOVACAK SONUNDA SENİteror adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,
Unutmusuz yaw. Bu hafta sonu hem yalova gezisi var hem de iznik kampi.Dolayisiyla beni cikarin listeden yalovaya gidicem katilamiycam bu sefer...
>>> 34 EE 6971 / 0(RH)+ / 2007 ZX-6R Ninja
mustafa merak etme ergin e buluşma saatini 10 dicez ama biz 9 da gitcez-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
saat kaçta yaparsanız yapın kurtuluşu yok evimin balkonu oraya bakıyor anında mimlerim valla birde havalı tüfeğim var hemide dürbünlü iki kutuda saçma artık gerisin söylemiyorum
terörmüsün kardesim sen tüfek müfek
Nooluyo burda! Biri ateş mi edecek yoksa!
Cüneyt Eralp
adam bizi tehdit ediyo abi yemegi önce ben alcam yoksa sizi vururum diyo
evet 007 teror karsı karsıya teror bittin sen
cüneyt abi kahvaltıya ne diyon gelirmisin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)