ben akşamları çıkamadıım için çok istediim halde siznle tanşmaya gelemiorummm nese size ii eğlenceler arkadaşlar
ben akşamları çıkamadıım için çok istediim halde siznle tanşmaya gelemiorummm nese size ii eğlenceler arkadaşlar
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
üzülme sen büyüdüğün zaman gelirsin, şaka,şaka.silentfairy adlı üyeden alıntı
elbet birgün gurupla tanışırsın, daha olmadı tv.den izlersin
Aha da!!T.V 'ye mi çıkceiz biz şincikTraşımı olup makyajımı tazeleyeyim bari Sosyeteye rezil olmayayımkuvva adlı üyeden alıntı
gazeteye çıktık sıra televizyonda
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Elinde fazla karbüratör kapış diyaframı olan war mı acep??? Benimki hasetinden kendini parçaladı da...BU arada bugün carrefour'da praktiker'de 2 çeşit uyku tulumu gördüm biri 34 biri 19 Ytl ;uygun gibi geldi bana fiyatları;ihtiyacı olanlara duyurulur.Malum önümüz kış hazırlık yapmak lazımdır gezilere....
kuvva adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Selam arkadaşlar benide orada görebilirsiniz,ilk defa katılıcam aranıza umarım hoşça vakit geçiririz.
nartallo84 hoşgeldin.. bekliyoruz...
silentfairy seninde katılabileceğin gündüz toplantıları ayarlanır... fakat olamaz galiba çünkü abilerimiz ablalarımız çalışıyor ozmn, hafta sonu gezi topiclerini takip et.. uygun mesafede gezi düzenlenirse çıkıp gelirsin gezi düzenlediğimiz yere.. olmadı zaten grubumuzda birçok centilMEN var seni davet ederler... dimi beyler ?
nartallo gel bekleriz senide evraklarını tamamlada gel ama
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
nevzat abi davet ederim sen iste yeterki
yaw gündüz toplantıları zor galiba olamaz çalışan arkadaşlar için tabiki zor olur ama kısa mesafe gezilerine belki gelebilirim.Bak hem davet edn biri de çıktı tornedoyla gelirm bennevZAT150 adlı üyeden alıntı
silentfairy adlı üyeden alıntı
daha dur, liste uzayacak gidicek, yeterki gelmek iste sen
yok yok nie uzasn millet benle mi uuraşıcak ben gelirim tornedoyla merak etme sennevZAT150 adlı üyeden alıntı
ben senelik izne çıkıyorum,yarın akşam nasipse yollarda olacağım,ilk durak didim,size iyi eğlenceler,döndüğümde yanınızdayım
Sevgili Mustafa,PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
Yolunun açık olması için,
elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsin.
Gülegüle git gülegüle gel....
Ara verdiğinde de bir net istasyonundan gezi fotolarını yollamayı ihmal etme.
Arkadaşlar, sol gözümden küçük bir operasyon geçirdim. bandajı açtım biraz önce ama hala ağrı var. Zaten hep kızların nazarı. ben diyorum bakmayın öle die ama gelemezsem kusura bakmayın....
Everything goes the way it should...
izmir mt ile hala tanışmak nasip olmadı walla:( tatildeyim yaz okulu haftaya başlıyor aranızda olucam işallah ,toplantılarda ne konuşuluyor bi bilgim yok ama sunua bi göz atarsanız http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17446 akşamda bi kamuoyu yoklaması yaparsanız cok sevinirm keyifli sohbetler
Ride your way
Arkadaşlar ben saat 9 dan sonra gelebilecek gibi gözüküyorum cenaze dolayısıyla biraz ortalarda görünmem lazım ama erken gelmeye çalışacağımdır görüşmek üzere
Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır
nevZAT150 adlı üyeden alıntı
Neyse ben sessiz kalıyorum. Bişey demiyorum. Sessiz kalmak iyidir. Öyle değilmi silentfairy.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)