hani arabalar nerde nerede yarışıyoruz, hadi gidelim artık dayanamayacam ben artık aloo hadi diyorum duyan yok mu aloooo,, dıııııııııııııııııııııııııııııııddddd meşgul, aradığınız aboneye ulaşılamıyor lütfen tekrar deneyin.beeeeeeeeeepp
hani arabalar nerde nerede yarışıyoruz, hadi gidelim artık dayanamayacam ben artık aloo hadi diyorum duyan yok mu aloooo,, dıııııııııııııııııııııııııııııııddddd meşgul, aradığınız aboneye ulaşılamıyor lütfen tekrar deneyin.beeeeeeeeeepp
let it be
Sakin ol adaş gazı şimdiden bitirme pazar günü ihtiyacın olacakhalilertan adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Merhaba arkadaşım,SuSpect adlı üyeden alıntı
2 kişilik yerimiz var ama artık kesinleşen liste olduğu için ödeme almadan listeye kayıt alamıyorum.
2 kişi için kesin cevap vermen ve ödeme yapman gerekiyor
Kahvaltı ???
Karting ???
Barbekü ???
Hangi listeye adınızı yazdırdıysanız aşağıdaki ücretlendirmeden hesaplayıp belirtilen banka hesap nosuna göndermeniz gerekiyor.
HESAP BİLGİLERİ :
Hesap Adı : SERDAR KOPAN (0533 544 88 10)
Banka : Yapı ve Kredi Bankası
Şube : Kadıköy
Şube Kodu : 006
Hesap No : 0330512
Hesap Türü : YTL
ÇOK ÖNEMLİ :
Ödemenizi yaparken AÇIKLAMA BÖLÜMÜNE MT nick ve tam isim yazın ki bende listeden ödeme yapanları tam olarak belirleyebilirim. Olduki açıklama yazmayı unuttunuz, o zaman 0533 544 88 10 dan bana bildirmeniz yeterli.
FİYATLANDIRMA :
- Kahvaltı ..................................: 8.00 YTL (Zengin kahvaltı tabağı + Omlet + Sınırsız çay veya kahve)
- Karting Turnuvası ..................: 32.00 YTL (Hiçbirşey yapamasanız bile en az 13 tur atacaksınız)
- Barbekü ................................. : 6.00 YTL (Izgara köfte/piliç/sucuk + içecek)
- KUPA YAPTIRILACAK ............. : 1.00 YTL (Herkes ekstradan bu bedeli yatırsınki bu anı ölümsüzleştirecek MT adına bir kupa yaptıracağız.)
Görüşmek üzere arkadaşlar
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Yaz hocam bizi Kesin geliyoruz ve 3 aktiviteyede katılıyoruz. ama parayı orda elden vermek istiyoruz, mumkun olursa çok sevinirim.
Soda Ayran Cool
SON 1 KİŞİ KALDI !!! (parayı veren düdüğü çalar )
Özür dilerim arkadaşım, dediğim gibi sadece ödeme yapanları eklemek zorundayım... Sonuçta bu organizasyon tam 45 gündür duyuruluyor. Bu saatten sonra da sorun yaşamak istemiyorum, geldi gelmedi olayı olması beni çok zor durumda bırakır. Ödeme isteme nedenim budur. Şu an içinde 1 kişilk yer kaldı.SuSpect adlı üyeden alıntı
Saygılar
serdar kardeşim kupama iyi bak tozunu falan al eve kirli götürmeyelim dimi
görüşmek üzere
selamlar
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
SON 1 KİŞİ KALDI !!! (parayı veren düdüğü çalar )
GÜNÜN DETAYI :
Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar organize olarak direk mekana gelebilirler.
08:00 : Numune arkası E5 üstü Petrol’de buluşma
08:15 : E5 üzeri Bostancı Köprü altı grupla buluşma ve hemen hareket
08:30 : E5 üzeri Kartal Köprü altı buluşma ve hemen hareket
09:00 : AutoDrom varış.
