ataper kardeşime değerli eşine bir ömür mutluluklar dilerim bi ömür mutlu olun ve maydonoza dikkat edin mersinden kardeşin mehmet ÖZSAVRAN
ataper kardeşime değerli eşine bir ömür mutluluklar dilerim bi ömür mutlu olun ve maydonoza dikkat edin mersinden kardeşin mehmet ÖZSAVRAN
Orda olmaya calısıcam, simdiden kutlarım, nice senelere Jasmine
Gather ye rosebuds while ye may
Jasmine İnan Ailemi almaya gidicem yarın akşam Yoksa kesin gelirdik Halime ile ikimizde. Yolda olucam Kusurumuza bakma. Şimdiden Doğum Günün Kutlu Olsun.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Yaaaa arkadaşlar hala yasemini kutluyor beni pas geçiyorsunuz
kilitlettirmeyin topiği, yönetimde tanıdıklarım var
En çok beni kutlayın
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YASEMİN!
not: benim doğum günümde 14 temmuz.
yasemincim benide yazmışsın ama ben gelmiyeceğim bir mazeretim var sana söylerimataper adlı üyeden alıntı
gerçektende sakal arkadaşımız edirnede oturuyor ve yaşı 16-17 gelmesi imkansız
bunu hatırlatmamın nedeni rezervasyon yaparken 50 kişi dersin 20 kişi gelirse mekan sahipleri cuma akşamı size kaç masa ayırdık müşteri almadık diyebilir
neyse tekrar doğumgünün kutlu olsun
KAMP ADAMLARI
uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.
doğum günün kutlu olsun
mt.izmir adına sevgiler,
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar Ayrıca ataper b u kadar yıl evli kalmak gerçekten de çok büyük başarı aslında tebrik ediyorum ömür boyu devamını diliyorum (topiğimi sabote etmeeee )
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
walla ne diim bir yanda sevdiğim düşmesiyle ün yapmış bir arkadaşım grubumuzun tek kadın sürücüsü diğer yanda sevdiğim bir arkadaşım abim gevezeliği ile ün yapmış ataper allah iyiliğinizi versin ne diyim yarın akşam gelebilsekte birlikte geyik yapabilsek...ataper adlı üyeden alıntı
hepinizi şimdiden kutlar yanaklarınızdan öperim arkadaşlarım...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
listede adı olmayıp ta gelecek olan varmı? veya listede adı olup ta gelmeyecek olan? ona göre pasta olacak haberiniz olsun reservasyonu netleştiriyorum sayımıza göre hazırlık yapılacak
saygı ve sevgilerimle
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Ben gelemeyeceğim ama şimdiden nice senelere demek isterim sana jasmine
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
aydın abi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah tadınızı bozmasın en güzel günler sizin olsun
yasemin seninde doğum günü kutlu olsun
yaş olayını fazla büyütmeyelim arkadaşlar insan olmak istediği yaştadır
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
yıldönümü olan çiftin mutlu günü, jasmine'in de doğumgünü çooook kutlu mutlu olsun, nice senelere...
-gelmeyi isterdim ama çok zor, iyi eğlenceler arkadaşlar!-
Su yolunu bulur!
dogum gunun kutlu olsun yasemın...gelmeye calısacagım bılıyorsun gelecem dedımmı yanındayım ama bu sefer kesın bısey soyleyemıyorum eger bı aksılık olmazsa ordayım....
Yasemincim doğum günün şimdiden kutlu olsunataper adlı üyeden alıntı
Aydın ben alışığım senin sabotajlarınada sırf yaseminin doğum günü de sabote etmek için o gün evlendin değilmi, itiraf et sen şimdi evlilik günü konuşmasıda yaparsın ama dikattet treder murat geliyor "bir dakka arkadaşlar haluk aydın susun be abicim " bu arada dün tanselde yedi fırcayı oda artık bizim tayfada "tansel bir dakka kardeşim bir şey anlatıyoruz "
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
benide kendinize benzettiniz sonunda fırçayı yedik trader murattanhboyraz adlı üyeden alıntı
bermuda şeytan üçgeni olduk galiba
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
jasmin nice mutlu senelere evlilik yıldönümü olan arkadaşlara da bir ömür sağlık huzur mutluluk diliyorum ....sanırım secret gardenda tanışmıştık...yarın akşam yemekte tuzlada olucam sonrasında kabul ederseniz seve seve gelirim ama geç gelebilirim..
iyiki doğdun... yasemin...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bende gelirim.simdiden mutlu yillar!
şimdiden mutlu ve iyi seneler
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)