serdarcıgım sen iste 20 kişide getiririm noproblem ama millet şimdiden vermiyo para :( ben de okadar milletin parasını veremem ya. ama kesin tek gelmem.
serdarcıgım sen iste 20 kişide getiririm noproblem ama millet şimdiden vermiyo para :( ben de okadar milletin parasını veremem ya. ama kesin tek gelmem.
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
serdar bey kavaltı ve barbukuye gelmek ıstıyorum onceden odeme yapmam gerekıyormu
slmlarrr..bizde katılıyoruzz..
azelia80/ bilge sahin / deneyim:1 kere bilemedin 2 kere bindim...
+2 kisi ile birlikte
carting+barbekü
gorusmek üzere...
aleykum selam hocam .ılk msj ın olsa gerek hos geldın mt yeslmlarrr..bizde katılıyoruzz..
azelia80/ bilge sahin / deneyim:1 kere bilemedin 2 kere bindim...
+2 kisi ile birlikte
carting+barbekü
gorusmek üzere...
Serdar bende bugün eft yaptım hesabına.. Benide C grubuna yazarsan sevinirim!
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Ok. düzenlemeyi yaptım..MrSandman adlı üyeden alıntı
Görüşmek üzere
13 Ağustos yaklaşıyor. Kahvaltı + Karting + Barbekü organizasyonumuzun ücretlerini toplamamız gerekiyor.
Hangi listeye adınızı yazdırdıysanız aşağıdaki ücretlendirmeden hesaplayıp belirtilen banka hesap nosuna göndermeniz gerekiyor.
LÜTFEN.............:
Ay sonu olması sebebi ile maaşları 01-05 Ağustos eline geçecek arkadaşlar 06 Ağustos'a kadar ödemelerini yapabilirler. Teşekkürler
HESAP BİLGİLERİ :
Hesap Adı : SERDAR KOPAN (0533 544 88 10)
Banka : Yapı ve Kredi Bankası
Şube : Kadıköy
Şube Kodu : 006
Hesap No : 0330512
Hesap Türü : YTL
ÇOK ÖNEMLİ :
Ödemenizi yaparken AÇIKLAMA BÖLÜMÜNE MT nick ve tam isim yazın ki bende listeden ödeme yapanları tam olarak belirleyebilirim. Olduki açıklama yazmayı unuttunuz, o zaman 0533 544 88 10 dan bana bildirmeniz yeterli.
Ödemeyi elden yapmak isteyen arkadaşlar olabilir. Biz her salı Üsküdar Paşalimanı Cafe'de toplanıyoruz. Dileyenler 01 Ağustos Salı günü bizzat bu mekana gelir, hemde tanışmış oluruz.
FİYATLANDIRMA :
- Kahvaltı ..................................: 8.00 YTL (Zengin kahvaltı tabağı + Omlet + Sınırsız çay veya kahve)
- Karting Turnuvası ..................: 32.00 YTL (Hiçbirşey yapamasanız bile en az 13 tur atacaksınız)
- Barbekü ................................. : 6.00 YTL (Izgara köfte/piliç/sucuk + içecek)
- KUPA YAPTIRILACAK ............. : 1.00 YTL (Herkes ekstradan bu bedeli yatırsınki bu anı ölümsüzleştirecek MT adına bir kupa yaptıracağız.)
Görüşmek üzere arkadaşlar
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
arkadaşlar ben motorsuz olan fakat sitenin müdavimiolan bir üyeyim ve gelmeyi çok isterim fakat henüz motorum yok. kaskım var. artçı olarak alabilecek bi arkadaş varsa tüm başlıklarda katılmak isterim.
avrupa yakası maslak borsa civarında oturuyorum , adım murat
cart denetimim orta,
avrupa yakasında gelecek arkadaşlar varsa ve beni de alabilirlerse mutlaka katılmak istiyorum.
cep : 05335571592
bu arda yeterli kişi sayısına ulaşılamazsa grup tur sayılarında azalma olmayacak değilmi. taahhüt edilen turlar atılacak vede ilk 3 bi üst tura çıkadak az sayı da olsa dimi.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Merhaba Muritu,muritu adlı üyeden alıntı
Karşıdan gelecek arkadaşlarımız var. Zaten o gün için bir güzergah belirlenip avrupa yakasından o şekilde gelinecek. Artçı olabilmen içinde arkadaşlara sorarız. İllaki bir şekilde gelirsin merak etme...
Yeterli kişi sorunumuz yok zaten olsa bile firmanın söylediği turnuva için bu sınır 32 kişidir. Zaten 32 kişi çıkar herhaldemuritu adlı üyeden alıntı
Yazılan programda hiçbir değişiklik yok. Zaten herşey düşünülerek tek tek detay verilerek yapılmış bir organizasyon bu. Hatta sana ekstra birşey söyleyeyim, 1 turda fazla atıyorsun Yarış tamamlandıktan sonra finish geçilince 1 yavaş tur atman gerekiyor zaten.. yani 3 tur sıralama + 10 tur yarış + 1 tur finish sonrası olmak üzere toplam 14 tur atacak herkes... Eeee daha fazlasıda biraz beceri ve tecrübeye kalıyor artık
serdar ucretini yatiran arkadaslarin bi listesini koysana gorelim kimler yatirmis.
>>> 34 EE 6971 / 0(RH)+ / 2007 ZX-6R Ninja
ÖDEME YAPANLAR BU RENK FONT İLE BELİRTİLECEKTİR.texasozgur adlı üyeden alıntı
diye yazdık ama zahmet etmemişsin sen okumaya ciğerim
13 Ağustos yaklaşıyor. Kahvaltı + Karting + Barbekü organizasyonumuzun ücretlerini toplamamız gerekiyor.
Hangi listeye adınızı yazdırdıysanız aşağıdaki ücretlendirmeden hesaplayıp belirtilen banka hesap nosuna göndermeniz gerekiyor.
