tebrik ederim nice yıllara
tebrik ederim nice yıllara
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
tşk.ama niye üzülüyorsun ki canım kardeşim bilmezmisin biz bayanlar şarap gibiyizdirrichy adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Evlilere vede doğum günü cocukuna nice mutlu yıllar dileklerimle..Gelmeye çalışcam
Doğum Günün Kutlu Olsun! iyiki doğdun iyiki varsın ve hep var ol...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
çok teşekkürler arkadaşlar yarın hep beraber 16.yaşımda sizlerle olmak çok güzel olacak.Futureshock tşk. sınavında başarılar dilerim. görümek dileğiyle.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
elimiz mahkum gelecez sınav giriş kağıdımı yanına almayı unutma
ama ben gec gelirim saat 10 gibi
ok.partiye gelen sınavına gireeeeerrrrrserkan79 adlı üyeden alıntı
Nice senelere ve nice mutlu yıllara. Ömrünüz heyecansız, yüreğniz sevgisiz. Yüzünüz neşesiz kalmasın.
Gelmeye çalışacam. Mutlu gününüzde sizlerle olmaktan kıvanç duyarım.
saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Yasemincim 16. Yasgünün Kutlu olsun, bende gelmeye calisacam ama Söz veremiyorum is durumundan, gelirsem Minibüs yolu daha mi uygun yoksa Sahilden mi daha uygun??
dogum gununuzu kutlarım hep mutlu ve ozgur olun.geliriz tabııkı..
Teşekürler arkadaşlar ,tavsiyem sahilyolundan gelirseniz mekanı daha rahat görebilirsiniz minibüs yolundan da kartaldan pendiğe geçerken tam yol üzerinde emex oteli mutlaka görürsünüz bulamazsanız telefonumu yazdım beni ararsınız bulunduğunuz yerden sizi yönlendiririm.Görüşmek üzere.
Yasemincim nice senelere..
Ama foyan ortaya çıktı bak, sen dün akşam bize 15. doğum günüm demiştin, millet 16 diyorsa bi bildikleri vardır herhalde... Ya da sizin bi ileri bi geri saydığınızı bilmiyorlar
Hediye olarakta VFR kalmamış ama sana internetten resmini bastırıp getireyim bari
Yarın görüşürüz
* Sen bu akşam tiyatroya gelmiyormusun ?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17083
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Serdark onbeşi doldurup 16 dan gün alıcam tiyatroya değilde özgürlük parkına gidiyorum sabit buluşmamız var biliyorsun ayrıca ne yapalım bniz resimlede yetiniriz :(
Jasmine Sakal'ı listeye niye ekledin. Edirneden mi gelicek çocukjasmine adlı üyeden alıntı
Sadece doğumgününü kutlamış
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Selamlar,
siteye yeni üye oldum, sanırım böyle bi organizsyona gelerek sormak istediğim pekçok soruyu da yüzyüze sorup, burda çok fazla yer işgal etmeden gerekli cevapları alırım umarım.
motorum yok henüz alma aşamasındayım onun için sorularım çok olucaktır, İki gün önceki Bostancı orgnizasyonuna da gelmek istedim fakat gelemedim.
eğer sakıncası yoksa gelmek isterim
Saygılar.
sakıncası olur mu hiç tabii ki de gel bekliyoruz listeye eklendinTassadar adlı üyeden alıntı
ataper gönüller bir olsun yaa biz edirne de ki arkadaşlarımızı da var sayarız misal afyonlu ....
Jasmine, bak kıskanıyorum. topikte sana ilgi daha çok.
Bizim evlilik yıldönümümüz senin doğumgünün sebebiyle sönük kalmasın
Bana ayrı topic açtırtma
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17212
jasmine dogum günü üstüne şööle bi kahvaltı ve devamında da admin skullhunter için organize edilecek olan doğum günü partisinede biz seni ve herkesi beklioruz..
S&S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)