Doğum günün kutlu olsun nice mutlu motosikletli senelere
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu motosikletli senelere
Okan ACAR
arkadaşım iyiki doğdun fekat sizi tanımıyorum...kendinizi biraz tanıtırmısınız...Skullhunter adlı üyeden alıntı
hepi börtdeyy skullll...eyiki varsın erhan...sevgi kelebeği...güzel insan...can...dost...kan...bal...börek...çörek...
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Doğum günün kutlu olsun
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
erhan kardeş yaşgününü şimdiden kutlar nice yaşgünüler dilerim pazar akşam
kandıradan dönecem yetişebilirsem memnuniyetle gelirim
Nice Mutlu Senelereeeee Erhaaannnn
Beni de ekleyin listeye, hiç yalnız bırakırmıyız yaw skullhunter'ımızı...
bir aksilik çıkmazsa bende sizlerleyim...
(foto çekmiicem ama )
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
iyiki doğdun erhan iyiki doğdun erhan iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun erhan
Ben katılamiyacağım kusura bakmayın ama gönlüm sizlerle
Sitemizin admini nice senelere seni bizim adminimiz olarak görmek dileğiyle,
sevenlerin ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
iyiki doğdun Erhan nice sağlıklı mutlu seneler dilerim kahvaltıya gelmem net değil ama doğumgününe gelicem inş.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
kaça giriosun erhancım 50-60
mutlu ve de sağlıklı yaşlar....
bu arada bende şehir dışında olucam,,gelemem.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben sabah çıkıcam işten.Şu org. netleşsinde uygun yerlere mutlaka gelicem.Skull gülücükle birlikte gaddar bi cevap yazmış gelmezsek gitti üyelik. Ha olmadı çok org'mu var veririz skull'u hızara dört eşit parçaya böldürüp yurdun heryerinde doğum günü kutlatırız.
"skullhunter kişisinin doğum günü" bu ne ???? galiba fazla yurt disinda kaldim " skullhunter kişisinin" allah allah.. skullhunter diye bi de mal, varlik filanda mi var?? anlamdim, ama bu da kendi salakligim olabilir...
Bu ara: sevgili skullhunter hem yazilarindan hemde gercekten basarili yönetiminden dolayi seni kutlar ve tebrik ederim! iyiki dogmusun, iyiki bu siteye admin olmusun!
all you need is love
kratoçvil, beni de yaz kardeşim, muhteşem buluşma gerçekleşecek galiba Hiç kaçırır mıyım
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
iiki dogmusun Skullhunter.
ya o gun benım kuzen nısanı var. gelmek de lazım gelmeyenlere uzaklastırma flan verır sımdı
kötü oldu bu yaaa.bakalım
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Erhan' cım nice mutlu ve sağlıklı senelereee...
Hoşça Rüzgarlan...
Cüneyt Eralp
Doğum günün kutlu olsun sevgili erhancım
Kardeşim benim aynı günde doğmuşuz haberimiz yokmuş!
Yokki bizim doğum günümüzüde kutlayacak birileri
arkadaşlar yer ve zaman neresi olacak bana bildirebilirmisiniz malum benimde doğum günüm bi sakıncası yok ise benim dostlarıda çağırıcam oraya daha cafcaflı ve daha kalabalık oluruz ok.
doğum günün kutlu olsun kardeş
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Bak hediyelere ortakmı çıkmaya çalışıyon yaaaMACGYVER adlı üyeden alıntı
Şaka bi yana doğum gunun kutlu olsun
Erhan bunlarlar reklam kokan hareketler REKLAMA GEREK YOK BİZİ BİLEN BİLİYOSkullhunter adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
doğum gunu kutlu olsnnnn
Ride your way
Erhancım teşekkür ederim seninkide kutlu olsunSkullhunter adlı üyeden alıntı
Halilcim çok teşekkür ederimcbrhalil adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)