LÜTFEN.............:
Ay sonu olması sebebi ile maaşları 01-05 Ağustos eline geçecek arkadaşlar 06 Ağustos'a kadar ödemelerini yapabilirler. Teşekkürler
HESAP BİLGİLERİ :
Hesap Adı : SERDAR KOPAN (0533 544 88 10)
Banka : Yapı ve Kredi Bankası
Şube : Kadıköy
Şube Kodu : 006
Hesap No : 0330512
Hesap Türü : YTL
ÇOK ÖNEMLİ :
Ödemenizi yaparken AÇIKLAMA BÖLÜMÜNE MT nick ve tam isim yazın ki bende listeden ödeme yapanları tam olarak belirleyebilirim. Olduki açıklama yazmayı unuttunuz, o zaman 0533 544 88 10 dan bana bildirmeniz yeterli.
Ödemeyi elden yapmak isteyen arkadaşlar olabilir. Biz her salı Üsküdar Paşalimanı Cafe'de toplanıyoruz. Dileyenler 01 Ağustos Salı günü bizzat bu mekana gelir, hemde tanışmış oluruz.
FİYATLANDIRMA :
- Kahvaltı ..................................: 8.00 YTL (Zengin kahvaltı tabağı + Omlet + Sınırsız çay veya kahve)
- Karting Turnuvası ..................: 32.00 YTL (Hiçbirşey yapamasanız bile en az 13 tur atacaksınız)
- Barbekü ................................. : 6.00 YTL (Izgara köfte/piliç/sucuk + içecek)
- KUPA YAPTIRILACAK ............. : 1.00 YTL (Herkes ekstradan bu bedeli yatırsınki bu anı ölümsüzleştirecek MT adına bir kupa yaptıracağız.)
Görüşmek üzere arkadaşlar
Ya yegenim yaz bi daha elin mi asinir....serdark adlı üyeden alıntı
>>> 34 EE 6971 / 0(RH)+ / 2007 ZX-6R Ninja
12 Ağustos Cumartesi akşamı Bostancıya da beklerim...
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post376494
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
8 gün kaldı yau. gecsin su zaman da kupamı alıp evime götüreyim.
AAA ayıp ediyorsun bende var kupa sana vereyim kahve için birebirTycOOn adlı üyeden alıntı
hakan bana kahve kupası değil 1.liğimi tescilleyecek kupa lazım.
ama üzülmeyin yahu arasıra toplantılara getiririm kupamla beraber resim felan çektirirsiniz
biliyodum biliyodum bigun evimin dibine geleceğinizi biliyodum.
ehhehhe bayadır yapmıyom ben de karting felan gelmeyi çok isterdim ama o zamanlarda uzun bir yola çıkmış sanırım dönüyor olacağım.bakalım.
hepinize ii eğlenceler. eğer yola çıkmayı gözüm kesmezse gelirim. görüşmek tanışmak kaynaşmak yeter
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
biz sana misafirliğe gelicez sen evde olmayacakmısın!! aaa olmadı şimdi yau!trenox adlı üyeden alıntı
Serdarım beni E grubu başına yazarmısın rica etsem...
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Evet 13 üne az kaldı
Çok fazla istememe rağman 13ünde işim olduğu için katılamayacağım
Eğlenceli bir gezi olacağına eminim. Katılacak olan herkese şimdiden başarılar.
Serdar sana da göstermiş olduğun emekten dolayı teşekkürler. Bu turnuvaların devamınıda bekliyorum
AUTODROM'DA SCOREBOARD HEYECANI diye yeni bir uygulama başlatmış.
bilgiler aşağıda mevcut
AUTODROM'DA SCOREBOARD HEYECANI
Türkiye'nin en modern karting pisti olan Autodrom STS Karting Pisti'nde scoreboard heyecanı devam ediyor. Işıklandırmaları ile 19.00-24.00 saatleri arasında da kullanılabilen ve haftanın 7 günü hizmet veren pistte attığınız turların süreleri transponder sistemi ile ölçülüyor ve zamanlar çıktı olarak sürücülere veriliyor. Sürücülerin en iyi zamanları da web sitesinin SCORE BOARD bölümüne işleniyor.
Scorboard'da ilk 10'a giren sürücüler 16-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AUTODROM KARTING FEST TURNUVASI'nda ücretsiz yarışmaya hak kazanıyorlar. Ayrıca bu turnuvada ilk 3 sırayı alan sürücüler AUTODROM sponsorluğunda herhangi bir bedel ödemeden Türkiye Karting Şampiyonası'nın bir yarışına katılma hakkı kazanacaklar...
Detaylar için : www.auto-drom.com 444 0 310
AUTODROM STS KARTİNG PİSTİ
EN İYİ TUR ZAMANLARI
1 Kıvanç BOZTAŞ 35.580
2 Kaya BÜLBÜL 35.593
3 Korhan YÜZBAŞIOĞLU 35.914
4 Fatih ÇAKIR 35.944
5 Oğuz BİLGİÇ 36.026
6 Sami BİR 36.051
7 Murat GÖKSUN 36.084
8 Ali MALKOÇOĞLU 36.126
9 Hakan MERCAN 36.136
10 Boran ŞİMŞEK 36.181
Serdarcığım benide yazsana cbr halil+2 (Halil Birdal -Ömer Yücedal - Sadettin Dilber) hepsine katılıyoruz ve kartingin K' sinden anlamıyoz
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)