Arkadaşlar,İstanbul dışında olacağım için aranızda bulunamıyacağım özür dilerim,size iyi eğlenceler afiyet olsun.
Arkadaşlar,İstanbul dışında olacağım için aranızda bulunamıyacağım özür dilerim,size iyi eğlenceler afiyet olsun.
EeeE ben nerde buluşcam sizle
Hadi yaaa uyumayın deniz diom ben bananeeeeeeeeeeeeeeeeee
yaw sen gel ömür plazanın oraya sabah 9:45--10 gibi alırız seni ordandestinyofrock adlı üyeden alıntı
hem süprizim de war sana
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
What dedin?
Ömür plaza hım ya kesin bişi söliyin ya deniz varmı offf ona göre alcam bikinimi fln ya :( arkadaşımı ona göre alcam yanıma ya bişi deyin offf
Ne süprizi
hadi bakalım kimler geliyo kahvaltıya üstelik yarın misafirlerimizinde de kahvaltıya katılma ihtimali var her kesi bekliyoruz
saygılar
MUSTAFA
sanırım deniz yok yaaaadestinyofrock adlı üyeden alıntı
kimseden ses çıkmadı yarış varmış hazerfanda belki ona gideriz yol yapmış oluruz süprizi sölemem görüşünce öğrenirsin
bu arada artçı olarak 3450 km yol yapmışım way beaaa motoru almadan km tutuyom kendimdeee
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Vayy gelmeyi cok isterdim. Kısmetse bir dahakine bende katılırım insallah motorumla.
İyi eglenceler..
ben sabah ömür plazaya biraz erken gidip milleti beklicem
ömür ün yerini bilmeyenler için
incirli boyner mağazasının (e5 üzeri) tam karşısında championsa ve teknosa var bakırköy cıkısının dibinde ordaki cafede oturuyo olcam ilk gelene kahve ısmarlıcam
Bakın zati sabahladım bu saatte eve geldim hehehheheh yarın demicem yani bugün az sonra 9:30 da ömür plazada olurum kafam güzel sölim oke ben şahsen sonrasında solar beach'e gidicem kilyos tarafına gelmek isteyene hayır demeyiz motorla oke byes
Serkan öyle diyorsunda ben geldim ama kimse yoktu. Sadece 5 dak. geç geldim oda benzin almak için durdum. Çevrede kilere sorduğıma göre 5 dk. önce gitmişsiniz. Kısmet değil miş?serkan79 adlı üyeden alıntı
yaw biz 9 da gittik kalktıgımızda saat 10 u geciyodu sen kaçta geldinki orayascud adlı üyeden alıntı
ee hani fotolar?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
serkan79 adlı üyeden alıntı
Tam olarak 10:10'da geldim. Neyse gelecek sefere o zaman.
ya hani resimler serkannnnnn
ii gecler herkeze .
bu sabah ben de geldim ama saat 12 de kalkınca biraz geç geldim
zaten dün akşamdan kalmıştım bi soda anca içebildim
neyse güzel sohbeti yakalamış oldum
hadi herkeze ii geceleeeerrr
resimler nerdeeeee??
Resim yok abi. Gelecektin, çıplak gözle görecektin. Bizim gözler gördü göreceğini ama birşeyler eksikti... paşa'sızdık..zuhtupasa adlı üyeden alıntı
kardesim saol.. saglıkla ilgili problemler yuzunden desem..demonicdreams adlı üyeden alıntı
S&S
geçmiş olsun paşam neyin warzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)