Regal Raptorcular olarak bir toplantı yapalım. toplantı tarihi ile ilgili anket açıyorum çoğunluk hangi tarihte isterse o gün bir araya gelelim.
Regal Raptorcular olarak bir toplantı yapalım. toplantı tarihi ile ilgili anket açıyorum çoğunluk hangi tarihte isterse o gün bir araya gelelim.
hemen hemen butun tarihler bana uyar,katılmayı da cok isterim acıkcası
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
15-30 temmuz arası iznili ve de il dışında olacağım içi ağustos ayı ancak uygun olabiliyor bana,bir de bu ankette birden fazla tarih işaretleme imkanı olabiliyor mu?ben 6 ağustosu işaretledim ama başka bir günü de olabilir
Erdem abi iyi düşünmüşsün valla toplanalım bakalım regalci kardeşlerimizle
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Erdem kardeşim bu organizasyonu ancak sen becerirsin, sen ne zaman istersen ben hazırım, hangi tarih senin için uygunsa bana bildir istersen özelden tarihi at bana, kolay gelsin kardeşim.
KAHVALTI + KARTİNG TURNUVASI + BARBEKÜ
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz biz Elleri görelim ....
http://www.motosiklet.net/forum/show...8&page=1&pp=15
Lütfen aşağıdaki formata göre isimlerinizi yazdırın ki organizasyonumuz sorunsuz olsun.
MT nick / İsim Soyisim / Karting Tecrübesi ( yok - orta -iyi )
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Erdem hocam eyvala çok güzel etmişsinde bence tarih çok uzun bir süreden sonra başlıyor belkide daha kısa bir tarihe de bir seçenek koyabilirsin.
Mesela 07/09/2006 da olabilir niyemi çünkü benim doğum günüm pasta falan keserdik diyorum
gyazici adlı üyeden alıntı
tek tarih işaretleme seçeneği koydum, değiştirelimmi dersiniz
[QUOTE=MACGYVER]Erdem hocam eyvala çok güzel etmişsinde bence tarih çok uzun bir süreden sonra başlıyor belkide daha kısa bir tarihe de bir seçenek koyabilirsin.
Mesela 07/09/2006 da olabilir niyemi çünkü benim doğum günüm pasta falan keserdik diyorum [/QUOTE
bu pazar olmasını bende çok isterim ..biran önce görüşelim gidelim biyerlere bu arada macgyver d.günün kutlu olsun
organizasyona iştirak edecek tüm regal raptor kardeşliği üyeleri,kardeşlerim;
yaz sezonu boyunca tüm haftasonları (cumartesi-pazar) yönetim kurulu başkanı'nın mutfak bölümünde fritöz önünde patates ve sosis kızarttığı,genel koordinatörün grill başında ızgara yaptığı,yiyecek içecek departman müdürü'nün masalara servis yapar halde olduğu (garsonluk yapıyor koskoca müdür yahu) 5 yıldızlı bir otelde çalışmaktayım...(o derece yoğunluk oluyor,normal personel kadrosu+extra için gelen personel dahi yetersiz kalıyor,siz düşünün nasıl bir tımarhanede çalışıyorum,iğne atsanız yere düşmez deyimi az kalır...)dolayısıyla "hafta sonu izin kullanmak" olarak adlandırılan eylem,hele hele de benim işimde (private security) imkansız ötesi bir şey,adeta bir tabu...1 tek kişi için buluşmanın hafta içi olmasını dilemek de yüzsüzlüğün daniskası olacağı için fazlasıyla üzülerek de olsa benim yerime de çokça eğlenmenizi arzu etmek dışında bir şey gelmiyor elimden... :(
teşekkürler Erdem arkadaşım.
sanırım bir çoğumuzun katılacagı ve tanışacağı bir organizasyon...bende varım.
hiç deilse bu sefer bir araya gelelim ne dersiniz arkadaşlar.......
herşey gönlünüzce olsun................
çılgın kassap
sıkma canını kardeş ben sana yadıma gelirim. Bu arada grilldeki etleri nereden alıyorsunuz.muhahahaUnicorn Knight adlı üyeden alıntı
Ulem eğinli olduğun nerden belli erzincanın kayserilisi seni nihahahunluata adlı üyeden alıntı
halil sen meşhur hikayeyi bilirmisin. Şeytan selanikte doğmuş işi öğrenmiş kalkmış kayseriye gelmiş millete öğretmiş. Birde demişler eğinliler var çok uyanıklar tabii şeytanın zoruna gitmiş gidelim bakalım demiş kim daha uyanık. Seninki gelmiş eğinli ile aşık atmaya zavallı kahrından bizim memlekette ölmüş.
başka hikaye öğrenmek isteyen varsa sonyakuza ya sorabilir. eminim seve seve anlatır.
hade yokmu kıyma alaaaaaaan.Kıyalım şöyle parça pinçik edelim.
LesPaul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aynı gün MCGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post334181
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post334175
http://www.motosiklet.net/forum/show...191#post334191
================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ======
Regalci Arkadaşlar 1,5 günde hangi tarihte toplanalım sorusuna 10 kişiden oy verildiyse ayıp bize valla.
bu toplanalım sözümü geri alıyorum, vazgeçtim organizasyon yapmaktan.
vaz gecme arkadaşım 10 kişide olsa bir oluşumdur...
ama inanıyorum regal sahibi bir çok arkadaşımız benim gibi motor duygusunu ilk motorları olan regallerle tattı...ben katılımın artacagını düşünüyorum.....yeterki herkese uyacak bir yer ve ortam olsun.........
valla herkes kendi keyfinde herhalde baksanıza topu topu 10 kisiyiz
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
Erdem Gündüz arkadaşım
Gayretin için teşekkür ederim. Ben 23 temmuz tarihini işaretledim ama bir dakika sonra farkettim ki ist.dışında olacağım. Benim gibi diğer arkadaşlarda bir hafta sonu var iseler diğer hafta yoklar. Dolayısıyla her hafta olmazda 15 günde bir hafta sonu her iki yakada ve hatta ist.dışından bile gelebilecek arkadaşları bir araya toplayabilmek tanışabilmek iyi olur. Birinci buluşmaya gelemeyen ikinciye, ikinciye gelemeyen üçüncüye muhakkak gelecektir. Bu toplantı süreklilik arzederse herkes bilirki şu gün şu saatte şurada diye.Benim şahsi fikrim bu, tüm arkadaşlara sağlıklı kazasız sürüşler
süper bir fikir katılıyorumAksu adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)