Öncelikle doğum günün kutlu olsun skullhunter, allah nasip ederse aranızda olacagım +1'im var bilginize...
Öncelikle doğum günün kutlu olsun skullhunter, allah nasip ederse aranızda olacagım +1'im var bilginize...
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
Ne şakası len biraz daha uzatsaydın sana tam otomatik kurutmalı mesaj cekecektim cevap bile veremeden ilmiği boynuna gecirecektim ondan sonra sitede bu yaştan sonra kim arkadaşlık eder bizle renk gelmesini istiyosan nalbura uğra boya al milleti boyarsın AH AHSES AH
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Mutlu yıllar skull nice senelere dersten çıkınca uğramaya çalışacağım.
Sadobey
hondayı servıse bırakıcam bugun ama pırpırla bızde katılırız ı terslık olmazsa..praetorian+1(lata)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Sevgili Erhan,yeni yaşını kutlar sevdiklerinle beraber nice mutlu seneler geçirmeni dilerim..sevginin ve dostluğun esirgenmediği günlere..
mt.izmir adına,
doğum gününüzü kutlar, uzun ve sağlıklı bir ömür dileriz.
canım yaz benı mecburen gelecez gelmeyelimde sitedenmi atılalaım..
ben hediyemi adlım bile(tükkandan getiriyorum )
liste yapmakla tehdit ediyor benı mecburen getireces...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Skullhunter adlı üyeden alıntıcrato adlı üyeden alıntıArkadaşlar, işinize karışmak gibi olmasın ama şu saati biraz erkene alsanız nasıl olur ?fevkalbesher adlı üyeden alıntı
Final maçı saat 21:00 de ! Ha bir de unutmadan, bu final sadece 4 senede bir oynanıyor !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Merhaba arkadaşlar;
Bence buradaki amaç skull un doğum gününden öte birliğimizi beraberliğimizi bir kez daha gözler önüne serip herkesin bu görecekleri [MT]aile fotoğrafına kıskanarak bakmalarını sağlamak olmalı...Bunun için sadece resimde yer almak adına bile bence orada olmalıyız...
Aman abi ya çarşamba akşamı fıçı alsam ahahahahhaashes adlı üyeden alıntı
abi benide ekleyin
Acımadıki, acımadıki
ben de gelicem, beni de ekleyin, yerimi açın.
ataper
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Valla çok gelmek isterim ama zor gelmem yaaa dostdark kamp2 de görüşürüz ama Doğum günün Kutlu olsun Şimdiden Erhan....
Tehditkar gördüm seni kardeşim....Skullhunter adlı üyeden alıntı
Gelcez artık silinmemek için n'apalım.
Crato benim resimleri koymuşsun. Telif hakkı olarak bana yemek ısmarlayacaksın bu durumda
Ben akşam bol bol foto çekerim merak etmeyin
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Teşekkür ederim Selçuk arkadaşımselcukates adlı üyeden alıntı
skulum aslanım yakışıklı adminim nice mutlu yıllara ...ben gelemiyom ..ama pastamı isterim ...kargo ile yollayın
starsailor uda öpüyorum heyecenında selamları var...fazla dağılmayın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
09 Temmuz 2006 ve saat geceyarısını henüz geçti...
İYİKİ DOĞDUUNN ERHAANNNN
NİCE MUTLU SENELEREEEEEEEEE
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
ledo adlı üyeden alıntı
abi maç saat 22:00'da imiş. o saate kadar işimiz biter diye düşündük yok bitmezse, orada da seyretme imkanı var
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Erhan Doğum günün kutlu olsun yeni yılın sana mutluluklar getirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)