Arkada;lar simdi gordum ve kahvalti ile barbeku olayina girmak istiyoruz.birileri okeylerse sabah 08:30 da kartal koprusu altinda olucaz/2 kisiyiz
cevap lutfen
Arkada;lar simdi gordum ve kahvalti ile barbeku olayina girmak istiyoruz.birileri okeylerse sabah 08:30 da kartal koprusu altinda olucaz/2 kisiyiz
cevap lutfen
Ok arkadaşım tabiki gelebilirsin... Ekledim senide listeme 2 kişi kahvaltı+Barbekü olarak...
Görüşmek üzere
Saygılar
-----------------------------------------------------------------------------------
Bazı arkadaşlara kontejyan doldu demek zorunda kaldım..Bugün tekrar AutoDrom ile görüştüm.
Turnuva için ekstra kontejyan açıyoruz...
Direk AutoDrom'a gelip orada TÜM AKTİVİTELERE katılabilirsiniz... ekstra kontejyan SADECE 9 kişilik.
BU YÜZDEN LİSTE DIŞI TUTACAĞIM... GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN PM ATSINLAR Kİ BENDE LİSTELEYEYİM... PM atan herkese eklenip eklenmediğini yanıtla bildiricem..
Hadi bakalım elleri görelim !!!
Dileyenler cepten direk isim yazdırabilirler (Serdar 0533 544 88 10)
GÜNÜN DETAYI :
Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar organize olarak direk mekana gelebilirler.
08:00 : Numune arkası E5 üstü Petrol’de buluşma
08:15 : E5 üzeri Bostancı Köprü altı grupla buluşma ve hemen hareket
08:30 : E5 üzeri Kartal Köprü altı buluşma ve hemen hareket
09:00 : AutoDrom varış.
09:15 : Kahvaltı
10:15 : Mekan Sahibi Atıl bey karting hakkında bir brifing verecek.
10:30 : Macera Başlıyor, KARTİNG TURNUVASI
13:00 : Barbekü Partisi / öğle yemeği molası
15:00 : Turnuva bitiyor.
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Yarın çok keyifli çok güzel ve çekişmeli bi gün olacak.Ben şimdiden sabırsızlanmaya başladım.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
1. grup ilk defa binicem elimden tutarsınız herhalde
raptor'cuları haşat ediyim mi hakansahin
Toz halinde su: Su elde etmek için, bir miktar su eklemek yeterli.
Serdar hocam benim kötü bir haberim var ben yanlız gelicem kusura bakma çünkü benim +1 arkadaşım dün bir kaza geçirdi ayğından yaralandı.
Gelmek isteyenleri o kontenjana aktarabilirsin ok haber vereyim dedim.
arkadaslar yarın sıcak bir gün olacak ve go kart yaparken de bayağı bi terleniyor! yanınıza yedek tshirt ve bir havlu almanızı öneririm.
varsa eldiveninizide getirin daha rahat sürüş yaparsınız.
hade yatın artık sabahın köründe kalkcaz herzamanki gibi!
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
Carlitoturco + 1, listeye ekleyiniz.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
eve en önce ben geldim herhalde
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Yoo bende burdayım
Abi acemileri salmayın bida piste, herkes acemiydi ama nasıl oldu kupayı alamadım anlamadım. Sanırım acemi şansı bu oluyor
Soda Ayran Cool
nekadar özverili biri oldugumu yine kanıtladım!
kupamla resim çektirttiğim halde üstüne bide üstüne kupamıda verdim!
ne yapcam zaten kupayı.
ev kupa dolu zaten.
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
fotoları görelim gençler fotoğraf çeken arkadaşlar eklerler heralde bu akşam.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Guzel bır gundu..
Her ne kadar bendenız ılk turda genclere yol acmak ıcın elensem de yıne de tadı damagımda kaldı
Serdara organızasyon ıcın cok tesekkur edıyorum. Alnının akı ıle bu ısı basardı. Gercekten tebrık edıyorum..
Kupayı alan Gurol Arkadasımızı da tebrık edelım hakettı dogrusu.. Ama bence son tura kalan butun arkadaslar en az Gurol kadar bu kupayı haketmıslerdı. Ne yazık kı sadece bır tane kupa vardı..
Walla bız cok eglendık.. Umarım yenı tanıstıgımız arkadaslar da keyıf almıslardır.
Selamlar
Not: bendekı resımlerı bu aksam atmaya calısacagım
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)