[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
ya bu carting olayı bizi feci sarmıs durumda..bu turnuvada hevesimiz daha da arttı.asıl tuzlada türkiye samiyonasının yapıldıgı bir pist varmıs ve arabalar 100 km/s i geciyorlarmıs..biz orayı kesfetmeyi planlıyoruz..
bence birde orda bi etkinlik düzenlensin derim..daha heyecanlı olucagına eminim..
Thunder79 eline emeğine sağlık resimler çok güzel çıkmış
arkadaşlar, tuzladaki arabalar(halka açık olanlar) öyle 100 kmh ye falan çıkmıyor.
max surat konusunda autodromdakiler ile aynı.
pist daha uzun 1 tur 1.05 ile falan dönülüyor. bu da ii bir derece.
tek kötü yanı öndeki kopup giderse yakalamak zor. çünkü pist uzun. çekişme daha az oluyor.
ben koşuyoluna biyer açılmış die duydum. hem pist yeni hem arabalar. daha gidip bakamadım. ama giden gören varsa yazsın.
gelecek organizasyon tuzla da yada koşuyolunda yapılabilir.
final yarışında ki aptallığımdan sonra (millet tam gaz giderken ben zaman turu die takılıyorum) gelecek organizasyon için sabırsızlanıyorum
bu organizasyonu kaçıran arkadaşlar,
sizler için üzgünüm. gerçekten çok eğlenceliydi. gelecek sefer daha kalabalık olalım
renault sport
Bellı kı cok guzel bır aksıyon olmus..
Umarım tekrarına katılma ımkanı bulurum
maltepe'de zıpzıp turnuvası bekliyoruz
yok mu gönüllü çekirge
Toz halinde su: Su elde etmek için, bir miktar su eklemek yeterli.
Öncelikle Serdar arkadaşıma böyle bir güzel organizasyon yaptığı için teşekkür ederim eğlendim baya. Ama kendisine de stem etmeden geçemiycem benim kırmış olduğum tur rekorunu belirtmeyi unutmuş.
Ebruya teşekkür ederim benim her girdiğim yarışta değerli eşyalarıma baktığı için.
Selmayada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan en kısa zamanda aramızda olmasını diliyorum.
Kartaldaki 2 karting pistinin sahibiyle tartışan murat arkadaşım senin hemen dibindeydim hocam adamdan ufak bir atraksiyon bekledimde yemedi yapmadı herhal sana bırakmadan apartkapı çenesine yerleştirecektim sen rahat ol iri bir adamdı ama bendede yürek var.
Arabalar eşit olsaydı dahada rekabet artardı diyorum.
Buarada stemkarım arkadaşlarım niyemi? Yine resmimi çeken olmadı doğru düzgün ...
Zıp zıp turnuvası nezaman ona göre ayar yapalım gerçi çok yorucu ama işin sonunda giray arkadaşımız gibi örümcek adam olabiliyosun.
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
ben koşuyoluna biyer açılmış die duydum. hem pist yeni hem arabalar. daha gidip bakamadım. ama giden gören varsa yazsın.
gelecek organizasyon tuzla da yada koşuyolunda yapılabilir.
slm millet..önce tesekkür ederim yorumlarınıza
sonraa eger bahsedilen koşuyolu pisti hemen E5 kenarında medipol hastanesine gelmeden önceki yer ise..aman derim sakın gitmeyin. benim ilk 2 tecrübem ordaydı..arabalarda pistte tuzladakilerle kıyaslanamaz bile..tuzlada kac tur bindim kollarıma bisicik olmadı ama koşuyolundaki arabalara 5 dakikada kollarımın agrısından öldüm..ne direksiyonlar dönüyor ne pist tuzladakine benziyor..eger baska bi yer yoksa orayı kesnikle tavsiye etmiyorum..
bilge
buyuk ıhtımalle esma hatun hastanesının yanıdır. cunku baska yok oralarda..
serdar bır organızasyon daha yaparsa bız de bıraz ıdmanlı gelırız kıyak olur walla
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Tuzladaki pist E5 yolu üzerinde Gebze tarafına giderken Tuzla Piyade okulunun yola cepheli duvarlarının tam bitiminde... Sağ tarafta...Bence carting olarak güzel bir yer.....
[B]Laylon Mandal ve Ecosystem...[/B]
13 Ağustos Karting Turnuvası DVD'si hazır !!!
İsteyenler PM atsın lütfen...
DVD 1 YTL Kredi Kartı geçer
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)