Arkadaşlar selam ,
30 Mart Çarşamba,akşam 7'den sonra ,Bostancı-Beers(denizotobüsleri karşısı) 'ta yaşgünümü kutlayacağım..Gelebilen olursa,mutlaka beklerim.
Şimdiden güzel dilekleriniz içn tşkler..
Arkadaşlar selam ,
30 Mart Çarşamba,akşam 7'den sonra ,Bostancı-Beers(denizotobüsleri karşısı) 'ta yaşgünümü kutlayacağım..Gelebilen olursa,mutlaka beklerim.
Şimdiden güzel dilekleriniz içn tşkler..
izmirdeyim motorum henüz yok bisikletle cıksam yola yetişirmiyim acaba!denemeye deger ben cıkıyorum yola otostop motostop bakicem artık!lafın gelişi motostop yazmıştım ama galıba bu akımın öncüsü olucam!ewet ya motostop!cılgın bişi!nice yıllara!!!
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
kawa,
gelemyenleri saymasak bile dolu olacğaı kesin
hbgp;
sen zahmet etmeiben bi ara gelicem izmir e ,daha kolay olur
o zaman bize de nice kazasiz yillara dileklerimizi iletmek dusuyor
mutlu yillar...
mutlu yıllar... ankara camiası olarak buradan kutlamakla yetineceğiz sanırım.....
çanakkale doðum günü kutlar nice motosikletli yillara dilegi ile
iyi ki dogdun kız sen olmasan ne yapardık
[url]www.anahtarcilar.com[/url]
nice mutlu yıllara kazasız ve cezasız bir ömür dileğiyle
Dogum gunun kutlu olsun
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
Nice mutlu yıllar,tüm mutluluklar, iyilikler seninle olsun.Adanadan kucak dolusu sevgiler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
eger gelirsem... pasta falan yiyebilicekmiyim ?
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
selam Peril..
gelemesem de şimdiden iyi seneler nice seneler mutlu seneler..
hediye belliğin ve yeni 125R'ınla kazasız belasız sürüşler sana...
bu arada seni görmek güzeldi.. daha çok bu sitede olmama rağmen daha kimseyi fiilen görmüş değilim
Nice mutlu yıllara ; tüm arkadaşlara olduğu gibi sizin içinde dileğim kazasız belasız sürüşler ...
dogum gunun kutlu olsunnn
saglıklı ve mutlu yıllara.
sevgilerle.
(bu arda benimde çok istediğim cbr125r ın mı var kız senin yoksa ,ahh ah ne guselll )
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Peril nice mutlu yıllar.Herşey istediğin gibi olsun.Sana Aydın dan kucak dolusu sevgiler!
freedom34,
çok tşkler sanada..gerçekten kaptım belliği,kimse tutamaz beni artık))senle de tanıştığıma çok memnun oldum.çok güleryüzlü birisin..
arkadaşlar pasta var tabikide,ama ne içerseniz sizden))
gelenlerle görüşmek üzere.
Nice yıllara Kazasız sürüsler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)