09:15 : Kahvaltı
10:15 : Mekan Sahibi Atıl bey karting hakkında bir brifing verecek.
10:30 : Macera Başlıyor, KARTİNG TURNUVASI
13:00 : Barbekü Partisi / öğle yemeği molası
15:00 : Turnuva bitiyor.
Tanselcim biraz önce 1 Kupa + 3 Madalyayı teslim aldım... Canavar gibi olmuş Ama arkadaşlar benim adımı yazmışlar yanlışlıkla, artık zamanda kalmadı değiştirmekte zor ne yapalım mecburen bende kalacak sanırımuzman_1907 adlı üyeden alıntı
Dur abi ben yine acıktım bi yemeğe çıkayım geliyorum
serdar ben silerim o yazıyı sen kafanı yorma kupa benımdır benım kalacak
[B]BMW R 1200 GS[/B]
şişşttt noluyoo bakimm. bende kupa hastalığı var ona göree
bırakın kupamın peşini
renault sport
Bazı arkadaşlara kontejyan doldu demek zorunda kaldım..Bugün tekrar AutoDrom ile görüştüm.
Turnuva için ekstra kontejyan açıyoruz...
Direk AutoDrom'a gelip orada TÜM AKTİVİTELERE katılabilirsiniz... ekstra kontejyan SADECE 9 kişilik.
BU YÜZDEN LİSTE DIŞI TUTACAĞIM... GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN PM ATSINLAR Kİ BENDE LİSTELEYEYİM... PM atan herkese eklenip eklenmediğini yanıtla bildiricem..
Hadi bakalım elleri görelim !!!
Dileyenler cepten direk isim yazdırabilirler (Serdar 0533 544 88 10)
GÜNÜN DETAYI :
süper yarış olacak!
ama serdarcığım ben bencil bir insan değilim, herkez yarışlardan önce kupamla resim çektirebilir. yarış sonucunu bilmeyenlere ben birinci oldun felan diye hava yaparsınız işte.
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
TycOOn adlı üyeden alıntı
önce ben foto çektireyim senin kupayla nooooolurrr
let it be
9 kişilik yer varsa tmm işte biz geliyoruz 2 kişi ama mümkünse ücreti mekanda elden vermek istiyorus. Eğer böyle olabilirse ne mutlu, olmaz ise 9 kişilik yere parayı basan girsin yer kalırsa biz gelelim
Soda Ayran Cool
2 kişi full aktivite ekledim dostum sizide. Ödemeyi orda yapabilirsin.SuSpect adlı üyeden alıntı
Görüşmek üzere
KALDI 7 KİŞİ !..
-----------------------------------------------------------------------------------
Bazı arkadaşlara kontejyan doldu demek zorunda kaldım..Bugün tekrar AutoDrom ile görüştüm.
Direk AutoDrom'a gelip orada TÜM AKTİVİTELERE katılabilirsiniz... ekstra kontejyan SADECE 9 kişilik.
BU YÜZDEN LİSTE DIŞI TUTACAĞIM... GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN PM ATSINLAR Kİ BENDE LİSTELEYEYİM... PM atan herkese eklenip eklenmediğini yanıtla bildiricem..
GÜNÜN DETAYI :
3 motor arkadasım ve bir araba da size katılabilirmi yeriniz varmı benim bugun haberim oldu kesinleşirse cepten lkonusabılırız
kısa zamanda cevap alırsam sevinirim
Teşekkürlerserdark adlı üyeden alıntı
Soda Ayran Cool
Kesin olacaksa haber vermen geekiyor arkadaşım... Şu an için yer var ama belli de olmaz...nestcafe adlı üyeden alıntı
Bana cepten (serdar 0533 544 88 10) kesin olduğunda haber verirsen sevinirim... Şu an 7 kişilik yerimiz var..
Bugün sürekli motor üzerinde olabilirim, eğer cepten ararsan ben duymazsam sana dönerim.. ok
Görüşmek üzere
-----------------------------------------------------------------------------------
GÜNÜN DETAYI :
[B]BMW R 1200 GS[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)